- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
lolka1980 #11156 üzenetére
---
Ma megjött a PI2. Gyorsan vettem egy 16GB-os kártyát, a hozzá rendelt 2A-es töltő nem jött meg így egy 1A-el próbáltam beröffenteni, ami csak másodikra sikerült. Win alatt a cégnél letöltöttem aaz 5.04-es img fájlt, és az ajánlott progival kiírtam. Be is bootolt, kiírta hogy átszabja a partíció méretét és újraindul. Meg is tette, de a bal felső sarokba kiírta a verziószaámot, és a logót is kirakta középre, de semmi. Folyamatosan világított a piros és zöld LED is. Kikapcsoltam, aztán OS X alol dd-vel írtam ki ahogy a manuel írja. Így már a második reboot után beröffent, de közben pislantott 1-et a piros LED. Ez ugye a gyenge táp jele?
Egy vezetékes bill.el próbálok rájönni mi hogyan merre, de érzem a rádiós bill./egér kombó kelleni fog.
Van külön topikja, vagy itt még belefér ez a téma?Annó AppleTV-n is próbálgattam az openelec-et, ott úgy rémlik volt euronews "plugin". Itt nem találom.
Elképzelhető, hogy a horizon.tv bekerül a kínálatba, vagy böngészővel(van ilyen plugin?) behozható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest