Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Elvileg ott kellene lennie, de nincs...
Kodi addons 2.2.33 (nincs frissítési lehetőség)
Openelec mediacenter os addons 4.0 (nincs frissítési lehetőség)
A HTPS kliens bent van, de telepíteni kellett.A szolgáltatásokban 4 plugin van:
-boblightd
-imon-mce
-sundtek-mediatv
-VDR PVR Backend (ez csak dvb-s)Feltettem ZIP-ből az Openelec unofficial addon 4.1-et. Ebben sem volt benne, viszont egyszer csak lefrissítette magát 6.0.3-ra ez a repo és megjelent végre benne a tvheadend
(egy csomó mást meg kivettek belőle...)
Után már web-es felületen tudtam konfigurálni a szervert (még nem 100%-os). A kliens meg megy magától
Olyan problémáim voltak, hogy hiába választottam ki a területemnek megfelelő beállítást, nem minden mux volt benne. Ezeket kézzel kellett hozzáadnom. Ill. volt pár rossz.
A következő problémám az volt, hogy bepipáltam a map-nél, hogy figyelje az elérhetőséget, ami nem volt jó ötlet, mert aránylag gyenge a jelem, ezért eltünedeztek a csatornák. Törölnöm kellett őket és újra hozzáadni.
Most még olyan problémám van, hogy mivel 2 PVR kliens fut, a csatornákat valahogy rendezni kell, mert a műholdasból csak 1 csoportot veszek át, de itt a mindigtévén meg az összes szolgáltató külön csoport
Azért írtam le ilyen hosszan a történetemet, hátha más is belefut ezekbe a dolgokba. Köszönöm a türelmeteket és segítségeteket! Különösen Celtisnek, akit priviben is zavartam párszor!

U.i.: ennek a Gigabyte tunernek kevés az 1.8A-os táp a Pi2-vel még úgy is, hogy a net az vezetékes. Működik, de villog a szivárvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- Foxpost
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Supermicro MBD-X11SPM-F Alaplap + Intel Xeon3204 6-Core 1.9GHz LGA14B Kit Processzor + 16GB RAM
- Supermicro AOC-SGP-I4 Belső Ethernet 1000 Mbit/s (AOC-SGP-I4) 2db
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(egy csomó mást meg kivettek belőle...)

wassermann