Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
crissprivat
üzenetére
Esetleg próbálj meg a config.txt-ben játszani a config_hdmi_boost értékével, állíts be 7-et, vagy többet, ez a HDMI jelerősséget fogja növelni.
De a konyhában egyéb gond is lehet, nézd meg, hogy a kapcsolati hiba megjelenése nem esik-e egybe pl a hűtő vagy más nagyfogyasztó bekapcsolásával! Nálam pc van a tv-re kötve, és mikor bekapcsol a hűtő (kint a konyhában), pár másodpercre elmegy a kép játék közben (bent a szobában).
Hónapokig nyomoztam, hogy mi okozza, mire rájöttem, hogy a kompresszor bekapcsolása okozta zavart felveszi a HDMI kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- fűnyíró traktor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hónapokig nyomoztam, hogy mi okozza, mire rájöttem, hogy a kompresszor bekapcsolása okozta zavart felveszi a HDMI kábel.
wassermann