- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindless
tag
válasz
Isten88 #8446 üzenetére
A játékban van az optionsban ott kell belőnöd elvileg. De miért nem veszel inkább vmi kormányt? MOMO-t kapsz 20k ért. Az élményt pedig nem lehet összehasonlítani
A phoenix az mennyire szar? Mert mentem vele teszt köröket nekem tetszik hogy ilyen agilis gtr2ben is a saleen volt a kedvenc mert minden kanyarban meg kellett vele küzdeni
Gondolom akkor a porschek ellen baszhatom ugye?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Isten88 #8433 üzenetére
semmi extra, megint van 200%..pár drift, meg drag cucc akciós..egyenlőre ennyi...Wangán ACC csaj nélkül nem sok értelme van menni..1.48.-akat megyek nélküle..
Viszont a drift egyre jobban tetszik.. Végre kijavították az ugratűs bugot, mostmár lehet ugrálni
Íme:Ez meg csak poén, el lehet vele szórakozni
-
-
ramihu
tag
válasz
Isten88 #8370 üzenetére
Úgy tünik inkább hogy vissza állították az eredeti állapotot. Megint limites a pana és cuccai, sajna alaposan nem tudtam megnézni az árakat mert ez a munkahelyi gép nem igazán alkalmas erre.
Szerintem ostabaság volt ez az egész, tegnap csak a circle pályákon kora este folyamatos nyerésben voltam. Nem mindha olyan penge lennék, hanem a B szintű sporttársak szó szerint egy kört sem voltak képesek kicsúszások nélkül menni. Mindezt phonix és harpoon gépekkel elkövetve. Na most 300% Wangozva semmit sem jelent hogy valaki már B-re érkezett.
Olyan harcostárs is volt aki szintén B-s buggy-val jött a boomerángra és miután az első kanyarban kicsúszva fejre állt, ránk vadászot a pálya egy pontján állva TA stílusban.Lehet hogy a shop után a 300% -is hamarosan véget ér?!
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #8123 üzenetére
Nah látod ezt én sem értettem sose, hogy ami jó, és működik is, azzal mért kell variálni? A régi szobakezelés sokkal átláthatóbb volt. Meg ugye mivel más a chat, ott alul felszabadúl egy kis hely, oda simán be lehetett volna tenni egy infó sávot a szoba adatairól , meg azt a részt ahol verdát választunk, de nem, túl kellett agyalni...
(És erre hülyeség azt mondani ,hogy megszokás kérdése ,mert attól nem lesz gyorsabb.),de A-nD-nek biztos tetszikA chat szerintem jó, fejletteb ,mint az eddigi, és csak megszokás kérdése. (az hogy bevillan játék közben az tényleg zavaró)
Az árakat a shop-ban, meg azt hogy mi mennyi RP-t ad, azt nem az Invictusnál szabják meg, hanem az areiások döntik el, és azt is ,hogy az új mapokat,autókat mikor teszik aktívvá, amik már nagyjából készen vannak előre.
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #8052 üzenetére
a jogsiról annyit hogy a pálya megszokottan nehezül szintenként, viszont a corolla irányítása árkádosnak tűnt nekem, tehát nehezen fordultam vele, egyenes be akar hozni, szar a fék, minden baja van számomra. a practicét vagy 3x-ra tudtam csak megcsinálni, aztán mondjuk aranyra meglett az éles
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Isten88 #7925 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz - én is csak a véleményem írtam.
Viszont erről is meg van a véleményem :
thats right!! 5% off level 1 and 2 upgrades and 10% for 3 and 4 upgrades for class 4,5&6 cars!!! sale will end tues. June 3rd at 6PM PDT!!Dájó összegyült a suska a phoenix tuningra
Köszönjük Emese!
A tiztonnakalapácsos kódot odaadtam 1 nub etiopnak ,bár azt se tudta eszik vagy isszák ,lényeg ,hogy elfogyott (a nagy érdeklődés tekintetében).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Filmvilág
- Tudományos Pandémia Klub
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest