- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Van valami jó tippetek arra, hogy NAT-olt hálózat mögül milyen módszerrel lehetne elérni a belső hálózatom az internet irányából? Természetesen raspberry pi-n keresztül szeretném ezt megtenni, mivel az mindig be van kapcsolva.
Amit próbáltam remote.it, itt az SSH-t tudtam kirakni, jó benne, hogy csak addig aktív az ssd amíg elindítom, felcsatlakozok, ha bezárom az ssh-t akkor pár perc múlva bezárul a csatorna ami a külső elérést biztosítja.
Ami nem tetszett benne, hogy minden szolgáltatás külön kellett megnyitni, csomó minden nem is működött valamiért. (nyilván én voltam béna)
Olyan elérésre gondoltam, mint egy TeamViewer, adott kóddal csatlakozok, és mehet kb akármi.
Ami nehezíti a dolog, hogy csak konzol van a gépen, ha nem szükséges grafikus felületet nem raknék a vasra.
Bármilyen ötletet szívesen veszek, a netszolgáltatóm csak NAT-olt címet biztosít, esetleg havidíj ellenében FIX IP-ét is tudnak adni, ami már nem NAT-olt cím, de arra meg nem igazán van szükségem/nem feltétlenül akarok 1 ip-n látszódni mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Excel topic
- Parfüm topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő