- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BeriJan
üzenetére
Ahogy okosodom a netről, nagyon úgy tűnik, hogy az igényesebb kártyák már tudják a WL-et, de a paraméterek nagyon homályosak.
Arról egyáltalán nem találtam információt, hogy a passzív WL-lel hogyan is állunk -- pendrive-okkal kapcsolatban találtam egy érdekes levelezést a Corsair ügyfélszolgálatával, amiben maga a cég írja, hogy ez nem dokumentált tulajdonság, mivel típuson belül is az dönti el, hogy passzív vagy csak aktív-e a WL, hogy éppen mit találnak a polcon, de úgysem számít, hiszen élettartam garanciát vállalnak!
Az adapter szerintem is nagyon-nagyon fontos, az én adaptereim között 5×-ös sebességbeli különbség is van, és történetesen éppen a legdrágább kártyámhoz adott Sandisk adapterrel a Sony fényképezőgép rendszeresen nem látja a Sandisk kártyát!
A tesztek egyébként számomra meglepő eredményt hoztak: a Sandisk Extreme Pro jó, de drága, jó, viszont olcsó azonban a Samsung Pro és Plus, valamint az Adata (!!!) Premier. A Kingston leszerepelni látszik.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann