- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benedicht
tag
Meg csak lelapoztam a vegeig, meg a cimszavakat is csak atfutottam, de nagyon jonak tunik.
Szerk: Delutan megvettem eletem elso kormanyat, aminek egy kis csalodas lett a vege. Nincs hozza vista driver. XP-t nem fogok felrakni, ugyhogy holnap vihetem vissza. Kiprobaltam baratnom XP-s gepen es nagyon nagy elmeny volt kormannyal jatszani. 5 perc utan beleszerettem.

Amugy egy Speed Link SL-6693-SBK 2in1 Force Vibration Racing Wheel nevu kormany, mubor kormannyal, es egyaltalan nem vibralt.15 KHUF volt. R.I.P.
Kellett nekem nem Logitech-et venni a jotanacs ellenere mondhatnatok, de ez tetszett meg a polcon. Nagyon jo, kenyelmes fogasa van, es a dobozara direkt ra van irva, hogy Vista driverert latogassak el a speed-link.com cimre, de ott is csak ugyanaz volt mint a CD-n...
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Robotporszívók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest