- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
ricsip
üzenetére
a zero2(w) is pi3 alapú 4 magos már. Csak ramban gyengusabb, fél gigás. De az alap dolgok elférnek benne. Szóval valsz igen. Kicsit lassú már az aktuális rapsberry pi os (bookworm debian alapú), de jól elfut. Lehet érdemes eleve a lite rendszerrel kezdeni, ahol fel sincs telepítve felesleges grafikus dolog és nem kell utólag kikapcsolni (raspbi-configban van opció hogy karakteres konzolra induljon a grafikus felület helyett)
Nekem ez pi2-őn ment, ami szintén 4 magos, 1GB ramos.
Csak 170MB memóriahasználatot ír most. A config.txtben kézzel felvettem, hogy csak 16MB memóriát adjon a gpu-nak (a raspi-configból hibányzik ez az opció már). És telepítettem, beállítottam a zram-tools csomagot, ami tömöríttett swapként használja a ram egy részét. Így kicsit többet tud beletuszkolni, mintha csak a sima ram lenne. De lehet enélkül is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX3070 8GB!
- Eladó olcsó config diszkont áron :)
- Asus PRIME B360M-A + Intel Core i7 9700 + 2x8Gb DDR4 2666Mhz./Garancia/
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann