- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Részben igaz, eddig ha számolgattam egyik variációnál akár +10eur is lenne 5 eurón nem vacakolnék... Csak Ebayről ugyan ott vagyok mint ha nálunk venném..

trance89 - Megbízható eladót néztem, free shipping
De miután utána számoltam ki is lőttem lehetőségek közül...Azért néztem farnellt hivatalos boltot, van nekik szlovák részük is sk.farnell.com de itt meg kézbesítés kitudja hogy van...
Alza elég sokat rádobott

Ez a dialogue tetszik, vannak nekik cuccok is hozzá köszönöm!
Bordát tokot meg ebayről beszerzem...Más: Valaki próbálkozott már olyannal, hogy HDMI-ről valamilyen converterrel levenni hangot spdif-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De miután utána számoltam ki is lőttem lehetőségek közül...
wassermann