- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60868 üzenetére
"és a lány annyira megörült neki, hogy tátott szájjal bontja a falakat a porscheval."
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60864 üzenetére
Hát amit most megnéztem az rendes tempóval jött.
Komplett játékot most nem tudtam leszedni ugyan, de nem tűnt lassúnak -
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60859 üzenetére
Szerintem csak a karácsonyi időpont miatt lehet.
Gondolom túl van terhelve a rendszer. Ugye kábelen csatlakozik a PS3 a routerhez?De ha gondolod kicsit később letesztelem...leszedek valamit aztán megnézem hogy milyen gyors vagy lassú.
-
Sirandrish
legenda
Dikk...hát izééé
-
Sirandrish
legenda
Nah itten is van.
Nem tudom mennyire látszik de a játékok a "PS"-t hivatottak kirakni, míg a két controller a "3"astA WD nem az enyém ugyan de kellett a "P" szárához
-
Sirandrish
legenda
Uh micsoda fényképezések vannak errefele kérem
-
Sirandrish
legenda
válasz
istvansebok #60840 üzenetére
Aszongya nekem hogy ma már szavaztam..
-
Sirandrish
legenda
válasz
istvansebok #60838 üzenetére
Szerintem te nem a saját képedet linkelted.
Legalábbis nekem rémlik hogy ezt már valaki linkelte.Szerk: nah most a tuti
-
Sirandrish
legenda
válasz
istvansebok #60836 üzenetére
Ma fogja hozni de nem pont hozzám...át kellesz majd érte mennem.
-
Sirandrish
legenda
Ez a WD k*rva jó gyerekek !
Amikor 6 rendőrautó van a seggedben..összegyűjtöd őket hogy nagyon közel legyenek majd magad előtt "felhackeled" az úttorlaszt aztán az összes rendőr felkenődik rá, viszont te az utolsó pillanatban lefékezel...az felbecsülhetetlen -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #60781 üzenetére
Nem követem csak amikor belépek akkor rákukkantok a barátlistámra osztán a nagy buci fejed is ott van
istvansebok Az első rész nagyon fasza...de csak COOP-ban.
Erősen gondolkodom rajta..ennyi nem pénz érte..de csak ha van COOP partner mert szerintem egyedül hamar uncsi lesz,Elims: Majd elolvasom eccer
-
Sirandrish
legenda
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #60750 üzenetére
Ezt hogy a francba csinálod?
Amihez hozzányúlsz azt Platinázod..de pikkpakk. Jéé..James AC Rougezik...rá 1 hétre (más annyi idő alatt viszi végig) te jössz és közlöd hogy platina.
Mi a titok? Van egy trófea porszívód?[oWn]f4te "Szép nyelv a magyar, az egyik (ha nem A) legkomplexebb és leginkább leíró-jellegű, ami csak létezik, de van, amire szimplán nem való."
Filmre, játékra, mesékre nem való..ergo szép nyelv csak ne beszéljenek rajta?
No offense de engem például a Japan tesz a sírba mert tökmindegy hogy mit nézek, olyan mintha mindenkit Mickey egér vagy Jerry szinkronizált volna. Neked meg ez jön be? Szerencsére nem vagyunk egyformák -
Sirandrish
legenda
Nah kipróbáltam a WD-t.
Nem tudom a GTA 5 milyen, de most már nincsenek kétségeim hogy igen is van létjogosultsága a WD-nek. Rettentő nagy buli szétheckelni a várost. Magad előtt felemelni a hidat vagy csak egész egyszerűen figyelmet elterelni a legapróbb dolgokkal. Sose szerettem "sunnyogni" de itt poénÉs külön köszönet a magyar nyelvért...bárki bármit mond...így az igazi
-
Sirandrish
legenda
Nah a Watch Dogs települ
Igaz hogy csak később tudom kipróbálni mert még megyünk az Aldiba, viszont legalább már ezzel a részével nem kell foglalkoznom majdperge666 GTA nekem is a héten jön, de azzal ráérek még. Az úgy is hosszabb jóval mint az átlag.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #60689 üzenetére
Meg is van a 20
-
Sirandrish
legenda
Várható még bármi akció vagy árzuhanás mostanában vagy leketyeg lassan a 12 deals, majd elfelejtjük hogy 20éves a PS és viszlát?
Csak azért kérdezem mert én ugye nem rég lettem PS tulaj és nem tudom hogy Sonyéknál karácsonytájt mi a szokás -
Sirandrish
legenda
válasz
storm3 #60649 üzenetére
Mondjuk én...bár ebből szerintem kiderült már.
Gratulálok a pakkhoz...nagyon szép -
Sirandrish
legenda
Ezt a beállítást sajna nem tudom elmenteni.
Amint kilépek ebből a menüből, egyből visszaáll normalra.
Illetve ezen a menün belül szintén elérhető az "Audio Device Settings" és a csík ugyanúgy még a feléig sem megy fel.
Persze ettől lehet hogy más jobban hallana, viszont mint említettem hiába adok rá +3at...nem menti el. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah az tuti hogy valami a PS3ban nem kóser.
Ugyanolyan halk a mikrofonom, az új headsetem és még a camera mikrofonja is.
Accessory Setting alatt ahol van a csík...sárga kék piros..Elims azt mondja hogy neki ha 3ason van akkor is felmegy a piros végéig..nekem 5ösön is alig ér el a kékig. Mindhárom kiegészítőmmel ez van.
Javaslat? Ötlet? Találkozott már valaki ilyennel? -
Sirandrish
legenda
Valaki nem tudja hogy mit lehetne állítani a PS3on hogy ne legyen kurva halk a headset?
Akármit csinálunk kb ugyanolyan halk...mikrofon és headset is detto.Tdizsolt Hát marhára halk egyelőre szóvak adtunk a szarnak egy pofont
-
Sirandrish
legenda
Nah megjött végre a headsetem
-
Sirandrish
legenda
válasz
Brian_GT #60534 üzenetére
Hát ezaz hogy én is, de rohadtul nem szokott még fele annyival sem jönni szerintem. Ezért lennék kíváncsi hogy a mennyit használ a PS3..
Network optionba épp aktuális letöltést mér/mutat vagy lehet tesztelni? Mindegy..most megnézem..szerk: 43/25öt ír..nah az kizárt. Fele annyival sem jön lefele a cucc szerintem.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
PS4
FIFA 15 Deluxe Edition
Was €69.99/£59.99/$99.95, now €44.99/£39.99/$62.95PS3
FIFA 15 Deluxe Edition
Was €69.99/£59.99/$99.95, now €29.99/£19.99/$39.95PS Vita
FIFA 15
Was €39.99/£34.99/$54.95, now €19.99/£14.99/$24.95 -
Sirandrish
legenda
12 Colossusnak annyi.
Imádom ezt a játékot...csak a kamera ne ellenkezne állandóan -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Van aki megtenne egy szívességet? 1 telefont kellene elengednie..maximum 30 másodperc.
Mondanám hogy kifizetem de 12 forintot nehéz utalni..
Ha van aki megtenné, jelezze privátban kérem -
Sirandrish
legenda
válasz
Kephamos #60471 üzenetére
S-S-S-Sanyival az élén
Juj de geczi vótamAmúgy ők volt Örökösföldön is egy garázsba csak azt kinőtték
Emlékszem volt egy telefon fülke nem messze a garázstól aminek valaki lefűrészelte a jobb alsó sarkát és ha erősen megütötted akkor adott ki pénzt...szerencsére csak vagy 4-5en tudtuk ezt a taktikát szóval 30-60perc játékra minden nap volt pénz -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #60464 üzenetére
Egy időben szerintem mindenhol volt ilyen hely. Csak miután bárki számára elérhetővé váltak a konzolok és úgy egyáltalán elterjedtek, kimentek a divatból az ilyen helyek.
Bogyi007 Azta betyárját neki..és van PS4 meg XO is 1200éves tévékre kötve?
orichalcos Remélem most játékot csinálnak az Agymenőkről
-
Sirandrish
legenda
válasz
istvansebok #60462 üzenetére
Szerintem ezek már rég kihaltak mindenhol.
Az utolsó ilyen amiről én személy szerint tudtam az Hajdunánáson volt.
És ugyan volt ott konzol meg vagy 3-4 TV, soha senki nem játszott már ott..már csak kölcsönözni jártak oda játékot. -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #60439 üzenetére
Értem....de nem hiszek neked. Szerintem csak rohadt jól keresel és mindent megveszel
Tdizsolt Hát akkor biza multizni kell ha bankot akar rabolni az ember.
Egyébként a hóesés az singlebe is jelen lesz vagy az is csak multi?perge666 Az mert amit én néztem ott meg dicsérték...de majd jövőhéten megmondom hogy tuti-e vagy nem
Tdizsolt Inkább olyan mint a voice chat a játékokban.
Játék közben halljátok egymást. Egyébként nem kell ilyen bt cucc...bármilyen bt headset megfelel. Nekem azért kellett ez mert nálam fontos volt a némíthatóság. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Synthwave #60403 üzenetére
Mint mondottam azokat nem számolom a saját játékaim közé.
Mert ugyan elérhetőek számomra és már a vinyómról senki se szedi le, akkor sem az enyém.Lemezes játékot sokat veszek. Mert folyamatosan nézem őket több oldalon és ugyan időm nincs rá, de ha jó áron látom, megveszem.
Pl nem rég vettem a LBP 1-et, Infamous 1-2t, Portal 2-t, 3 Ratchet and Clanket vagy pl a Soulcalibur 4et.
Ezekhez a Portal 2 kivételével konkrétan még hozzá sem nyúltam.
Uncharted 1-2t is itt vettem összesen 3K-ért...mondjuk azokat már végig is vittem, ahogy a GoW3at is..ez mind mind lemezes és 1-2 hónap termése.
És ezekbe még nem számoltam amiket továbbcseréltem..pedig abból is akad néhány.Hja és sokszor használom a PH-s "ismerettségemet" 1-1 jó vételért.
Mert pl találok valami pesten, de nem postázza viszont jó áron van...akkor keresek valakit aki átvenné nekem majd postázza. Pl Dave segített a Portal 2ben és az is ár alatt jött. Faterkam segített 2 Ratchet And Clank játékba ami VESZETT jó áron volt. Ennyi a trükkje..nem ugrok rá mindenre, de ha látok valamit ami olyan, azt nem hagyom ott még akkor sem ha fél évig nem lesz rá időm.Hja..és a PS3hoz is kaptam néhány digitális játékot...
Remélem most már mindenkinek világos
Egyébként a James Bondra...én már rég túl léptem volna rajta..nem én találgattam
-
Sirandrish
legenda
válasz
Synthwave #60401 üzenetére
Micsoda? Nem..annak semmi köze hozzá .
Az enyém...mármint ami jelenleg rendelkezésemre áll az az enyém.Bár szoktam kölcsönbe is kérni ezt-azt de jelenleg egy sincs nálam
Amúgy nincs nagy titok. Géphez kaptam, cserélgetem, olcsón veszek. Hja és van aki megosztotta velem a download listjét..bár azokat PONT nem számolom bele mert nem tartom fairnek más f*szával a csalánt verni...
Semmi titok vagy nagy dolog nincs benne csak nem vágom miért kell ezen ennyit pörögni -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #60376 üzenetére
Ebbe inkább nem megyek bele, de annyit elárulok hogy nem a fizetésem miatt van "annyi" játékom
PS4et meg nem veszek még jó darabig. Majd ha azon is lesz 30 játék ami érdekel aminek a 95%a 2-3K-ból megvehető, akkor veszek
crue Hát akkor idő mint a tenger
Szintet csak online lépsz vagy a sztori közben is? -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #60366 üzenetére
Fentebb már írtam hogy leállás van a cégnél ahol melózok..nah nem mintha nem tudnék folyamat PH-zni meló mellett
Olyankor azért kevesebb a hsz-em mert sajnálom a telót mert picit mindig piszkos a mancsom
Mellesleg felvétel nyár elején szokott lenni, de a fizetéstől szerintem sírva fakadnátok szóval annyira nem kell irigykedni -
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #60353 üzenetére
Egyébként szerintem az USB hangkarival nem oké valami vagy nem tudom, mert ez a mikrofon több 1000 órát ment D3 alatt és soha senki nem panaszkodott rá. Volt mikor elkezdett zúgni, de 1-2 keményebb fricska után helyreállt és ment tovább tökéletesen. Szóval valami a PS3as rendszerben nem tetszik neki.
Kephamos Magyarázd már el hogy mi olyan jó benne. Vagy bárki.
Elismerem a játékot és a sikereit, de valahogy én csak egy laposkúszó dobozhuszárt látok benneElims Há de most érted...aki busszal jár az ne fikázza a Suzukit
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60319 üzenetére
Küld már el privátban kérlek.
Kíváncsi vagyok rá...gondolom a másik oszlop az X360é -
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60316 üzenetére
Bezonyáám
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60311 üzenetére
Igen. Az kell!
És akkor LBP 1-2-t már szerezheted is be. Azt én is asszonkával játszottam -
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60306 üzenetére
Nagyon szívesen.
]Erre talán érdemes ránézni. 2év garancia és +10%ért még egy év. Ha nem találsz ennél jobb áron akkor nyugodtan rákérdezhetsz hogy a 2. illetve 3. évben is hivatalos Sony garanciát adnak-e vagy csak bolti a gari.Hja és ha érdekel a digitális vásárlás akkor még most regizzél accountot és nézzél szét a storeban ugyanis jelenleg mindenféle fincsi kedvezmény és akció van
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60304 üzenetére
Hát ha újat szeretnél akkor csak arra figyelj hogy minél olcsóbb legyen
Nah meg a garanciára persze. A dobozból remélhetőleg semmi sem fog hiányozni -
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60302 üzenetére
Nagyon kevés olyan játék van ami folyamatosan olvassa a lemezt.
RDR, Beyond, COD MW2-3, meg még 1-2. Ezeknél az olvasó folyamatosan dolgozik.
A többi játéknál (tehát a játékok 99%ánál) betölti az adott pályát és onnantól full kussba van. Nagyon ritkán hallani hogy egyáltalán csinál valamit.A hűtésre én annyit mondok hogy előtte is legyen hely..mögötte is (szóval ne told be a falra) meg alá két oldalra 2-2 DVD-tok hogy(csak a széle alá..tehát hogy átláss a gép alatt) alulról se érjen semmihez és kész.
Nem hinném hogy ennél komolyabb hűtést igényelneHa digitális játékokat veszel akkor nem lesz lemezed, sem tokod sem semmid. Lesz néhány giga adatod és játszol. Cserébe nem foglal helyet, nem porosodik, nem kell cserélgetni, és nem terheli a meghajtót sem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #60299 üzenetére
Ahogy fentebb írták a 12gigás az nem HDD és igen..lehet bele rakni HDD-t és igen..az 1T-set is kezeli. Az a lényeg hogy 2,5ös legyem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest