Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    válasz MaCS_70 #23289 üzenetére

    Érdekes ez is.

    (#23290) Pulsar :

    Pythonnal az a bajom hogy még csak a nevét hallottam/láttam leírva. De rákeresek.

    Egyébként, ha ilyen szenzoros, adatokat weblapra kiküldős projectet akar az ember, ez a felállás amit én felvázoltam, mennyire működőképes? Tehát meg lehet csinálni úgy hogy raspbianra telepitek nertbeans-t és ebben írom meg? Vajon tudja kezelni a Pi2-höz csatlakoztatott érzékelőket? Egyáltalán elbírná a Pi2 a VNC mellett még a netbeans-t?

    (#23291) soldi3r :

    Ha jól értem a NOOBS egy telepitő csomag, ami tartalmaz sok mindent többek között raspbian-t és java-t is. De azt nem értem mitöl csak 1,1GB, holott a raspbian ISO ami használtam 3 GB?

    (#23297) cinemazealot:

    Igen ezen morfondírozok én is hogy mi van ha használhatatlanul lassú lenne?

    Na most, akkor kérdeznék: a te példádban, mi van a Pi-n? Mi futtatja le a kódot? Hogy kell elképzelni? Én eddig csak azt a részét értem hogy felrakom az oprendszert és az megy. De láttam már sok olyan példakódot mint pl. a pythonosok hogy ott a kód, de oké, ilyenkor mégis hogyan van "telepítve" a Pi? Mi és hogyan futattja? Valami oprendszer csak van rajta akkor is, vagy nem? Ha csak rátolod a kódot a Pi-re mint írtad, és előtte gépen írtad meg, akkor hogyan fut a Pi-n? Valami csak futtatja? Valami csak van a Pi-n ilyenkor, gondolom nem "üres". Ez nem világos számomra.

    [ Szerkesztve ]

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák