Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
qbittorrent kb. dupla sebességgel (27-28MByte Max. 30MB volt amit eddig láttam) tölt mint a transmission futott valaha is, nagyon tetszik. Windows alól böngészőből sikerül elérnem, a windows-os qbittorrent alkalmazással viszont nem akar kapcsolódni. Egyelőre nem érzem hiányát ennek, így is jól kezelhető. A sebességnek szerintem a hdd szab határt, egy régi laptop hdd van rákötve egy olcsó usb3-as házban. Széthajtani ez is jó lesz, évek alatt sajnos "megettem" már pár HDD-t (routerre kötött 3.5" hdd-vel ment a torrent), valószínűleg nem a megfelelő merevlemezt használtam a folymatos használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco F7
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest