- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Éppen költözésben vagyunk és miközben pakoltam a játékokat, nézem hogy itt is gyűjtögetnek mások ps3 játékokat. Igaz én már nagyjából megvagyok mindennel amiket szerettem volna, de akkor engedjétek meg hadd dicsekedjek én is néhány birtokomban lévő gyöngyszemről
A HD gyűjtemények közül a Jak and Daxter picit kakukktojás mert amerikai kiadás (ennek sokkal jobb a borítója) A többi HD játék meg nem érdekelt igazából, véleményem szerint egy Prince Of Persia, Hitman, vagy Splinter Cell PC-n sokkal de sokkal jobb, max grafikán, esetleg némi HD moddal, és EAX hang támogatással iszonyatosan jók, nem tudnék konzolon játszani velük.
Sokat ezek közül évekkel ezelőtt szereztem, nem is tudom jelenleg hol tarthat az áruk egy egy címnek, de örülök hogy anno volt egy kattanásom hogy kezdjek el ps3 címeket gyűjteni.
Visszatérve korábbi beszélgetésekhez, szerintem egy Resistance 3 vagy Killzone 3 mai napig teljesen jó és tudnék velük játszani. De valóban az első két rész felett már el járt az idő. Egy uncharted majdnem ugyanez, az első részt egyszer vittem ki, inkább tech demónak tűnt, viszont a második és harmadik rész mai napig a kedvencek között van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest