- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
motionnal probalkozom de valamiert nincs kep. kamera logitech c270. nem kap aramos usb hubot hanem csak a pi taplalja. a led vilagit amugy a kameran szoval megy.a motion is fut mert magat az ipcimet beirva megy csak nincs kep.ötlet?
-
Xmodule
őstag
Sziasztok Esetleg innen valaki csinált már egyszerű ip kamera projektet? Usb kamera és külső eleres androidos vagy webes feluletrol.
-
Xmodule
őstag
válasz
MasterDeeJay #2555 üzenetére
Én ilyen kijelzöt vettem, hozzá ami a képen van. NEM AJANLOM. Azt hittem oké lesz de tul kicsi! Betuket kb nem is látni. Még x ben talán oké de mikor tty ben vagy olvashatatlan minden. En amugy eladtam a pi -t mert szerintem lassu. Arra amire nekem kellet volna legalabb is. Szerencsere többert adtam el mint amennyiert vettem(licitaltak ra). De mondom a kijelzöt nem ajanlom. 3,5" 640x480.
-
Xmodule
őstag
válasz
Komplikato #2415 üzenetére
Hát, hogy milyen szivacs nem tudom. Ezzel jött a raspi gondoltam akkor rossz nem lehet. bár most hogy irtad a nevét.. vezetöképes?..pedig mar kapcsoltam be ugy hogy ezen a szivacson volt.
-
Xmodule
őstag
Egyelöre csak probalgatom majd. Stream csatornakat szeretnek nezni rajta. Csak ugy a hatterben. Duruzsoljon. De aztan kitudja még idöközben eszembe jut valami okosság. Az a baj 2 gép van már igy is még egy monitor ennek már nem fért volna el.
-
Xmodule
őstag
válasz
whabaky #2402 üzenetére
Hello. Ez amit en vettem nem touch kijelzö. Sima tolato kamera kijelzö. Lehet venni ebayen. Csak vigyazni kell mert nem mindegyik 640x480 as felbontassal van noha azonos méretü. Bár kicsit kételkedem megmondom öszintén , hogy ez 640x480 as lesz -e. Meglátjuk. Amugy RCA -n kersztul lesz rákötve a video jel, a hang meg nem fontos nekem, de azt meg sima jack -en tervezem. De arra tenyeg csak valami kis mini hangszorot semmi extrat. Irok ha megjön a kijelzö es beüzemelem
-
Xmodule
őstag
Farnell vissza küldte a kartyamra a penzt. Mivel, hogy az törtent még marcius elejen jelentkeztem egy ilyen kis szerkezetre. Meg kellet adni a kartya adatokat akkor még paypal nem volt. Aztan megadtam en hulye. Erre julius elejen jön egy mail hogy penzt levontak elkuldtek az akkor regisztralt cimre. Vissza irtam nekik hogy nem lesz jo mert onnan pont par hete költöztem el cirka 600km meg kulönben is hogy gondoljak ezt hogy 3 honap utan se szo se beszed vonnak pezt es kuldik is. elöbb talan egy emlekztetö vagy egy jovahagyas hogy meg tenyleg akarom e. na aztan irtam en nekik egy szep kis levelet. Aztan tegnap vissza utaltak a penzt kereken. Ettul fuggetlenul van nekem egy raspym masik eladotol.
-
Xmodule
őstag
szerintetek egy ilyen cucc megér 1200ft -ot? gondolom egy ilyen jol jön a Pi -hez.
-
Xmodule
őstag
válasz
PistiSan #2201 üzenetére
Hát ja ha surgösbe kell, akkor talan. Mondjuk nekem van idöm kivarni. Igy legalabb abbol a masik 3~4 $ bol veszek mast a pi -hez. Mondjuk mar teljes a lista. 7" lcd, 8gb sdhc,usb remote(most mar), DC, meg még vettem ezt azt. Idöm meg van nem vagyok en a sajat penzem ellensege. Ha a pi -re tudtam varni honapokat akkor az a par het mar nem nagy cucc
Core2: A paypal -nel kell megadnod a kartyaszamodat amikor hozza csatolod. Ennyi. Az ebayen meg csak paypal -el fizetsz. Szerintem ennel biztonsagosabban nem lehet mar. Föleg ha internetes kartyad van arra meg internetbankbol teszel annyit amennyit el akarsz költeni kb. Igy mikor paypal lehuzza onnan nem lesz felesleg ha netalan kikerulnek az adaid. De szerintem nem kell ennyire paranoiasnak lenni
Sok penzt lehet igy megsporolni.
-
Xmodule
őstag
hali. ma meghozta nekem is dhl a kis raspberry -t. egyböl ment fel a xbmc egy 2gb -tos sd kartyara majd gepet egy 40 es samu tv re kötöttem. ehhez meg hozza csaptam egy usb -t kulsö 2TB os hdd -t. igazabol viszi a 1080p filmeket igaz neha belaggol mikor valamilyen muveletet csinalok de ezt meg elneznem. viszont azt mar nem hogy csak hdmi -n kepes kinyomni az 5.1 et meg a dts -t. ezt hogy gondoltak? vagy analogon is kijön ez valahogy ? hogy? jobban ölrultem volna ahelyett a video kimenet helyett egy rca audio kimenetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest