- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Aryon87
félisten
Jo ezt megertem. Mikor anno az S7edge-t megvettem MM-ben, meg le se frissult, de mar fotoztam vele, es franko kepeket csinaltam vele.
Oke kiallitott darab amit nezek, amin demo cucc megy, de ketlem, hogy belenyulna az a kameraba.
Meg azt sem tartom jonak, hogy nagy javitocsomag kell megjelenes utan, ami mar csiszol a kameran.
Lehet szidni engem, hogy hater vagyok, de akkoris adok arra, hogy ha beharangoznak valamit hogy hudekiraly meg ilyen olyan ujitasok, de akkor az nullpercesen is hudekiraly legyen, nem pedig olyan, mint egy 5 evvel ezelotti telefon.
Erdekes, se a HTC-m, se a mostani kinaim nem kapott nagy frissitest a kamerara hogy azt rendberakjak, de meg az S9+ eseteben sem emlekszem, hogy javitocsomagom jott volna a jobb minosegert.
Szal lehet hogy Huawei pizsamabaan beszelek, de van szemem.
Ha fikazni akarnam, akkor azt sokkal csunyabban tennem, de nem teszem, mert en is kivancsi vagyok mit is tud ez. Es ilyen osszegert ez nem elfogadhato szint -
<Lacy85>
addikt
S8+-omon is volt gcam, pedig Exynos van benne.
S10-re is van elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest