Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmonSerrano
csendes tag
Szevasztok!
Probléma következő!
Két Seagate barracuda 7200.7-es 80-as vincsit Raid 0-ba tettem, alaplapi HighPoint vezérlőre! Minden okés is volt! Ment, elég gyors volt, bár a játékoknál nem vettem észre akkora gyorsulást, mint az OP rendszer betöltésénél!
Egyszer csak, valami rejtélyes hiba folytán az egyik bootolásnál nem bootolt a WinXP! Azóta leteszteltem a vinyókat, kiderült, hogy az egyik BAD sectoros! Kicseréltem! Megcsináltam megint a tömböt, install minden szart, működik faszán...
...aztán egyszer csak bootolásnál megint hiba! Még mielött elkezdeni töltögetni az XP: ''Lemezolvasási hiba, folytatáshoz nyomjon Ctrl+Alt+Del-t''! Ennyi! Semmit nem tudtam vele csinálni! Kicserélgettem a kábeleket, hátha az, de nem! Ilyenkor mivan, miért van, mit lehet tenni!?
Azóta újratettem, lemondtam a szélsebes Raid0-ről!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest