- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simonarancs
csendes tag
válasz
SoulReaver #4830 üzenetére
Szerintem ahelyett hogy Traxxas és egyéb meg kinek mi igaza meg másolgatás helyett inkább konkrét dologról beszélnétek azt többre becsülnénk... Oké hogy a Traxxas élén van alkatrészekkel meg basher szinten kezdőnek ajánlott (egyedül egy manust láttam US-ban versenyezni egy Rustler-el, URC akit érdekel) de annyi van hogy muszáj megnézni a többit is. Nekem is elsőre egy Associated B4.1 volt a kiszemelt Buggy és mégis egy Academy SB4 régi darab mellett döntöttem. Igen, VOLT vele munka, magamnak kellett 3D nyomtatnom lengőkart, már amikor megvettem akkor is az volt. Bevallom kezdőként hiba volt megvenni, de a rajta való bütykölés is élvezetes még ha szenvedtem is. Ez a hobby ezzel jár, felesleges ezen vitázni melyik a jobb (teszem hozzá ha eladni akarsz akkor meg nem a fórumon legyezed...)
Úgy is van mindig új ember akinek lehet pont a tiéd kell (láttam a hirdetesed, tuti elviszi valaki amúgyis, ezen felesleges rágódni)
Amúgy ez ami nagyon szemét szúrt ebben a hobbiban... Voltam egy modell boltba, vittem az Academy gépem és mondtam hogy ebből verseny buggy-t akarok csinálni, meg kell csinálnom az első difit és 4WD kategóriában indulhatok. Az eladó kuncogott de csak addig amíg le nem vette a kasznit
Karbonszál, erős motor, okés ESC ami szenzoros motort is fogad, 3S lipo meg egy jó szervó
Mindenki fújolja de csak addig amíg a lepel le nem hull
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest