- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
A kép jobboldalán mi az a 3 fémes rúd? az hihetetlen nagynak tűnik, a többi alkotóelemhez képest is és életemben nem láttam még ilyet.
A Pi-n szerintem mindenképpen kell majd forgatnod a vezetékek miatt, szerintem úgy lesz jó ha hátrafelé áll a benne levő sd kártya, mert akkor a hdmit hátra ki tudod még terelni (főleg ha ilyen hajlíthatós forgathatósat veszel), az usb-k meg arra néznek amerre majd kb menni kellene nekik.
Rögzítéshez én lehet hogy fúró+gyorskötöző kombinációval állnék neki, olcsó, nem igénytelen annyira, nem lehet elrontani, és nem vezető, emellett elég jól bírja a hőt, és gyorsan átszerelhető. (ellentétben mondjuk a távtartó ragasztással, ami amellett hogy több munka kevésbé tartós, és szerintem kevésbé masszív. Megkockáztatom hogy egy jól odagyorskötözőzött változat akár nagyobb fizikai ráhatásoktól sem sérülne meg, mert masszívan odatartja). Az egy érdekesebb kérdés hogy milyen puha nem vezetőt teszel alá, ami eltartja a fémes háztól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Microsoft Edge
- Óra topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Mini-ITX Pc Setup eladó egyben
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann