- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
ich10R-en volt két db független raid-1 tömböm, "sikerült" visszaejteni az egyik procit a foglalatába, így elküldtem javíttatni, javítás címén ELVBEN cserélték. egy ugyanolyan típust kaptam, de ránézésre másik lap és újabb revízió. teljesen gyári beállításokkal + reseteltem a biost. a windows aktiváló is megváltozott hardver környezetet jelzett.
arra készültem, hogy a különálló vinyókról csinálok biztonsági mentést, így először az első tömb első lemezét dugtam rá. a raid-bios már jelzett hogy degradálódott a tömb, rádugtam a második lemezt és visszaállt a tömb, gond nélkül megcsinálta a javítást is. visszadugtam a második tömböt is az pedig egyből visszaállt.
létezik, hogy a raid-vezérlő a vinyókon is tárolja a tömb beállításait és abból visszatudja olvasni a beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest