Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Ilyen levegőbe kiáltva írom ,mert sok mindenki írt :D

Én ezt a grafika kérdést úgy gondolom magam részéről, hogy a tökéletességre megyek már rá. Valaki írta és nagyon abban a helyzetben vagyok én is, hogy mindig olyan gépem volt, amin tudtam játszani, de nem tudtam megnézni mit hoztak ki xy játékból, mert a legfrissebb címeket nem tudtam maxon futtatni. Amiket alább írtam, én azt nem arra írtam, hogy futtatni...hanem maxon, csutkán futtatni!!! Mert ezt félreértettétek nálam. Szóval számomra az nem adja, hogy egy vadonat új szép játék..lásd mad max...eldöcög medium grafon... maxon meg úgy néz ki, hogy 10 percig állok és nézek annyira szép. Nekem ez kell, ehhez pedig brutál vas kell már azért... ezért is vagyok úgy, hogy nem szeretnék egy multiplatform címet pl. ps4-en tolni, mert tudom, hogy nem olyan mint pc-n maxon. Mielőtt jönnek a kommentek, hogy grafika mániás...én aki mai napig játszom a régi resi részeket ps3-on.... nah annak ne szóljatok be :D :D

Nah lényegében én még ennyit tettem volna hozzá... alapvetően most már örök igazság, hogy egyensúlyban van egymással a pc és a konzol fenntartása. Egyiknek az indulásához kell marha sok pénz, másiknál a fenntartásához...játékok-háttérszolgáltatások ( plus-live ). Sajnos, ez csak nálunk ekkora kérdéskör... külhonban már rég lenne mindegyikünknek minden :)

Nah én balra el, F-1 és League of Legends 2. elődöntő!!! Nektek mivel telik a mai??

Új hozzászólás Aktív témák