- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Nekem se sikerült kicserélni azokat a fájlokat. Próbálok majd utánanyomozni, de a magam részéről letettem a RAID-5-ről (tényleg biztonságos, de szerintem lassú). Inkább legyen (szoftveres) RAID-0, és a gép meg archiválja automatikusan a lényeges dolgokat.
Rlazol: Hoppá, egy kérdés: Neked milyen Windows-od van (és milyen RAID-et akarsz)? Nem mindegy ugyanis, hogy Home vagy Professional (annak ellenére, hogy SP2 után elvileg csak WinXP 32 bit edition van). A Professional tud csak dinamikus köteteket kezelni, ez elengedhetetlen a szoftveres RAID-hez. A RAID-0-t alapból támogatja, nem kell hozzá rendszerfájl-csere.
Esetleg tudja valaki, hogy hogy lehet rábeszélni a Windows-t, hogy a Program Files, meg a Documents&Settings könyvtárakat ezután a másik partíción keresse? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest