Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Nekem se sikerült kicserélni azokat a fájlokat. Próbálok majd utánanyomozni, de a magam részéről letettem a RAID-5-ről (tényleg biztonságos, de szerintem lassú). Inkább legyen (szoftveres) RAID-0, és a gép meg archiválja automatikusan a lényeges dolgokat.
Rlazol: Hoppá, egy kérdés: Neked milyen Windows-od van (és milyen RAID-et akarsz)? Nem mindegy ugyanis, hogy Home vagy Professional (annak ellenére, hogy SP2 után elvileg csak WinXP 32 bit edition van). A Professional tud csak dinamikus köteteket kezelni, ez elengedhetetlen a szoftveres RAID-hez. A RAID-0-t alapból támogatja, nem kell hozzá rendszerfájl-csere.
Esetleg tudja valaki, hogy hogy lehet rábeszélni a Windows-t, hogy a Program Files, meg a Documents&Settings könyvtárakat ezután a másik partíción keresse? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest