Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- 
			  Mobilarena Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről: 
 A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

consono nagyúr válasz  futizoli

üzenetére futizoli

üzenetéreRemélem nekem is itt lesz a héten, az előző batchből az utolsó darabot csíptem meg  Nekem már a második zerom lesz ez, de az első teljesen beépült a TV-hez, nem tudok játszani vele Nekem már a második zerom lesz ez, de az első teljesen beépült a TV-hez, nem tudok játszani vele Ebből valami hordozható emulátor lesz, már úton van a GameBoy ház, meg az LCD is hozzá. Ebből valami hordozható emulátor lesz, már úton van a GameBoy ház, meg az LCD is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem már a második zerom lesz ez, de az első teljesen beépült a TV-hez, nem tudok játszani vele
 Nekem már a második zerom lesz ez, de az első teljesen beépült a TV-hez, nem tudok játszani vele  Ebből valami hordozható emulátor lesz, már úton van a GameBoy ház, meg az LCD is hozzá.
 Ebből valami hordozható emulátor lesz, már úton van a GameBoy ház, meg az LCD is hozzá. wassermann
 wassermann