Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
nem mondanam gyernek,mivel szamitoggep osszekotve nagyon faja a kepe.
-
Scoobyka
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
akkor vagy kisebb kepen jatszok vagy maradt a szethuzott kep a monitoron?
-
-
Scoobyka
addikt
Azt hogy lehet kikuszobolni,ha van egy full-hd-s monitorom. Van Hdmi is rajta,de a ps3om jatekok tobbsege csak 720p-s vagy meg sajnos annyi se. Azonban a monitor ki akarja tenni fullhd-be,de ilyenkor azonban a kep mosottas lesz mivel nem a nativ kepfelbontast hasznalja a ps3. A ps3 menujeben probaltam beallitani,hogy csak az 1080p-t hasznalja,de helyette akkor a 575-ot hasznlaja ami mar nagyon gyer felbontas.
Nincs valami mod,hogy szepen felskalaza 1080-ra a jatekokat es azok elesek maradjanak a monitorn?
-
Tegla80
addikt
ezt érdemes megnézni,mert "elég érdekes és ritkán látható GT5 hiba".
Én spec még ilyet soha sem láttam linkelve
és épp velem történt
"R8 RACE Nürburgring GP/F" -
-
A Blizzconon volt róla szó, hogy a Diablo esetében PS3-as karaktereket át lehet majd vinni majd PS4-re, sőt a PS4-es kiadás alapból a kiegészítőt is tartalmazza majd.
-
Janika!2
aktív tag
Sziasztok!A kérdésem a következő lenne,nemrég vettem egy PS3-mat (Superslim 500GB).Van egy Full HD Samsung LED TV (82cm) amin játszom általában,a problémám az ,hogy a legtöbb játék olyan durván "recézett" ami rettentően zavaró tud lenni többek között a GTA5-is.Esetleg tudtok valami beállítás mondani ami javítani tud ezen a problémán?A TV-hez HDMI kábellel van csatlakoztatva,van egy HDMI (DVI) feliratú csatlakozási lehetőség is és van egy sima HDMI is a TV-n,én az elsőt használom,nem tudom ez befolyásol e valamit.Az is lehet ,hogy csak az én PC-s szemem nincs ehhez hozzászokva. Már rég bekapcsoltam volna az AA-t ha lenne.

-
Brian_GT
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
akkor rossz az av kábel vagy a ps3 kimenete....olyan nincs, hogy bedugod és simán kivezeted a sztereó ágát és nem szól...persze ahhoz állítsd is át a beállításokban...
hdmi kábelt meg a kép miatt mindenképp vegyél... -
Tegla80
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
helyes a válasz.

(igazad van ,mert nem írtam,így konrétan oda,de azért ebben is ez van benne,"....1080i kihozható belőle azért A/V-n is,ha van hozzá megfelelő kábel.....")
Ha kicsit is "otthon vagy" a témában akkor tudod melyik kábelre gondoltam.
Rólad meg tudom,h "képben" vagy .
-
Brian_GT
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ha a hang része kell csak az nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a hdmi képről. Nekem is külső hangeszközre van kötve. Bedugod a hdmi-t és beállítod a képet azon keresztül a displaynél sőt auto felismeri.
Majd bedugod az av kábelt és nyilván csak a 2 hangleág részét bedugod abba amibe akarod a sztereo hangot....majd a beállítások sound-nál kiválasztod hogy av/compozit vagy nem is tudom hogy van írva jöjjön ki a hang. És jó a képed is meg a hang is. Ennyi. -
Gombinyó
őstag
Használt gépeket hol érdemes nézni a hardveraprón kívül? Egy alap slim kellene ismerősnek 1 darab kontrollerrel 30-35e ft körül, de nem igen találni ilyet.
-
Tegla80
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
1080i kihozható belőle azért A/V-n is,ha van hozzá megfelelő kábel
(plusz a "Capture" még ezt is tovább tudja 1080p re húzni,de ez már más téma) -
MasterMark
titán
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ha a kompozitról beszélsz, annak annyi a max.
-
törölt tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
A/V kábel nem képes Full HD jel átvitelére. Csak az analógtévés PAL/NTSC dolgokat tudja.
-
Sefter
veterán
válasz
adnoctum18
üzenetére
Használd a hdmi-t...
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Eddig HDMI kabellel hasznaltam a PS3mat, es tokeletesen mukodott 1080pben. Most kiprobaltam A/V kabellel is, de maximum 576p a kep, es undorito kepminoseget ad. A menuben a beallitasoknal nem engedi az 1080pt hasznalni. Reseteltem mar a PSt de semmi eredmeny. A kabel lehet szar, vagy valamilyen beallitast kell meg hasznalnom?
Koszi
-
M@trixfan
addikt
Szerintem simán szaggat a játék és azt sikerült észrevenni. PS3-on, de Box-on is, nagyon gyakran beesik 30 alá az fps. Annyit esetleg érdemes megnézni, hogy a PS3 beállításaiban nincs-e valami elállítva a kijelzőnél?
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Biztos nem mert lcdn is és crtn is ilyen.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Plazma.
-
törölt tag
A Metal Gear Rising Revenge kibaszott jól fut, forgáskor nincs az az akadozás mint a többi játéknál.
Értem ezalatt, hogy a függőleges élek nem dupatádakorlázódnak, triplázódnak meg a kamera forgatásakor.
A többi játék miért nem így fut? -
dilipok
veterán
válasz
DaGuardian
üzenetére
az nagyon erdekes, mert csak olyan kartyaval tudsz elvileg vasarolni, amit az adott regioban adnak ki. Cimet a psn nem ellenoriz, mint a live, igy az nem szamit, hogy nem ugyanaz a cimed az accounton, mint a banknal. Tehat gyakorlatban ez ugy nez ki, hogy magyar psn-en csak magyar kartyaval, uk psn csak uk kartya es igy tovabb.
-
DaGuardian
tag
-
petya1992
tag
Egyébként az, hogy milyen játék jön ingyen az mikor szokott kiderülni? Mostmár én is ps+ tulaj vagyok végre

-
Nayrobi
őstag
Valószínűleg a Guacamelee! lesz az egyik decemberi ps+ játék, de azt nem írták, hogy ps3-ra vagy vitára, jövő héten kiderül.
-
Goldwin
aktív tag
Beépített aksi van a Move Motion Controller-ben?
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam PSN és PLUSZ szolgáltatásról. Azt tudom, hogy Box nál GOLD előfizetés kell a multihoz.
PS nél ez, hogy van? Ha haza viszem az új PS3/! emet egy BF4 el rögtön tudom is tolni multiba?
Vagy kell hozzá vennem mondjuk negyed éves előfizetést? -
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
Eladás esetén mely menüponttal érdemes törölni a konzolon lévő mindennemű személyes dolgokat, adatokat?? -
boost
veterán
Szia, ennek a monitornak tényleg elég jó ára van, fo"leg, hogy az új ára 499 dollár, azaz kb 150 ezer forint volt.
De a monitor szar. Maga a képmino"ség se elég jó, és tele van a net azzal, hogy 30-60 nap után tönkrement, és a sony supportja csak baszakadott velük. Ezt nem szabad megvenni, ez egy rossz termék. (Èn is elég sokat pörögtem a témán)Sokat mondó ez a lista:
Amazon egy csillagos véleményekmindegyik azt írja, hogy pár héten belül tönkrement.
-
-
Ez a Puppeteer egész jó kis platform játék, ha valaki kedveli a műfajt, akkor nyugodtan próbálja ki. 3D-ben is nagyon erős, a zárt terek jól működnek.
-
Elims
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Szinte csak akkor szoktam.Végzek mindennel,főmenü teljesen kint,save majd quit game. (Igaz,ma a teken-nél és a dragon's dogma-nál játék közbe léptem ki 4perc próbajáték után)
Ma láttam Ezt a tv-t. Nézzétek meg légyszives,megérhet ennyit?
Nagyon megtetszett.. Igaz,most kicsit többet költöttem erre a gépre mint ami tervezett volt. -
Brian_GT
őstag
Néha-néha mindenkivel előfordul, hogy lefagy a gép, nekem Lord of The Rings alatt volt, mert annak katasztrófa a rendszere alapból is.... szóval ne aggódj ennyitől nem lesz baja.
Kímélni tudod a gépet, hogy ne akkor lépj pl ki egy GT5-ből mikor versenyzel és nyomsz egy PS gombot-quit.... hanem normálba gyere ki a főmenübe. Gépnek is könnyebb nem egy verseny közben kilépni mikor olvas 6000 dolgot, mint amikor csak áll a főmenüben. -
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy PS3-at,egy igen komoly PSN+ account-tal.
Szeretném megváltoztatni a e-mail címet,és a jelszót.Ez lehetséges-e az account elvesztése nélkül?
Továbbra is szeretném életben tartani a PSN+-t,ehhez pedig (ha jól értettem) a már élő account kell,viszont szeretném biztonságban a dolgaimat,ezért szeretném megváltoztatni az e-mail-t,és a jelszavat.
Előre is köszi! -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Indítanánk egy fifa14 bajnokságot.Aki szereti a játékot és kedvet érez az jelentkezhet itt
-
Shmo
csendes tag
válasz
dilipok
üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a válaszát. Akkor marad a hívás (remélem az ügyfélszolgálat beszélni kicsit madjar
).
Profil migrálásról lenne szó amúgy, mivel külföldön tartózkodom, és itt használnám a PSN-t, de mi lesz ha majd hazamegyek?
Kazakh profil gyanús lesz a Sony-nak Magyaroszágon
-
Brian_GT
őstag
szerintem a telószám jobb, azt talán felveszik és nem felejtenek el rá válaszolni, mint ha írsz nekik:
Vagy szerintem kérdezz itt:
-
Shmo
csendes tag
A PlayStation Magyaroszág támogatásával szeretném fölvenni a kapcsolatot de a hivatalos oldalon csak telefonszámot találtam. E-mailes elérhetőség nem létezik, vagy csak én nem látom?.
Esetleg ha valakinek van e-mailes elérhetősége azt megköszönném
-
Brian_GT
őstag
válasz
üzenetére
Hmm érdekes. NEkem is van néha, hogy sokáig villog a 4 led, de ez azért mert néha egy centit lassabban kapcsol be a gép, de utána megtalálják egymást mindig. Én csak tippelek de nem lehet, hogy a gépben a jeladó ami ,,üzen" a joynak hogy be vagyok kapcsolva kapcsolj be te is
elromlott vagy ilyenek? Szóval valami a bluetooth körül elment vagy nincs más eszköz a lakásban ami jelet zavarhat neki hasonló frekvencián?? -
törölt tag
AZ mitől lehet, hogy kontrollerrel kapcsolom be a gépet a gép be is kapcsol de a kontroller nem kapcsolódik be csak villog a 4 led. Mind a két kontrollerrel ezt csinálja 10-ből 9-szer.
A kontrolleren a reset gomb vagy az usb kábel csatlakoztatására párosítja a gép.
Nincs lemerülve egyik sem.
Ötlet
-
-
dilipok
veterán
Igazabol elvezhetok a reszek onmagukban is, de ahhoz, hogy az egesz tortenetet megertsd, mindenkeppen szukseg lesz az elozo reszekre. Boven visszakoszonnek a legelso reszekbol dolgok akar a revelations-ben, vagy a 3ban is. Az elso reszen kivul (en az egy picit unalmasnak es repetativnak tartottam) az osszes resz nagyon jo, ezert ha teheted es valoban erdekel az egesz tortenet, akkor erosen javallott sorban vegigtolni oket (kis tulzassal szukseg van a teljes kephez jonehany mellekkuldetesre is, pl amikor a sok kis flashbol all ossze egy viszonylag hosszabb elozmeny asszema 2. reszben. De ezeket gyorsan lehet potolni egy kis youtube keresessel
) -
AC 4-et megvette valaki? Én eddig egyik résszel se játszottam, de a kalózosdi tetszik, csak nem tudom mennyire élvezhető az elődök ismerete nélkül, ha jól tudom akkor eléggé történetközpontú a sorozat.
-
dilipok
veterán
meloban vagyok, nem tudok screenshotot csinalni. De teljesen egyertelmunek kellene lennie. Megveszel (nem csak nezegeted, hogy majd megveszed
) valamit, majd ott ahol eddig a purchase volt, az a felirat lesz, hogy add to download queue. Arra ranyomsz, megvaltozik arra, hogy in download queue. Majd a legkozelebbi bekapcsolasnal (legyen az auto update altal vagy altalad) szepen bejon egy olyan kepernyo, hogy there are items ready to be downloaded, please stand by (vagy valami ilyesmi). Ennyi. -
Elims
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
Hihetetlen.. :-((
Nem találom. Hol van az a "add to download queue"? Ha rámegyek a hátékra csak download lehetőség van vagy,hogy válasszak a két lehetőség közül,a demo-t töltöm le ingyen vagy a full-t xfontért.Jövőhéten kipróbálom. Ha véletlenül nem tudnám megvenni,itt mennyibe kerülne?
Szerk.:
Brian: Köszi!
Akkor inkább nem kísérletezek..
Megveszem itt.Azt az auto update-et tudom.Be is van kapcsolva.
Ezt viszont nem teljesen értem. :-(
"a gépen is eléri..majd ha megvan mi kell neki az aktuális frissítés alatt a gép már látja hogy ,,meló van gyerünk tölteni a red dead redemption 2-t " -
Brian_GT
őstag
ahogy dilipok is írja külföldi címhez amivel az uk accodat csináltad nem tudsz hazai bakkártyát rendelni( illetve rendelni tudsz csak max benyeli a zsetont rajta ), mert lakcím-bankkártya stb adatot egyeztet...ezt azért hidd el jó pár 100 felhasználó kipróbálta az évek alatt... simán kell venni iceakos-tól egy feltöltőt azt beírod és ennyi.... iceakos nagyon jó árakkal dolgozik, én fordítva kérdeztem volna, hogy a store mennyivel rosszabb mint iceakos
én is mindig tőle veszemami meg a letöltést illeti, ha plusod van az auto update szinkronizálja a játékmentéseket-achikat... + letölti vagy patcheli ha olyan cucc van a gépeden amihez friss tartalom jött ki.... ezt te állítod be mikor csinálja és ha nem nyomod le a főkapcsolót ergó egy hosszabbítónál vagy húzod ki a konzolt akkor abban az időben bekapcsol és szépen megcsinál mindent... majd vissza kikapcsol...
dilipok felmegy a netre megnézi mi kell neki, lévén nem fogja 2 percre bekapcsolni a konzolt ha gépen is eléri..majd ha megvan mi kell neki az aktuális frissítés alatt a gép már látja hogy ,,meló van gyerünk tölteni a red dead redemption 2-t "
és kész. -
dilipok
veterán
ugy, ahogy irom
Felmegyek a psn store oldalara, belepek az accountommal, bejelolom a letolteni kivant jatekokat (add to download queue), majd elmegyek aludni. Reggel 4-6-ra van belove az auto update, tehat mire felkelek, mar keszen is vannak a jatekok.Szerintem nem fogsz tudni magyar kartyaval a UK accountra fizetni. Itt nem nezi a cim egyezest, viszont csak az adott regioban kibocsatott kartyaval tudsz fizetni (UK a jelen esetben)
-
Elims
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
Köszi!! :-)
Ezt még át kell néznem.
És ezt hogyan csinálod?:
"En ugy szoktam, hogy a neten bejelolom az ingyenes jatekokat, majd hajnalban bekapcsol a gep es letolti. ..."Brian: uk account-oom van ahogy ajánlottátok és minden gond nélkül tudnék fizetni a k&h-s visa kártyámmal. Biztos,hogy megtudnám venni a ps plus előfizetést.
Egyébként árban IceAkos és a store között nagy a különbség? Vagy ugyanannyiba kerül? -
Elims
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
Köszi!! :-)
Ezt még át kell néznem.
És ezt hogyan csinálod?:
"En ugy szoktam, hogy a neten bejelolom az ingyenes jatekokat, majd hajnalban bekapcsol a gep es letolti. ..."Brian: uk account-oom van ahogy ajánlottátok és minden gond nélkül tudnék fizetni a k&h-s visa kártyámmal. Biztos,hogy megtudnám venni a ps plus előfizetést.
Egyébként árban IceAkos és a store között nagy a különbség? Vagy ugyanannyiba kerül? -
Mister_X
nagyúr
válasz
Konczi06
üzenetére
dilipok jól leírta, semmiképp sem szabad a GoW3-hoz mérni, mert az a sorozat csúcspontja, maga a végkifejlet. De nálam az Ascension vele együtt van holtversenyben, ugyanis a harcrendszer sokat finomodott, a grafika csodálatos, a csaták is élvezetesek, a bossharcok is nagyon jók. Oké, Hades bossfightot se nagyon lehet überelni, de akkor is jó az Ascension.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Horgász topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

)
(a multijaval is eleg jol elszorakoztam, meg manapsag is eloveszem neha)