- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy Raspberry Pi 3 model B-m (2015), amit szeretnék médialejátszóként használni. Nincs semmi extra igényem vele szemben: USB HDD-ről játszanék le maximum 1080p-s fájlokat, leginkább .mkv-t. Mivel teljesen Raspberry-kezdő vagyok, kicsit utánajártam a dolgoknak és megtaláltam az OSMC-t. Feltelepítettem, működik is a régi LG plazmatévémmel, de a lejátszás szaggatott, egy idő után le is fagyott.Próbaképpen bekapcsoltam a hardveres gyorsítást mindkét lejátszóra, így most úgy-ahogy megy a lejátszás, de folyamatosak a dekódolási hibák (teljesen/részben szétesik a kép, elszíneződések, stb). Van rá valami megoldás, vagy ennyire számíthatok ettől a modelltől? Egyelőre gyakorlatilag teljesen tiszta a rendszer, semmilyen módosítást nem csináltam a HW decoding bekapcsolásán kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest