- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Na srácok, szerencsés balsors áldozata lettem
A Zerom nem nyíródott ki, nagyon is jól van. Ellenben mekkora az esélye, hogy megdöglik a kezemben két, teljesen különböző micro SD kártya? Ugyanis az update-et, illetve az utána következő lefagyást és bootolhatatlanságot az eredetileg használt SD halála okozta. És micsoda "szerencse", az itthon lévő tartalék SD is megpusztult (amivel próbálkoztam életet lehelni a kimúltnak hitt eszközbe). Ugyanis bár a Rufus és a hivatalos kártya kreátor is sikeresnek minősítette a friss rendszer felírását a kártyára, végső soron használhatatlan adatot eredményezett: miután lenyugodtak a kedélyek, akkor vettem észre, hogy nincs is /boot partíció a kártyán, amit még a Windows is felismer. Ugyanez volt a helyzet gépbe dugva az eredetileg használt kártyánál is.Most persze az is szóba jöhet, hogy mégiscsak hibás a Zero és rögtön két kártyát taccsra vágott, de beszereztem egy 16 GB-os Kingstont, ami egyelőre 2 nap alatt hibátlanul teszu a dolgát.
Furcsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest