- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
PistiSan
üzenetére
Hát ja ha surgösbe kell, akkor talan. Mondjuk nekem van idöm kivarni. Igy legalabb abbol a masik 3~4 $ bol veszek mast a pi -hez. Mondjuk mar teljes a lista. 7" lcd, 8gb sdhc,usb remote(most mar), DC, meg még vettem ezt azt. Idöm meg van nem vagyok en a sajat penzem ellensege. Ha a pi -re tudtam varni honapokat akkor az a par het mar nem nagy cucc

Core2: A paypal -nel kell megadnod a kartyaszamodat amikor hozza csatolod. Ennyi. Az ebayen meg csak paypal -el fizetsz. Szerintem ennel biztonsagosabban nem lehet mar. Föleg ha internetes kartyad van arra meg internetbankbol teszel annyit amennyit el akarsz költeni kb. Igy mikor paypal lehuzza onnan nem lesz felesleg ha netalan kikerulnek az adaid. De szerintem nem kell ennyire paranoiasnak lenni
Sok penzt lehet igy megsporolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- FullHD Király - Ryzen 5 2600 / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann