- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #62707 üzenetére
Sajnos nem elég nagy ahhoz hogy véleményt tudjak alkotni, de volt már a kezemben és nekem bejött.
Ahogy az asszony S3minije és az én S4minim is brutál jó képeket csinál. Persze a nagy szakértők szerint biztos gagyik meg sz*r az egész, de nálam ha telefonon és gépen is pöpec akkor nálam rendben van. Nem akarom a szobám falát a telefonnal készített fényképekkel kitapétázni szóval marhára nem érdekel hogy 39MPX-be ha fullra rázoomolok akkor zajos leszRezuhu Gratula! A harmadiknak majd egyszer lehet én is nekiesek, de az első és második részt a boss miatt tuti kihagyom
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #62704 üzenetére
Hát azért a G2be nem sz*r a kamera, de mindegy
Hja..a Tesco ma már inkább csak egy rohadt nagy élelmiszer diszkont.Pont tegnap beszéltük az asszonnyal hogy régen annyi TV volta a Tescoba mint most az MM-be. Ma meg? Egy fél sarok ahova fel van akasztva 5-6 TV és kb ennyi.
-
Sirandrish
legenda
Megszületett az első Platinám!
Tekken Tag Tournament 2
Köszönöm Jamesnek hogy válaszolt a kérdéseimre és hogy bezúzhattam az arcát
-
Sirandrish
legenda
válasz
Matr x #62644 üzenetére
LOL...karaktert nem tudtam "feltölteni" mert nem tudtam csatlakozni a szerverhez de a trófeát megadta
Most már csak azt kéne tudni hogy a többihez kell-e online vagy megcsinálható singlebe vagy coopba?
karak_22 Engem csak azért érdekel mert rohadt kevés játékon gondolkodom el egyáltalán hogy talán meglehet..ez ilyen
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #62642 üzenetére
Én ezt értem, viszont ha jól tudom a Platina "rendszert" csak ők használják.
És itt azért nem arról van szó hogy 50 vagy 51 trófeát szerzel meg hanem ugye pontokat ad és a platina durván 20%..ami azért nem gyenge..főleg ha azt nézzük hogy egy olyan trófea miatt bukod amit az is meg tud szerezni aki nem akarjaMatr x Nem tudom..de fent van a játék kipróbálom gyorsba..
A`rpi Én azért nem várom el hogy szervert üzemeltessenek ha nem éri meg, de a gondot megoldhatnák azért
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62640 üzenetére
Az oké, de vágod..1 másodperc lenne és emiatt bukó az egész.
Mert ha le kéne nyomni egy CoD-ba 300 TDM-et és azt nem tudod megcsinálni akkor azt mondom hogy oké
De ez konkrétan Free trófea..LENNE..A`rpi Nah igen...
Mondjuk azt meg ki lehetne használni elég keményen. De az ilyeneket tényleg megadhatnák azért. -
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #62630 üzenetére
Nah igen csak itt ugye a Platina miatt kell az összes trófea. Szóval azért nem mindegy, mert az oké hogy nem 100% hanem mondjuk 98%, de a Platina maga többet ér mint 20 bronz kb.
Jó, engem nem érint a dolog, de azért viccesnek tartomTegla80 Annál nagyobb kárt okozol
-
Sirandrish
legenda
A Saints Row 3at nem lehet platinázni mert már kilőtték alóla a szervereket és így nem lehet a netes trófeát megcsinálni?
Hát ez mekkora szégyen -
Sirandrish
legenda
válasz
Bogyi007 #62621 üzenetére
Az is megvan meg az 5 is.
Nálam ha verekedős játék akkor Super Smash vagy Dragon Ball..sajna a Super Smash az Nintendo, és még Dragon Ballt sem sikerült szereznem.
Ezzel igazából csak azt akartam mondani hogy nem lenne túl nagy élmény ellenem játszani..egy mozgó boxzsák lennék max -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Az AC2 6K a storeba?
Az nem gyenge. A 3at és a 4et majd meg akarom nézni, de gondoltam előbb bemelegítek a 2vel meg a Revelations-al, de látom hogy nem fog menni -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62591 üzenetére
Meg..a player match win..annyi kéne. Azt elvileg megadja akkor is ha ellened megyek player matchet nem?
Meg tudnám csinálni csak nincs kedvem a 10perces meccskeresésekhez meg ahhoz hogy 10 emberenként egyszer kapok olyat akit meg tudok ütni. Magyarán ha nem muszáj, nem szenvednék 45percet 1 winért..Mármint kell még más is, de abban kellene segítened. Vagy bárkinek..csak 1 meccs.
Remélem meg is adja ha friend ellen megy.. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62585 üzenetére
I AM A NEW TEKKEN LOOOOORD
Raijin volt ahol azt hittem hogy megrekedek mert volt egy szar szériám. Ilyen 2 win 1 loss vagy 3-4szer, de aztán felszívtam magam és szijjelkentem a szájukat
Lassan tényleg megejthetnénk azt a meccset..10sec..gyors ledarállak és annyi. Már közel a vége. Igaz még kell farmolnom majd egy évet de nah ...az már csak uncsi lesz
Szerk: nyugtass meg hogy a Player Match win-t megadja ha ellened megyek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62285 üzenetére
Egyszerűen nem értem és muszáj megkérdeznem.
Olyankor mit kéne nyomni vagy mit kéne csinálni mikor a gép egyszerűen 1 ezredmásodperc mozgásteret nem ad? Egyszer megüt és onnantól nincs közöm a játékhoz. HA 10ból egyszer sikerül is karaktert váltanom az a halálos kombóba jön be és detto nem tud megmozdulni. Vesztett meccsem 95%a ilyen, és nem értem. Nem lehet semmit közbe tenni? Ha nincs kedve rontani akkor végig kell néznem ahogy agyonver? -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62542 üzenetére
Kezdem elveszíteni a reményt hogy valaha Tekken Lord leszek
Elég kemény partykat tolok már. És egyre nagyobb "csalásokat" látok amik marhára irritálnak.Amikor leverem mindkét karakterét kb 2% HP-ra de az utolsó pillanatban még csak sikerül cserélnie, ezáltal PONT kikerüli a K.O-t és onnantól a két full HP-s emberemet úgy veri le mintha letettem volna a joyt az asztalra. Nulla esély..megmozdulni sem enged..hiába gurulok hátra, jobb, balra...PONT oda üt/rúg mindig ahol nem védem. És ilyen egyre gyakrabban van.
Amúgy az miért van hogy írja alul hogy 12 win..aztán egyszer elvernek és a következő meccsbe már csak 3at ír?
Hja és itt bukni is lehet rangot vagy úgy van mint a multiba hogy a bukott meccsel is kapsz valamit? -
Sirandrish
legenda
válasz
storm3 #62569 üzenetére
Hát ha a tulaj (vagy akár te) nem akarja meghosszabbítani akkor csak annyit szedj le amennyit biztosan végig tudsz vinni addig amíg lejár.
Ezen lista alapján a Minecraft és Dark Souls 2 nem volt plusos játék szóval azt nagy valószínűséggel megvette az illető, így azt bátran letöltheted. Sajnos szerintem a download listán nem tudod megnézni hogy plusos-e, de ha azt meg a linkelt listát összehasonlítod akkor azért ki tudod szűrni azokat amik nem plusosok.
Vagy ha már letöltötted akkor háromszög, info és ha plusos akkor írja hogy meddig használható. -
Sirandrish
legenda
Far Cry 4et tolja valaki?
Az lenne a kérdésem hogy hogy a francba lehet leszedni a kilátótornyokról a propaganda plakátokat?
Nyilván nem azt amelyiket könnyen el lehet érni. Vannak olyanok amik egész egyszerűen túl magasan vannak -
Sirandrish
legenda
válasz
kevepapa #62543 üzenetére
Szerintem nem. Elvileg 40-50perc alatt végigvihető a cucc. Ráadásul talán amúgy sem a legjobb kezdés lenne.
Persze a rajongók mindjárt megcáfolnak hogy de 25ször is végig lehet vinni és mindig tanulsz újat meg ilyenek, de én személy szerint annyiért már inkább teljes játékot vennék mint egy fizetős tech demót.
És ezt komolyan bármiféle rosszindulat nélkül mondom...csak mielőtt nekem esnek -
Sirandrish
legenda
válasz
kevepapa #62538 üzenetére
Részemről:
Bayonetta - Remek kis Hack & Slash és 1200forint nem pénz érte
Sniper Elite 3 - Egyedül is pazar, de ha van kivel COOPozni akkor még jobb.
Infamous 1-2 - 3500ft 3 játékért...ráadásul nem is akármilyenekértÉs én még a Far Cry 3at is idevenném a Single playere miatt..sajna a COOP elég sz*r benne.
-
Sirandrish
legenda
A Ratchet and Clank Q-Force az milyen rész?
ITT pl nem is dobja ki.. -
Sirandrish
legenda
A Motorstorm Apocalypse-ről tudna valaki mondani pár szót? Videók alapján nagyon uncsinak tűnik
karak_22 Persze hogy nem mert eladtak belőle kismillió darabot
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #62517 üzenetére
És? Mit érek vele? Többször említettem már..én játékos vagyok nem gyűjtő. Nekem nem kell a limitált PS4.
Az árából vennék egy sima PS4et +1 joyal meg vagy 15 játékkal és még maradna mit a tejbe aprítaniSzép is jó is és elegáns is meg fasza hogy ritka de én pénzből élek, nem díszekből
karak_22 Az első opció jobban tetszene
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62499 üzenetére
Eszem ágában sincs ellened Tekkenezni..hülye vagy?
Több esélyem van csukott szemmel a droidok ellen ...csak egy laza nyakast akarok adniperge666 Hát nem bánnám ha az egyik képen én lennék
Rezuhu Szerintem tök8 hogy hogy hívják.
A RoS előtt MPL(MonsterPowerLevel) volt..de az is 10ig ment. -
Sirandrish
legenda
Valaki van regizve a PSC-re?
Keressen meg PÜ-ben aki igen. -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62487 üzenetére
Akkor egy player matchen igazán kikaphatnál ellenem hogy ne kelljen annak is 10szer nekifutnom míg sikerül kifogni valakit akihez hozzá tudok érni
Rezuhu Ajánlom a Torment 6ot...de a potit hagyd otthon..úgy sem ment meg
Mellesleg nem is tudom mit vársz. A Hard az más játékoknál HiperSuperVery Easy.
Normal: 100% Health, 100% Damage, 0%
Hard: 200% Health, 130% Damage, 75%
Expert: 320% Health, 189% Damage, 100%
Master: 512% Health, 273% Damage, 200%
Torment 1: 819% Health, 396% Damage, 300%
Torment 2: 1311% Health, 575% Damage, 400%
Torment 3: 2097% Health, 833% Damage, 550%
Torment 4: 3355% Health, 1208% Damage, 800%
Torment 5: 5369% Health, 1752% Damage, 1150%
Torment 6: 8590% Health, 2540% Damage, 1600%A Hard D3ban nem nehézségi fokozat hanem training
-
Sirandrish
legenda
Ha korrekten megadta volna akkor semmi gáz nem lett volna. Ma még jól is ment a játék. 7es rankról 3asra lementem 3 nyert meccsel szóval pörögtem a dolgok. De onnan hogy meglett a 1st dan, ahol nem elég hogy nem adta meg a trófeát még olyanokkal rakott össze akik kb 30(igen, 30) szintel vannak felettem és megmozdulni sem tudtam. Aztán valami csoda folytán nagy nehezen sikerült elvernem egy olyat akinek 700 online meccse volt (összehasonlításképp nekem 35 körül van), és meg is adta a trófeát. Szóval a bug maga ahogy nekem lejött hogy nyerni kell egy meccset 1st dan rankon HA 1st kyu-ról nem nyert, hanem vesztett meccsel lettél 1st danos.
Nem tudom mennyire érthető -
Sirandrish
legenda
Hol lehet írni a supportnak?
Elküldöm őket a retkes k*rva anyjukba az ziher..
Nem elég hogy 30 meccset végig kell szerencsétlenkedni olyan emberek ellen akik a Tekken online szervereim élnek, de ha ezt megteszed még akkor sem kapsz sz*rt se..remek..Szerk: jééé, megadta hogy micsoda csodák vannak itt kérem szépen.
-
Sirandrish
legenda
Beszarás hogy lehet nyerni a Tekkenbe 2 mozdulat betanulásával. Értem hogy nem vagyok profi de hogy meg sem tudok mozdulni mert a gyerek 2 gombot nyomkod felváltva amíg HP-m van az röhej..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #62436 üzenetére
A PC-m sajna gyenge hozzá így azon nem tudtam megnézni, de itt is király. Főleg így hogy nem került pénzembe
De viccet félretéve. Az FC3 COOP része elég komoly csalódás. Én azt hittem hogy megkapjuk a nagy térképet (ahogy a 4ben) és akkor had szóljon. Ehelyett kapunk egy középszerű csőFPS-t ahol terelget minket a játék mint egy CoD vagy BF singlebe és annyi. Nah szerencsére a 4. rész nem ilyen. Az pont olyan amilyet vár az emberperge666 Hangulatba a PS1es SotN szerintem verhetetlen. Nem sok játékban hagynak nyomot bennem a zenék de abban igen.
Most őszintén. Hány játékban vannak ennyire állat zenék?
És nem csak hogy az adott helyszínre volt tökéletes választás, hanem konkrétan önmagában zeneként is megállja a helyét.Dracula Castle
Gallery
Colosseum olyan mint egy Santana nóta
De ot a komplett Soudtrack..érdemes meghallgatni -
Sirandrish
legenda
Hu gyerekek ez a Far Cry 4 nagyon ott van
Még csak néhány órát toltam de ez egy nagyon penge játékjames001 Neked mi számít klasszikus Castlenak?
-
Sirandrish
legenda
Távol áll tőlem.
Csak úgy vagyok vele hogy ha valamelyik játék tetszik és a trófeák sem túl nehezek vagy épp nem kényszerítenek multira akkor megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni belőle. De nem feszülök rá. Épp csak ahogy kedvem/időm engedi.Pl most a Tekken Tag 2-t m,eg majd a Rachet All 4 One-t akarom platinázni, de a Ratchetet asszonnyal tolom szóval elvagyunk mint a befőtt, a Tekken meg lehet sose lesz kész. Majd ha lesz kedvem akkor elkezdek farmolni, mert már nagyjából csak olyanok vannak.
A másik példa pl a Watch Dogs ami az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése volt számomra.
Érdekelt hogy milyen, de összességében csak egy GTA klónnak gondoltam, és annyi. Aztán hála egy nagyon jó cimborámnak, lehetőségem volt kipróbálni.
Hát csak annyit mondok hogy a GTA-ban megcsináltam kb 6-8 küldit és azóta is ott van, a WD-t meg nem tudtam letenni konkrétan
Nah és azt például azért Platináznám mert remek játék és nem érdekelne ha bele kéne tolnom még pár száz órát, de sajnos van 4 olyan küldi is amihez multizni kéne, amit viszont nem szeretnék.így a platina a WD-ben szinte kizárt.
Hja a D3 féle acsik elég durvák és elég sok a baromság is benne..
-
Sirandrish
legenda
Az FC4ben...tudja valaki hogy működnek a trófeák?
Rengeteg mellé oda van írva hogy "(Campaign only).". Ezeket ugye COOP-ban is meg lehet csinálni?Ugyan van olyan is hogy " (Campaign Co-op only)". de gondolom a campaign a lényeg a felsőnél is nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest