Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
Ne használd azt a töltőt. Hasonló egy dolláros töltővel mértem a feszültséget és pillanatok alatt megszalad 7 volt fölé, mielőtt kikapcsoltam. Nem tud 1A-t és mivel nem is stabilizált, így csúnyán el tud mászni a felszültség. Használj rendesebb töltőt, az a kacat lehet 500mA-t sem tud leadni stabilan.
Ha szerencséd van, akkor nem tette tönkre a pi-t.
(#8906) bambano: az usb-s töltől 5.2V környékét szokták leadni teheletlenül. A jobbak valamennyire tartják is az 5V-ot. Egyébként a teljesen feltöltött lithium akku 4.2V környékén van. Ja és nincsen eredeti málna táp, mivel az alapítvány nem árul kiegészítőket. Az hogy pakkban milyen töltő kerül mellé, az attól függ, hogy melyik cégtől veszed meg. A régebbi sorozatú pi-knél elég sok feszültség esett a tápáramkörön, lehet ezért preferálták az 5V-nál többet adókat. A B+ azt hiszem már nem ilyen. Az ideális táp a mérési pontokon kereken 5V.
-
tvamos
nagyúr
Nekem 800mA-es Nokia toltorol vigan megy. (Valojaban, ha nem kotok ra USB eszkozoket, a notebookom USB-jerol is megy, szoktam soros SSH-n keresztul maceralni. Mondjuk HDMI-t meg nem latott...)
(#8906) bambano válasza Warter (#8905) üzenetére
Az USB mobil toltok valojaban tapegysegek, olyan feszultseget adnak ki, ami rajuk van irva. 5V, vagy 5.25V. Valojaban ezek nem is toltok, mert sosem kotunk rajuk akumlatort tolto elektronika nelkul. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann