Hirdetés
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
wassermann
üzenetére
Erre el is felejtettem válaszolni. Igen az illesztés lesz a nagy feladat, attól fázok legjobban, mert életem eddigi legnagyobb teljesítménye elektronikából, hogy egy barátommal több mint húsz éve építettünk autóhoz egy világításőrt kapcsolási rajz alapján. Én terveztem hozzá a nyákot olyan gyűrű alakúra, hogy rá lehetett húzni a hangszóró mágnesére. Nagyon büszke voltam rá, de fogalmam sem volt róla hogy működik

Szóval most próbálom kikupálni magam ilyen téren de ahogy beleásom magam egyre ijesztőbb mennyi mindent kéne tudnom. Húsz éve kellett volna ezt elkezdeni...
De majd segítséget fogok kérni, ítt és a hobby elektronikás topicban úgy látom komoly tudású emberek vannak.Lépésenként fogok haladni. Első célkitűzés egy sima fordulatszám érték kinyerése a jeladó jeléből, az olyan 2 volt körüli feszültséget produkál. Persze elektromágneses szóval fog kelleni gondolom dióda, meg nem tudom a jelforma milyen, stb... De majd kialakul
Most még az infót gyűjtöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Horgász topik
- Crimson Desert
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De majd segítséget fogok kérni, ítt és a hobby elektronikás topicban úgy látom komoly tudású emberek vannak.