Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
És azzal mit érek, ha 10cmről jó?
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.A linkelt cucc érdekes, bár most már nem tudom mit gondoljak róluk, talán ha valami tesztet látnék a kütyükről, de majd lehet rákeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5600X / ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB / 16GB DDR4 RAM / 500 GB NVME SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- ASUS TUF Gaming F17 GAMING LAPTOP!
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- PC Architech NOVA Gamer PC
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.
wassermann