- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Szó sincs róla, hogy mástól várom a megoldást. Akkor nekem nem marad öröm. Már néztem ilyen rendszereket. Raspbian + OpenHAB például egy ilyen config lenne. Olvastam már, de még az elején vagyok ennek az egésznek. Itt próbálok egy kicsit átfogóbb képet kapni erről az egészről. Némi iránymutatást, hogy merre induljak olyan emberektől, akiknek már vannak tapasztalataik az ilyen rendszerekről és tudnak segíteni mit használjak és mit kerüljek mind hardware, mind software tekintetében. Ha megoldást szeretnék, akkor spórolnék rá és hívnék egy szakértőt, de abban nincs kihívás és nem leszek tőle több.
Mindenkit meggyőztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- The Elder Scrolls VI
- Google Pixel topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AMD RYZEN 3700X MSI RTX 3700Ti 32GB DDR4 3600MHz 250GB M.2 SSD 1.5TB SSD
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS B760 CORE I5 14400F GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann