Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege

Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annyira nem pörög ez a topik, így inkább felteszem a kérdés. Szerintetek nyissunk új topikot majd a Quarantine-nak, vagy jöjjön ide majd minden infó és itt beszélgessünk majd róla?
-
ssgk
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Egyetlen opció: Írni PayPal nak is meg Ubi nak is, hogy hol van a hiba, de ha már paypal ba sincs meg a tranzakció akkor ott lesz a gebasz, (paypal rugalmas és gyors ezen a téren ) Ubi meg majd válaszol valamikor.
Esetleg azt nézd meg hogy meg tudod e venni mégegyszer mert ha megvan elvileg ugyanazt a verziót nem engedné megvenni.
próbáld megvenni még1x de ne fizesd ki, talán elakadt útközben (
vicc) -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Van itt bárki, aki már találkozott ilyen problémával mint én?
Ha igen akkor, hogy tudta megoldani?A helyzet az, hogy megvettem a játékot Ultimate Editionben a Uplay kliensen keresztül PayPal-t használva.
Vásárlás után sajnos a játék nem található meg a játékaim között, nincs elrejtve!
Ami érdekes, hogy nem kaptam semmiféle levelet a vasalásról, illetve a PayPal oldalán sem látok semmilyen bejegyzést a tranzakcióra, csak a Bankomtól jött egy SMS-hogy a pénzt levonták (az összeg az pontos).A klienst elindítva a My Orders menü alatt viszont jelzi a vásárlást illetve itt írja is, hogy a játék a directory-m ban kéne, hogy legyen.
Erre van valami ötlet?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Gyula84
veterán
na jó most kimondható hogy találkoztam egy csalóval
el se indulok spawnról és meghaltam killcamban a gyerek felrepült vagy 100m magasba és onnan lőtt
ja és ez casu 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valszeg jön új PVE tartalom
-
zsigomark3
tag
Akinek esetleg még nincs meg a játék és ki szeretné próbálni, vagy tesóval / ismerőssel megkedveltetni annak itt a lehetőség.
Rainbow six free weekend from: June 6th 18:00 UTC, to: June 9th 20:00 UTC
-
Kvg
senior tag
Milyen event van most? Nem a heti re gondolok , az alap. nem változott.
Amikor először beléptem akkor még láttam külön három menüt, most már csak ranked rebont látom. Annyi lenne az egész, hogy előre betteték a tiltható operátorokat adott körön belül?
Event mellett challenge is volt, de most nem adja be.Jön a három kör védő védő, utána kör támadó "válzozás" season, ez nincs nincs benne szóval nem értem.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jogos.
Most néztem meg.
Kevertem a started edition megszűnésekor megjelent hírrel. -
sanyi0627
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az allap operátorokat 'elvileg' már mindenki megkapja. Kiadás verzióátol függetlenül.
-
FehérHolló
veterán
válasz
sanyi0627
üzenetére
Hozzátenném a döntést segítő szándékkal, hogy egy győztes meccsért kb 250 játékpénzt kapsz, egy elveszítettért pedig körülbelül a felét. Egy meccs olyan 10-15 perc.
Az alap 20 darab operátor (=karakter) 4-es csoportokba van rendezve. A csoportból az elsőt 500-ért, a másodikat 1000-ért, majd 1500-ért és 2000-ért lehet hozzáférhetővé tenni.A játék 6-8 meglévő operátortól kezdve szerintem elég változatos tud lenni. Ehhez ~8 órát kell játszani, ami körülbelül pont jó arra, hogy megtanulja az ember, hogy mi fán terem a makk. Felfogható tutorialnak is. ;-)
A year 1-es operátorok 10000-nél kezdődnek. Lehet, hogy a deluxe megéri az a +2 EUR-t.
-
sanyi0627
senior tag
Az első season operátorait tartalmazza.
Minden évbe van egy season.
Egy évbe 8 operátor jön.
10k a season pass. Mindig csak az adott évre szóló passt tudod megvenni.
A maradék operátort ki kell farmolni. Meccsek után kap pontokat, azokat össze kell gyűjteni és tud venni operátort stb.Ha mindent akarsz akkor ultimate edition. Az összes sasson pass operátorai benne vannak az ideit is beleértve.
-
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, mert a fiam szeretné a Tom Clancy's Rainbow Six Siege-et, és ahogy látom, nagyon jó áron van. A Deluxe Edition pontosan milyen pluszt tartalmaz az alapjátékhoz képest? Ezt látom: alapjáték plusz "and the 8 Year 1 Operators (Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana and Echo)", de ez mit takar? Én nem játszom, így elég tanácstalan vagyok
.
A Season Pass-ek ingyenesen letölthetőek vagy fizetősek, ha megveszem a Deluxe verziót?
Köszönöm a választ. -
ssgk
aktív tag
xD esport ready ...
-
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Az update mikor jön ki?
Echnonál és pár operátornál észre vettem hogy nincs shield, ez nerfelvel lesz ? azert nincs shield?
-
Watto1991
senior tag
Én kb. semmi különbséget nem látok, eddig is húzott felfelé és a videoban mutatják is, hogy lehet tartani szépen így is.
Hogy egy reddit kommentet idézzek: "The fact that people complain about the F2’s laughable nerf it’s almost up there with its 3 Damage Nerf a few seasons back. This nerf will do absolutely nothing to the gun. Still a laser-beam, High Fire-rate, etc, etc." -
-
CJ4567
nagyúr
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
sanyi0627
üzenetére
"nokk és warren változnak a gadget-ek.warden shield helyett impakt. Nokk claymor helyett flash."
Ez csak ideiglenes, amíg nem javítják ki a shieldet és a claymore-t.
A többiről (FAMAS recoil, Frost csapda, Pulse szenzor) forrást tudsz küldeni? (Nincs leszedve a TTS, redditen még nem láttam, hogy írnának erről valamit.)
-
-
sanyi0627
senior tag
Tesztszerver ujjabb változások.
Famas recoil változott, kaid szögesdrót helyett c4, frost csapda elég 2 lövés hogy kilőjük, pulse gyorsabban teszi el a sensort, nokk és warren változnak a gadget-ek.warden shield helyett impakt. Nokk claymor helyett flash.Mi a vélemény smoke warden trükköl? Remélem nem lesz nerf emiatt smoknak...
-
ssgk
aktív tag
Miért lesz minden üzenet off ?
-
CJ4567
nagyúr
Haverokkal játszom, kb. fixen, egy szinten vagyunk, csak ezt a szezont az elején elrontottuk egy lose streakkel.

A célzásomat erősen kéne javítani, meg az "adja/nem adja" dolgon kéne javítanom, egyszer tudok játszani, utána akár a következő meccsben is lehetek utolsó, 1 killel.
-
ssgk
aktív tag
És, drágább a kenyér ? Elkerülnek az emberek ?

Annyira mindegy team nélkül vakon rankot üldözni nincs értelme, én is feladtam. Persze a megyek diaba stb, kell jó net majd team és mehet komolyabban, addig csak és kizárólag az egyéni játék fejlesztés megy, nem könnyű, sőt nagyon nehéz türelmesnek lenni és visszanézni a killcam et hogy tanulj belőle, de amióta figyelek sokat javultam. Értem ezalatt hogy eddig vagy adta vagy nem. Mostmár úgy egységesen van, hogy a gold 2 vagy alatta túl könnyű rankeden, gold1 ben érzem jól magam ott vannak a legkiegyensúlyozottabb körök, plat ba(3) meg full luck hogy ki kap jobb team et, mert ahhoz kevés vagyok hogy lehozam egyfolytában az 1v+. (Ellenben faceit en ahol azért komolyabban mennek az emberek sok esetben is hozzuk a plat1 esek ellen van amikor goldokkal! ) igaz vannak ott is lehetetlennek pl amikor bedob egy lobby 3kd dia team et, ash meg iq törökülésbe repül be és 10mp alatt lerusholnak xD ....Figyelj a játékodra, ne másokkal foglalkozz attól nem leszel jobb, rengeteget segít.
Ja és ez is egy aimparaszt játék ha valaki nagyon tud lőni Mind1 mit taktikázol neki kedvez a game (head=1shot :/ )
Szóval spray meg aim reflex gyakorlás is belefér bőven
-
Sziasztok!
Mit lehet kezdeni azzal, ha állandóan kifagy a játék? 10-30 perc után
Kimerevedik a kép, a hang megy tovább (vagy beakad) s egyszer csak ledob az asztalra a játékot bezárja ...már lassan 1-1,5 hónapja ezt csinálja
próbáltam már hogy töröltem a játékot és a kliens-t is (ubi), de semmi se változott
van valami fix erre?
-
CJ4567
nagyúr
Én GS, PB óta nem értem el a Gold 2-t, ebben a szezonban G4 volt a max, és az se sokáig.

#9245 Swinegod: Alábecsülöd az embereket, nem egy embernek van földönkívüli célzása, nézd meg Shroud-ot, Beaulo-t példának, vagy pár PL játékost. 4 éves lesz a játék, egyes játékosok nagyon durva szinten játszanak már.
-
ssgk
aktív tag
xD Tudom 19 elot kapok jelenleg, nálam más a téma, én direkt KD ra játszom jelenleg így plat ból gold 1-2 be mozgok ( Ne értsetek félre nem direkt lose ra játszok másokkal kiszúrva, hanem nem rizikózok majdnem lehetetlennél ) De ettől függetlenül BH ba nem lett meg a plat2, :/
(#9241) Swinegod : Ilyen hibák előfordulnak ( de most hétvégén velem is előfordult, el valami bug lehet de csak időnként jön elő, velem szerencsés volt mert 5 v 3 ba kezdtünk 2 kört, persze amikr beszálltak tőlünk leavelt egy gyerek és kikaptunk xD
(#9243) Swinegod : gondolom smurf volt és nem okozott neki nagy nehézséget mert jobban játszik...
ha tesómmal megyek és silver game ba vagyunk eszméletlen böszmék és nagyon rosszul helyezkednek, 12KD val zártam(12-4-1) jött is a report meg flame, de volt ez forditva jöttek a diák copper boost al ott meg 0.2kd val zártam, a team meg 0 val xD(inkább - mint 0 ....) -
Kvg
senior tag
Mivé lett ez a game, full fogyatékosok vannak rankedben és casualban is? Ötből három agyhalott.

Behalt a hulladék BF5 és az összes csaló/ hulladék mind ide jött???

Jön mostánában valami szar nekik hogy tünjenek el innen?
-
Swinegod
őstag
Pont ma keresem a rankedet, de úgy veszem észre lehet szar lesz a frameratem ezért lenyomom a keresést, várok kicsit aztán flt+f4. Elindítom a játékot megint és feljön az ablka, hogy "Rejoin a ranked match you have previously left" én meg csak nézem, hogy, what?
Jó, megnézem lehet csak autista szar a játék és még az előzőbe fogok visszamenni ami már végetért - de nem - Ez a retek tényleg bedobott egy rankedre és már 0-2-re vesztésre állunk
Az ilyen jóféle instant-lose csalásai miatt a játéknak én örülök nem viszem tovább az alja Silver rangomatHa a játék azt akarja szar rangba kerül, akkor oda fogsz kerülni
Ez a legendásan bot szintű csapattársakkal és/vagy az úgynevezett "autism-shield"-el oldja meg. Ez azt jelenti, hogy mikor pld a fele csapatot onetapeli az egyik gyerek náluk ellenben mikor a legnagyobb degenerált botot lövi akkor 3 tárat potatozik mellé hit nélkül.
Vagy mikor tegnap a Thatcherünk túlélt egy fél Frost tárat a fejébe és le is lőtt közbe valakit pisztollyal, miközben amúgy ő is lőtte. Tudom, hogy ez történt, mert láttam a frost killcamjét
Vagy mikor a Lesiont akibe már előtte belelőttem prefireöltem, nem is felém nézett, és én haltam még meg. Igaz, vérzett. Igaz, hogy a teljes tárat találtam. De, ő bizony 85 hp-n élt még. Hogy hogy sebeztem egy 40 sebzéses fegyverrel 15-öt az rejtélyKis rangban a legnagyobb nehézség, hogy emberekre aggyal számítasz nem nélküle. Pont mostani történet, nézem a spawnpeeket fél percig, mert előzőleg is onnan csinálta és akkor is lelőtt valakit. Fél perc után feladtam és elindultam, na az idióta pontosan akkor törte ki a rohadt barikádot mikor elengedtem a jobbklikket. Nem valami skillvadállat, hogy outplayelni akart vagy valami, a gyerek csak simán akkor ért oda, és akkora degenerált volt, hogy fél perccel a kör kezdete utánis úgyvolt vele, hogy biztos működhet a spawnpeek
-
ssgk
aktív tag
Ez a smoke egy vicc xDD
legrégibb op egyike, versenyeken mindig fontos szerepe van es kb year 4 be kap egy ilyet ? xDD
Aztán izlések és pofonok, Bandit elite után szabadon
(mondjuk az bejön) csak a gadget et nem túlozták el...A charm ok meg nagyon bejönnek, csak a ranked semmit se változott xD attól hogy ilyeneket raknak bele,
4 dolog kéne ranked ba:0. Minek nullázza a rankot ? engem ez nagyon demotivál season vége fele már fun az egész mert nem érdekel, 10 berankolón meg energia italt és nyugtatót szedsz kb, Miért nem tudják mondjuk azt hogy ha nem játszasz xhétig akkor elveszi mint csbe, Ha valaki annyira eltérő rankot kap egy seasonba vissza esik/ feljeb megy úgyis, ha meg pl plat ba dobja és nem is megy rankedet akkor meg elveszi és visszakapni előnytelenebb mint pl csbe, így rákényszerül hogy játszon. Ezzel sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a ranked(szerintem)
1.Azonnal tegyenek bele rank limitet max 2-3 rank eltéréssel lehessen rankedezni party ba.
2. legyenek nagyobb elo határok (vagy ne 100+elo legyen egy win/lose hanem max 30) kivéve besorolót,
3. HA rohadtul leaveltél valami okból és visszalépsz azonnal ne vegyen ki 2 körből kb, lehessen folytatni
4. elo nál nézhetné hogy 5 4 re vagy 4 0 ra kapsz ki/nyersz ,
+1(lehetne külön solo és lobby nak a matchmaking mert akkor megoldanák a random no mic vs bull team és a boost ot is, így a boost copper dia menne a másik boost dia ellen)Kicsit hosszú lett

-
ssgk
aktív tag
Engem nem zavar hogy nincs új fegyver, de a válogatás igen, hogyan jött össze nekik kitől kapnak fegyvert ?
Legalább azonos nemzetiségű lenne, nem mindenkitől 1 et ajándékba,Nokk nem lesz erős ? Hát szerintem egy rohadt rush karakter lesz, és elég nehéz megmondani milyen egy operátor amíg nincs éles szerveren.
Y4 pass mellé járt a láva skin ami az eddigi (egyik) legjobb a játékba szerintem. Én is csak azért vettem meg.
Rank rendszer: Azok akiket bedobtál boost oltak voltak, nem számít milyen rank ja van, max gold alját tudná hozni egyedül (vagy azt sem). Ez szerencsés kör volt, mert ha kapsz egy IGAZI dia boost ot (ahol a copper ek is dia játékosok) akkor ott max 1-2 kill lett volna az egész team ed nek. És ez ellen nem tudsz mit tenni mert elbaszott az MM.
-
válasz
Swinegod
üzenetére
A season pass még mindig egy szemét lehúzás, az lószar amit adnak 8-9e ft-ért. Ha a sp tulajoknak járnának exkluzív fegyver ill operátor skinek akkor látnám értelmét.
A Lesion elite végre megérkezett és nagyon baszó lett, azt hiszem ez lesz a következő Kapkan után amit megveszek.
-
-
Swinegod
őstag
Hát, ez nem egy megkésett Április elsejei tréfa volt, tényleg nem kaptunk egy darab új fegyvert sem, az attackernek tényleg nem lesz ACOGja és a 3 armoros védőnek SEM lesz sem jó fegyvere sem pedig ACOGja
[ Módosította: Sareth ]
-
sanyi0627
senior tag
-
Swinegod
őstag
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Ki emelte ki a Famast? Én annyit mondtam, én, személy szerint utálom, nemmondtam szar vagy akármi.
Az FMG amúgy pontosan miben is jó? 30 dmg, maximum átlagos, 800 RoF, maximum átlagos, a pontosság az nice, ha belegoldolsz milyen pontos mind a 416c, mind az MP7, mind a T-5 máris nem fest olyan jól és nincs rá Holo (még)Tudod mik a kiemelkedő fegyverek a védőknél? A K1A, MX 4 Storm, Vityaz-SN, az Mp 7 és az Alda. Ezek pld kiemelkedők. Az FMG semmiben sem az
-
SZKEBE75
senior tag
Elképedve olvasom a topikot,ismét.
Többen kiemelték a FMG-9 SMG,és legutóbb a Famas-t.
Ez a két fegyver az R6 két legjobb fegyvere közé sorolható.
Nem igazán értem mi alaján válogatjátok a fegyvereket. -
sanyi0627
senior tag
Maradék info a 2 új operátorra.
-
travix
aktív tag
Shotik max a védőknél érnek valamit a rombolhatóság miatt vagy a sarokba beállsz kivárod az ellent taktikával szerezhetsz killt, de támadóként használhatatlan mivel 5méter után 2-3x kell telibe találni valaki a szórás miatt. Inkább lenne fele olyan gyenge, de kisebb szórással és akkor már realisztikusabb is lenne a játék...
Egyébként, ha ez így igaz, hogy egy új fegyver se jön be az elég szánalmas.
Már rég óta meg van a játék 700+ órám van benne, de jövőre nem hiszem, hogy veszek season passt, ez nem ér meg 30 eurót, hogy se új map se új fegyver csak 2 új képesség -
sanyi0627
senior tag
Én jobbára securoztam...
Uj infok -
aerosmith
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Az oltonyos karakter poen kivancsi leszek mennyire latszik majd in game.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Gondolkodtam decemberben hogy veszek idén passt.
Arra jutottam hogy a tavalyi season-ok nem igazán jöttek be. Végül letettem a pass-ról.
Nem is bánom.Kifatmolom inkább a operátorokat. Kell még 25k és az idei maradék 6 operátor le van tudva.
2 és fél éve játszok.
Standardot vettem meg. Simán ki lehet farmolni az összeset.
Összesen kb 700 óra van eddig benne nekem. -
Swinegod
őstag
Szerintem ha ez marad akkor az lesz belőle, hogy valami 950-1000 RoF környékére felpumpált 35-36 dmg-es ACOGos lesz az az FMG
Viszont ha marad a 800/30 RedDottal akkor megérte megvenni a Year 4 passt
Mikor megkaptam rá a furry skint akkor hoztam egyszer az életben Smokeon, átlőttem egy Blitz shieldjén aztán konstatáltam szar és azóta se hoztam
Az videójában minden 2. operátor valami más fegyvert használ, mint ami neki van, lehet ezek is csak placeholderek, de ha frankón egy reflexes MPX lesz a fegyvere Wardennek akkor lopás volt az a Year 4 Pass
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DiamondBack
üzenetére
MI a gond Lesion shtotijával? Simán használható.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sanyi0627
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Én csak fmg vel hozom smoke-ot. Nagyon ritkán shotival.
Nekem bevált.Lesion, ying shotit próbáltam de az nagyon nem vált be nekem.
Shotit alibi, jäger, bandit, kapkan négyesre szoktam poénból hozni.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Jól összefoglaltad

-
DiamondBack
senior tag
Ennyire kiürült az ötletláda loadout és operátor terén? Kapunk egy védő Yinget meg egy támadó Vigilt eddig se használt de már játékban lévő fegyverekkel (kb senki se hozza Lesiont shotgunnal és Smoke-ot az FMG-vel
) fegyverekkel... -
-
sanyi0627
senior tag
-
válasz
sanyi0627
üzenetére
Nokk nem tunik op-nek elso olvasatra, a fegyverei hulladekok, tegye fel a kezet aki elesben jol tudta hasznalni lesion shotgunjat. A gadgetjere kivancsi leszek, hogy muzsikal elesben.
Warden viszont baromi hasznos lesz a granatok ellen, bar azt gondoltam volna, hogy 3 speed 1 armoros operator lesz, megint kapunk egy cammogo medvet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vicc)
el se indulok spawnról és meghaltam killcamban a gyerek felrepült vagy 100m magasba és onnan lőtt
ja és ez casu

.
A kukucska nyílásos shield mikor lesz élesítve?

gondolom a játékos hiány miatt egyesítették