- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Routeres94
csendes tag
válasz
laszlohu #27579 üzenetére
(Ez most jutott eszembe a Morelloval kapcsolatban)
Engedjétek meg, hogy röviden leírjam a Project Torque és LevelR játékokkal kapcsolatos pályafutásom történeteét.
Tényleg pöpec kis magyar fejlesztés mindkét program. Személy szerint, én 2009 októberében kezdtem játszani a PT-vel (sőt, még a fateromat öcsémet és öcsém 3 osztálytársát is beszerveztem játszani), ez idő alatt (a megszüntetéséig) elmentem 66-os szintig, benne voltam a második legjobb klánban (azt hiszem Burnout Paradise volt a neve) megvolt majdnem az összes autó az AP-sokat kivéve, a Morellot már nem sikerült megszereznem (bár akkor nem is lehetett mindig kapni). Az Isabelle verzió volt aktív akkor. Sokat játszottunk vele, erre nyáron beütött a krakk. A LevelR egyfajta mentőövként szolgált. Nyáron kezdtem a LevelR-ben Routeres néven accountot, az elődömet, a PT-ben élt Racedriver94-et, pedig faterom viszi tovább, szintén a LevelR-ben.Röviden ennyi lenne, gondoltam ezt is megosztom veletek.
Apropopó Heat Online: túlzottam sokat nem tudok róla mondani, mert olyan keveset játszottam vele (kipróbáltam, mikor megjelent és a Leila patchet), már nem akarok abba is annyi időt fektetni, mint a LevelR-be, vagy anno a PT-be.
-
Routeres94
csendes tag
válasz
laszlohu #27549 üzenetére
A Thunder Alley-ról csak annyit, hogy szerintem a legjobb pénzkereseti mód jelenleg a játékban, de csak ha 60-80 köröket versenyzel a Sunbay Speedway-en (~10000 RP/verserny), ami valljuk be, elég unalmas, leginkább azért mert elveszik a nascar feelingje, mert minden szobában 2-en, esetleg 3-as versenyeznek 20 helyett, ha meg mégis összejönne esetleg 10 ember, a verseny felénél úgy is kilépnek. Leginkább klánok játszanak klánok ellen.
Az irányításról csak annyit, hogy én kormánnyal játszok, régi, kb 9 éves Logitech Wingman Formula Force GP-mel, mellesleg ez az egyetlen játékmód, amit kormánnyal érdemes játszani. Magától értetődő, hogy 60-80 kört kényelmesebb kormánnyal végigtolni. Mivel itt ovális pályán játszol, itt nem annyira fontos, hogy jó e vagy rossz e az irányítás, legfeljebb 5 kör után megszokod az íveket, onnan meg egyenes az út a célig. -
quadroracer
tag
válasz
laszlohu #27543 üzenetére
A jatekban levo bugreport rendszert is hasznalhatjatok, csak a cimet angolul irjatok. (hogy a kulfoldiek ertsek mi van lejelentve, akar google translate...)
A leiras lehet magyar, hiszen magyarok fognak vele foglalkozni.Udv, Laca
-
SylarHUN
senior tag
válasz
laszlohu #27537 üzenetére
Dicséretes a hozzáállásod és a buzgalmad, meg persze a játék iránti nagy szereteted.
De!
Én és még sokan mások a régi motorosok közül, kettő éven át bombáztuk a fejlesztőket mindenféle ötlettel meg okossággal, de semmit sem valósítottak meg belőlük.
Ezért azt mondom, kár a gőzért.
Teljesen a saját fejük után mennek, nem érdekli őket a te, a mi javaslataink, ötleteink.Egyszóval, fölösleges.
-
PaJa1
őstag
válasz
laszlohu #27527 üzenetére
A CL1 autók zöme elsőkerék meghajtású. Driftelni hátsókerekessel érdemes - lehet. A játék hibája, hogy lehetőség van azokkal is menni driftelni amikkel nem kéne, mert azok is taknyon csúsznak ha húzod a kéziféket és cibálod jobbra balra az autót. Szarul néz ki és nevetséges ez a fajta technika.
Akkor lenne újra ütős a játék ha visszatérne egy régi fizika pl a Cleo v Diane verziból és lennének sokan akik így tolnák és maradna a mostani ovis fizika is az új fícsörökkel együtt, persze egy fejlett room restriction rendszer is el kellene már (upgradek, itemek használatára vonatkozóan).
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
laszlohu #27528 üzenetére
Én nem is értem,arcade-ban,hogyan lehet rendesen driftelni legalábbis Perfect Driftet.Be sem lehet balanszolni rá a kocsit.A Perfect Drift eventeket csak Drift Autóval lehet megcsinálni arcade modban értelmes határidőn belül.Ezeket az autókat meg csak néha néha lehet megnyerni napi eventeken,így majad a bénázás!A mostani SIM módban meg még a napsugár is fenéken csúszik!El van túlozva nagyon.Az lenne a legjobb ha megkapná a játék a Project Torque fizikáját!Az nyerő volt!
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
laszlohu #27518 üzenetére
ha csak cl1 autod van, akkor hogy probaltad ki a driftet ?
ahhoz RWD kocsi kell, mint pl. Hexan. a CL1 -ek kozul egyik sem csuszik, azt csak a Corolla tudott ( R.I.P
)
miert jobb, ha egy helyrol indulnak a kocsik ?
a lokdosodest a Ghost itemmel oldottak meg. ha nem akarod, hogy meglokjenek, berakod a trunkba es atmennek rajtad.
Vote opcio? szerintem most CSAK az van. nem lehet kikapcsolni. de mondjuk az, hogy se az ellenfel kocsijat, es a trunkjat nem latom, amikor belepek egy szobaba az elegge durva, meg pl. az, hogy mostmar kodot se lehet bekapcsolni szoba letrehozasanal
-
laszlohu
addikt
-
laszlohu
addikt
válasz
laszlohu #27518 üzenetére
Sziasztok!
Újra én vagyok, de megígérem ez az utolsó hozzászólásom ez ügyben.
Igazából saját magammal vitatkozom. Az első kijelentésemet a HO - ról a sim VS - el kapcsolatban kissé elhamarkodtam. A Sim VS mód-nál az irányítást mégsem a Drift módból kéne venni, hanem a CTF módból, mert menetközben rájöttem, hogy annak van a legjobb irányítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest