Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem rakom fel még egyszer ezt a béta drivert, korábban már próbáltam. Nem javított a helyzeten, viszont a többi játékaimat és még a windows-os alkalmazásaimat is elcseszte, néha még az asztalt is összecsíkozta. Köszönöm, inkább menjen minden, csak a Rage ne, mint semmi se működjön normálisan és ugyanúgy fagyogasson, mint 11.9-en.
A konzolparancsokat pedig már konfigurációs fájlként mindegyiket kipróbáltam, egyik sem segített.
Összefoglalva: Nekem nincs bajom a textúrákkal és a sebességgel, egyedüli gondom az, hogy egy ideig megy, majd fogja magát, leáll, megint elindul, megint leáll, elindul, leáll...
És ezen eddig semmi sem segített, várhatóan egy újabb patch vagy normális AMD driver érkezéséig nem is fog. És ez nagyon aggasztó előjel számomra a Bethesda másik nagyágyújával, a Skyrimmel kapcsolatban, bár azt - úgy tudom - DirectX-re írják, nem OpenGL-re. De ezek után kezdek komolyan aggódni.
MOD #985: Hidd el, mindent próbáltam. Átnyálaztam már ezt a topikot oda-vissza. Azért mert valamiről nem teszek említést, nem jelenti azt, hogy nem is próbáltam. A patch azokat a problémákat oldotta meg nálam, amihez eddig config fájlok irkálása kellett. De a lagon nem segített. MINDENT PRÓBÁLTAM MÁR
(Ez nem kiabálás, hanem a kétségbeesés sóhaja volt).
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- RAID
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Legszebb autók képekben!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest