Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Ilyen levegőbe kiáltva írom ,mert sok mindenki írt

Én ezt a grafika kérdést úgy gondolom magam részéről, hogy a tökéletességre megyek már rá. Valaki írta és nagyon abban a helyzetben vagyok én is, hogy mindig olyan gépem volt, amin tudtam játszani, de nem tudtam megnézni mit hoztak ki xy játékból, mert a legfrissebb címeket nem tudtam maxon futtatni. Amiket alább írtam, én azt nem arra írtam, hogy futtatni...hanem maxon, csutkán futtatni!!! Mert ezt félreértettétek nálam. Szóval számomra az nem adja, hogy egy vadonat új szép játék..lásd mad max...eldöcög medium grafon... maxon meg úgy néz ki, hogy 10 percig állok és nézek annyira szép. Nekem ez kell, ehhez pedig brutál vas kell már azért... ezért is vagyok úgy, hogy nem szeretnék egy multiplatform címet pl. ps4-en tolni, mert tudom, hogy nem olyan mint pc-n maxon. Mielőtt jönnek a kommentek, hogy grafika mániás...én aki mai napig játszom a régi resi részeket ps3-on.... nah annak ne szóljatok be

Nah lényegében én még ennyit tettem volna hozzá... alapvetően most már örök igazság, hogy egyensúlyban van egymással a pc és a konzol fenntartása. Egyiknek az indulásához kell marha sok pénz, másiknál a fenntartásához...játékok-háttérszolgáltatások ( plus-live ). Sajnos, ez csak nálunk ekkora kérdéskör... külhonban már rég lenne mindegyikünknek minden

Nah én balra el, F-1 és League of Legends 2. elődöntő!!! Nektek mivel telik a mai??
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- PlayStation 1 / 2
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xcover 7 128/6
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest