Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
icecave #1569 üzenetére
Hát ez az... mindennapi használat mellett pont lesz*rom, hogy melyik benchmarkban mennyit hoz egy telefon....
Ez igaz, viszont amikor számolni kell (pl. videó renderelés, vagy képszerkesztésnél), akkor csúnyán el tud húzni az iPhone a droidos készülékektől. (Pont egy itt linkelt sebességtesztnél volt az, hogy azért vesztett csak minimális idővel az i11 pro, mert közel fele annyi idő alatt végzett egy kép renderelésével és mentésével, pedig később jó pár cuccot újra be kellett töltenie.)Az meg szintén más tészta, hogy egy fél éves készülékkel hasonlítjuk össze a még nem is kapható S20-at, ami igazából nem teljesen sportszerű. Az iPhone 11-ek a Note 10-el egyidős eszközök, azokkal való összevetés a reális. (Mondjuk ugyanezt fogják majd írni az S20 tulajok is majd szeptemberben, mikor az i12 keni el durván az egész droidos mezőnyt.)
-
<Lacy85>
addikt
Ezt amúgy én sem értem.
Exyfos, "mi csak a sz@rt kapjuk", stb.
Én meg csak pislogok nagyokat. A Note 9 is egy tökéletes telefon a mai napig. Minden szempontból állja a sarat. Pedig ebben is Exyfos van.
Legdurvább napokon használom mondjuk reggel 4-től este 10-ig. De ebben minden van. Net, spotify, fotózás, telefonálás, videochat, AoD, néha navi, stb.
Este ~40%-on rakom töltőre. Soha nem volt még olyan, hogy ne bírt volna ki egy napot.
Szerintem akik fikázzák, egy vakteszten meg sem tudnák mondani, melyikben van SD és melyikben Exynos. -
S e t h
nagyúr
Ez lassan minden évben előjön.
Megveszi az ember a béta szoftos telefont és reménykedik, hogy majd lesz ez jobb is, kiforrja magát, a mérnökök majd megmutatják.
Ezt nem a bemutatóra kéne megtenniük? Vagy majd akkorra lesz jó a szoftver mire az ára beesik, akik meg először megveszik azok hümmögnek a bétával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest