- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igaz hogy már egyre jobban módosíthatóak a gyári launcherek de amíg nem lehet pl ikon méretet állítani százalékosan és vele együtt a szöveg méretét vagy bármilyen widgetet átméretezni hogy a mutatott tartalom nem csökken vele, vagy az egyik widgetre rakni egy másikat, stb..... addig én 2020-ban is a nova LAUNCHER-t használom. És vagyuk ezzel még pár ezren így sztem.
-
-
kacsa7
őstag
Egy prémium telefontól prémium árazás mellett elvárnám, hogy a bele pakolt legcsúcsabb hardvert ne egy ceruza elem kapacitásával akarják meghajtani, ami nap végére már köldökzsinórért könyörög. Akku volt az összehasonlítási alap. Ha abba az árazásba belefér, akkor azt hiszem nem kérdés, hogy az alá a mai telefonoknál már nem illene menni. Ezzel szemben pl. egy S10-ben is 3400 mAh van, ami még most is 200eFt körüli normál áron kapható.
Megértem a méretet mint szempont, de nem tudom elfogadni, hogy azért kiszúrjunk a felhasználóval, hogy 2 mm-el vékonyabb legyen a készülék. -
kacsa7
őstag
Már nem tudnak mit kitalálni. Mintha ekkora méretben és ilyen felhasználásnál bármelyiknek lenne értelme. Otthon meg full hd tv-t néz mindenki, plakát méretben.
Értelmes innováció kevés van sajnos mobil fronton. A kijelző méretben viszont lassan a tepsi lesz az alap. 2 év múlva már nem lehet majd zsebre rakható telefont kapni, úgy szállnak el a méretek. Megteremtik a telefon hordtáska trendeket és ezzel egy új piacot.
Váltottam S10-re S7-ről, de nem érzem azt az óriási előrelépést 3 év alatt. Kamera valamivel jobb, maga a telefon valamivel gyorsabb, de komoly csoda azért nincsen, elszállt árazás viszont annál inkább. Furcsa irányt vett a mobil piac is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest