Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovacs65
őstag
Nekem megy az ajánlás swipe-pal, de ha csak a betűket nyomogatom, akkor is. Érdekes.
Samu Note 10+ -
axlfsi
veterán
Hm, nekem viszont most tűnt fel, hogy ha swipe írok (ahogy sosem szoktam), úgy működik prediktív szöveg bevitel... Érdekes
-
axlfsi
veterán
Előfizettem én is - egyelőre egy hónapra, de sajnos nálam még mindig az van, hogy ha túl sok sort gépelek, akkor a billentyűzetem alá kerül az aktuális sor, ahol gépelek és nem látom azt... Szörnyen zavaró és rossz vakon gépelni.
Egyszer mintha már olvastam volna hasonlót mástól, de most nem találom, sem a megoldást rá.
Illetve a prediktív szövegbevitel sem működik, minden egyes szónál oda kell böknöm, hogy behelyezze, egyébként nem javítja...
Samsung Note10+ es Gboard billentyűzet.
Van ötletetek (azon kívül, hogy bill-t váltsak, mert arra nem vagyok hajlandó ez az alkalmazás miatt...)
Köszönöm!
-
WhiteWalker
nagyúr
Lehet olyan javaslatom , hogy ha rányomok és nyomva tartom az ujjam valamelyik kedvenc topicon , akkor legördül egy menü vagy felugrik , hogy az "utolsó "X" db bejegyzést" újra olvasatlanná tegye?
Ez kivitelezhető?Mert többször előfordult már velem , hogy mellé nyomtam és másik topic nyilt meg , amit később akartam elolvasni.
-
Aryon87
félisten
Sziasztok!
Szeretném az appot feltenni a P8Lite-ra, ha már a P40Pro-ra nem megy, de nem indul el. Régebben ment, majd miután lefrissült a 3.0.2-re (ha jól emlékszem), azóta kidob. A legújabb 3.0.5 se indul el...Elég bosszantó.
Esetleg egy régi 3.0.0 verzió elérhető valahol? -
Essejó
veterán
Akkor rákérdezek még 1x, mi a különbség a 160 Ft és a többi összeg közt? A 160 az a reklámmentesség, a magasabb összegek meg a plusz opciók?
-
Imi1981
veterán
-
snooze
veterán
-
lasse001
senior tag
válasz
SyMbioTe #5175 üzenetére
A kezdetektől használom ezt a programot. Még az előző fejlesző óta. De azóta számomra semmi érdemleges változást nem hozott csak csicsázást és komplikálást. Mikor pl rövidült bejelentés nélkül a reklám mentesség ideje. Most hogy nem lehet törölni a reklámot. És miután mérgemben előfizettem és minden pro funkciót feloldott(ami engem abszolúte nem érdekel) de a reklám maradt. Nem nem jelentettem be minek. Elérem böngészőből a fórumot és az újabb bosszantó dolgok már nem fognak érinteni.
-
lasse001
senior tag
Már nem érdekel. Töröltem.
-
lasse001
senior tag
válasz
Imi1981 #5163 üzenetére
Mikor megszűnt a reklám eltüntetésének lehetősége én is előfizettem 159ft-ért. De a csík megmaradt. A pro funkciók nem érdekelnek. Amiért előfizettem nem kaptam meg. Ma üzent a pay hogy meghosszabbítom e az előfizetésemet. Hát nem. A lónak a f..át. Azon gondolkodom hogy visszatérek a böngészőn fórum olvasáshoz. Mert nagyon zavar a csík.
-
Imi1981
veterán
Én előfizető vagyok de megértem azokat akik nem akarnak már mindenre előfizetni. Itt azzal van a probléma, hogy nem értesítették a felhasználókat, hogy megszűnt a ingyenes reklámnézős lehetőség. Ha értesítik a felhasználókat nem kérdezgetnek itt! Ilyen egyszerű. Amúgy szerintem is simán megér 160 Ft-ot havonta.
-
snooze
veterán
reklám nézés megszünik,megszünt?
-
spiderpig820
aktív tag
Xperia billentyűzetet használok, ennél az egy alkalmazásnál nem működik megfelelően.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Két észrevétel, elnézést, ha nem vagyok naprakész, a topicot nem követem.
1. már nem lehet reklámot nézni, az ideig-óráig reklámmentességért. Megtévesztő. Ki kell venni akkor a lehetőséget esetleg.Oké, már látom, egy ideje ilyen... Nekem mindegy, nem zavar, nem szállok fel a hisztivonatra, viszont a második pontban leírt jelenség miatt, sajnos teljesen használhatatlan, pedig gondolkodtam a fizetésen...2. Ha 3-4(?)sornál többet gépelek, akkor eltűnik az aktuális gépelési sávom, nem látom amit írok, mert eltakarja a billentyűzetem (aktuális GBoard).
Alkalmazás verzió: 3.0.5
-
hhgygy
senior tag
Csak egy apróság: ha egy fórumból kilépek, akkor a főmenübe lép és ha még egyszer kilépést nyomok, akkor azt mondja, hogy "Kilépéshez balra gomb még egyszer". De igazából csak lecsukja az ablakot, a háttérben nyitva marad. Ennek így kell működnie?
-
-
g_g_g
őstag
Tényleg csak puszta kíváncsiságból.
Neked milyen szolgáltatás lenne az a fejlesztő részéről amire tényleg azt mondanád , hogy igen, ez megér nekem havi 150 ft-ot?Az meg csak egy költői kérdés, hogy miért az appot használod a reszponzív felület helyett?
Én azt merem gondolni, hogy talán azért, mert ad olyan dolgokat amit a webes felület nem.A tévedés jogát természetesen fenntartom.
-
Bozek
nagyúr
Nem érted, hagyjuk. Nem a fizetéssel van probléma, ahogy azt már többször is leírtam. A havidíjas megoldás nem tetszik. Elég sok alkalmazást megvettem már, érdekes módon elég volt egyszer fizetni, és mégis kapom az új funkciókat.
Plusz azt hozzáteszem, hogy itt nem is azért fizetsz, mert azokat amúgy is ingyen kapod. Akkor? Kapsz reklámmentességet és 1-2 színezési lehetőséget havi x Ft-ért?
-
Bozek
nagyúr
válasz
MadMancs #5136 üzenetére
Hidd el, hogy tisztában vagyok vele. Szerintem inkább neked nincs fogalmad róla. Pont jó példa, hogy az oldalon történt változtatás után hamar működött is újra a program. Márpedig ha sok meló lett volna, akkor azért eltart pár napig.
Én inkább Windowsra fejlesztettem az utóbbi időben, és párszor változott az oldal, ahonnét a munkámhoz szükséges adatokat szedem le. Sose tartott 2 óránál tovább a javítás.
De amúgy nem ezen van a lényeg, én csak leírtam, hogy nem kaptunk szolgáltatást. Az, hogy új funkciók jelennek meg, annak nem havidíjasnak kellene lennie. Simán lehetne egyszer fizetős (akár még 2 ezer Ft is), lehet, hogy többen megvennék.
-
g_g_g
őstag
válasz
pulutodurumo #5132 üzenetére
Igen, ez így van.
Mindenki eldöntheti, hogy a kapott "szolgáltatás" ad e neki annyit mint amennyibe kerül.
Konkrétan ezen alkalmazás esetében számomra nem is kérdés, hogy igen.
De a döntés szabadsága szerencsére mindenkinél megvan. -
pulutodurumo
őstag
A jelenség a baj, nem a havi 200 forint. Fizeti az ember a zene streaminget, a videót. Az Office 365 is előfizetéses (nekünk van "rendes" 2019, megvettük), a podcast alkalmazás is, a játékokban is ott a folyamatos vásárlás lehetősége.
Egy 3000 Ft-os játék mobilra, egy sokáig fejlesztett prémium termék volt pár éve. Most ha 1€ a havidíj, gyorsan eljutunk odáig.
Minden csak havi egy-két ezer, de ugye sok kicsi, sokra megy. -
snooze
veterán
reklámnézés nem lesz javitva?
-
hhgygy
senior tag
Üdv. Dark módban teljesen rosszak a szerkesztő gombok, fekete alapon fekete betű???
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
A reklám nézés miért nem működik ?
3.0.5. Inditanam és semmi nem történik.
Lesz ez javítva ?Köszi
Ja most látom hogy előttem is kérdezték . Bocs
-
válasz
Imi1981 #5117 üzenetére
Annyit nem kérdés.
Kb havonta meghívod egy sörre a fejlesztőt, cserébe teljesebben használhatod ezt a remek, frissen tartott és karbantartott programját. 🙂Csak is olyankor szoktam már csak a web-es felülettel foglalkozni, amikor olyan keresés érdekel topikon belül, amikor válasz hozzászólás láncokat akarok teljes hosszukban végig követni.
-
snooze
veterán
topik hozzászolásban a kép megjelenités fizetös?
-
Essejó
veterán
A reklám megtekintésre hiába bökök nem indul el.
-
Nikaré
őstag
Azt tudjátok, hogy előfizetést lehet egyszeri alkalomként támogatásként is használni.
Például egy hónapra előfizetsz, ha addig nem, legalább kipróbálod a teljes opciókkal felruházott appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest