Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Elvileg ott kellene lennie, de nincs...
Kodi addons 2.2.33 (nincs frissítési lehetőség)
Openelec mediacenter os addons 4.0 (nincs frissítési lehetőség)
A HTPS kliens bent van, de telepíteni kellett.A szolgáltatásokban 4 plugin van:
-boblightd
-imon-mce
-sundtek-mediatv
-VDR PVR Backend (ez csak dvb-s)Feltettem ZIP-ből az Openelec unofficial addon 4.1-et. Ebben sem volt benne, viszont egyszer csak lefrissítette magát 6.0.3-ra ez a repo és megjelent végre benne a tvheadend
(egy csomó mást meg kivettek belőle...)
Után már web-es felületen tudtam konfigurálni a szervert (még nem 100%-os). A kliens meg megy magától
Olyan problémáim voltak, hogy hiába választottam ki a területemnek megfelelő beállítást, nem minden mux volt benne. Ezeket kézzel kellett hozzáadnom. Ill. volt pár rossz.
A következő problémám az volt, hogy bepipáltam a map-nél, hogy figyelje az elérhetőséget, ami nem volt jó ötlet, mert aránylag gyenge a jelem, ezért eltünedeztek a csatornák. Törölnöm kellett őket és újra hozzáadni.
Most még olyan problémám van, hogy mivel 2 PVR kliens fut, a csatornákat valahogy rendezni kell, mert a műholdasból csak 1 csoportot veszek át, de itt a mindigtévén meg az összes szolgáltató külön csoport
Azért írtam le ilyen hosszan a történetemet, hátha más is belefut ezekbe a dolgokba. Köszönöm a türelmeteket és segítségeteket! Különösen Celtisnek, akit priviben is zavartam párszor!

U.i.: ennek a Gigabyte tunernek kevés az 1.8A-os táp a Pi2-vel még úgy is, hogy a net az vezetékes. Működik, de villog a szivárvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(egy csomó mást meg kivettek belőle...)

wassermann