- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Hi !
Kössz az infót. Ezek szerint a Jbod egy szívás. Gyakorlatilag nincs értelme
Ezzel, hogy lehet, hogy egy csatornás egy kissé hasba akasztottál. Erre nem is gondoltam. Bár kifelejtettem, hogy SATA vezérlőröl van szó. Itt elvileg nincs master/slave egy ''szálon''
ha a 4 portos tud 0+0 -t akkor az nekem már elég izgalmas
Csak az a baj, hogy elég drága. én konkrétan ezt néztem ki:
http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=RAID%200/1%20HBAs&product_id=136#
Van egy 4 portos nagytesója is,de az már túl drága nekem.
Viszont ha a 2 portos egy csatornára teszi a két vincsit az nem lesz valami gyors
22.000-et kifizetni egy ilyen kártyáért elég húzós és nem volna valami jó befektetés. szóval honnan lehet megtudni, hogy 1 vagy 2 csatornás a kicsike ?
mondjuk akkor már talán jobb befektetés lenne gyűjteni egy 4 portosra 
NA meg aztán mennyivel és miben lehet ez jobb egy alaplapi RAID vezérlőnél ? Jelenleg alaplapit használok. Kicsit sokallom a CPU használatot. Korábban egy silicon 0680-as volt és azzal nem volt ekkora CPU igény.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKG K240 Studio fejhallgató
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az a baj, hogy elég drága. én konkrétan ezt néztem ki:
Viszont ha a 2 portos egy csatornára teszi a két vincsit az nem lesz valami gyors
22.000-et kifizetni egy ilyen kártyáért elég húzós és nem volna valami jó befektetés. szóval honnan lehet megtudni, hogy 1 vagy 2 csatornás a kicsike ?