- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, a Pi Zero W-met frissítettem a szokásos módon, láttam, ahogy feldobta, hogy eeprom-valami is van.
Nem figyeltem, nem láttam, hogy hol, de az update megszakadt valami miatt, majd ezután semmilyen parancsot nem fogadott el (érvénytelen parancs vagy ilyesmi).Power on/off után már nem bootolt be, próbáltam másik kártyával, szűz rendszerrel is. A LED villogott, mintha bootolna, majd megállaopodott (és világít is folyamatosan), de semmilyen módon nem érhető el, gépre kötve sem.
Érdekesség, ha kiveszem a kártyát, géppel összekötve prüttyög a gép, és fel is dobja, hogy Broadcom XY csatlakoztatva (a Pi LED-je kikapcsolva ilyenkor teljesen).
Nincs micro HDMI kábelem (bár lehet holnap veszek egyet), de lehetséges, hogy meghalt szegény? Ha igen, ilyenkor valamilyen módon még vissza lehet hozni az élők sorába?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest