-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Asztee #30483 üzenetére
Én biztosan nem nyúltam semmilyen beállításhoz. Viszont ha jobban belegondolok, az ugrik be, hogy nekem sem ment elsőre, de mivel igazán nagy szükségem nem volt akkor a wifire, nem is nagyon foglalkoztam vele. Aztán pár nap múlva gondoltam, csak megoldom, biztosan valami beállítási probléma. De nem tudtam megoldani, mert nem volt mit -- működött a wifi, mindkét stick, mindkét RPI-n, Raspbian (TheThingBox) és Kodi (OSMC) alatt is.
Úgyhogy van ennek valami érdekes tulajdonsága, ami miatt nem éppen azonnali a működés, de fogalmam sincs a pontos megoldásról.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest