- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
knorbi77
üzenetére
"Én magam nézek meg mindent, kipróbálom, és elmondom a véleményemet."
Igen, csak én nem 240p felbontású Youtube videókat hasonlítok össze és nem próbálom meg elhihetni (magammal se), hogy azon látszik a különbség...
Plusz lenyomtam már lassan 5 évet a plazma topic egyik házigazdájaként, láttam már ezt-azt ezen idő alatt, van némi tapasztalatom megjelenítés terén. Lehet, hogy ezért kicsit hitelesebb, amit én írok, mint amit te leolvasol egy szarrá tömörített, kis felbontású youtube videóról, majd bőszen állítod, hogy ott aztán már látszik a lényegi különbség. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz lenyomtam már lassan 5 évet a plazma topic egyik házigazdájaként, láttam már ezt-azt ezen idő alatt, van némi tapasztalatom megjelenítés terén. Lehet, hogy ezért kicsit hitelesebb, amit én írok, mint amit te leolvasol egy szarrá tömörített, kis felbontású youtube videóról, majd bőszen állítod, hogy ott aztán már látszik a lényegi különbség.