- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
mandleee #21564 üzenetére
Nekem pont evvel nincs de a WD My Passport-al igen.
Egybe van építve a bemeneti elektronika a vincsi elektronikájával. Az üzletben is néztek mint vak a moziban amikor rákérdeztem és utána néztek. Nagyon rövid ház erről lehet felismerni.
Tehát nem cserélhető benne a vincsi. Nekem elég hamar tönkre ment a micro usb 2.0 csatlakozó és onnantól elveszett mindenem. Azóta külön veszem a belső és a külső cuccot.
A gyártó szerint nincs csere mert nem tudják melyik gyárban szerelték. Én olyat választanék amiben cserélhető a vincsi.
NTF-s format mindenképpen.
Nekem az USB 3.0 -hoz kellett a plusz energia. Ha elég erős a táp akkor lehet emelni az USB kimeneten. Esetleg egy Y kábel másik végit a mellette levő csatiba elég lesz, de ez háztól is függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest