- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
https://fototrend.hu/tema/prohardver_topik_figyelo_android_alkalmazas/hsz_4879-4879.html
Egy próbát megér. App szorosan kapcsolódik google hez jelenleg, eleve induláshoz is onnan kér engedélyt, HMS ezért is off jelenleg. De ha utólag telepített GMS el se megy arra még egy tippem van, google elutasít mivel P40 nem is lehet az eszköz listában google szerveren.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Aryon87
félisten
HMS alatt nekem se idul, de akkor neked a GMS-sel sem.. pff
Honnan szereztél P40-et? Itthon csak 40Pro+ és 40Lite van[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sharp4
őstag
válasz aprokaroka87 #4894 üzenetére
Nem, nem ír ki semmit.
(#4895) g_g_g : play aruház van a telón, le is tudom tölteni, csak nem indul el. Esetleg tudnátok egy letöltő linket adni? Megpróbálnám kikerülni a Play-t.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Huawei P40-re letöltöttem Play aruházból az app-ot, de nem akar működni, be sem lép. Másnál is jelentkezett ez már?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #4891 üzenetére
Igen.
Mondjuk a 3.0.1 verzió már a tegnapi ph! lassulás előtt sem volt jó nekem RN7-en, csak gondoltam nem problémázok még, mivel első update ilyen téren.
-
válasz aprokaroka87 #4889 üzenetére
Valószínű megint módosíthattak az oldalon, amit már a régi verzió nem tud lekezelni...
Az app működése sokban függ az ph fototrend oldaltól... ha módosítást végeznek az oldalon, akkor az appot lehet, hogy hozzá kell igazítani.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
aprokaroka87
nagyúr
Próbáltam egy videót csinálni róla
Pedig van net biztosan :)
Reklám blokkolót ha lekacsolom, szintén ugyanez. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #4888 üzenetére
Igen, de azután már a 2.3.6 verzió is lehalt nekem, pedig volt már adat törlés, újra telepítés, ha klónozom akkor se jó, fura bug ez :)
-
válasz aprokaroka87 #4887 üzenetére
Nem az app lassult be... nem app bug volt... weben is brutál lassú volt a PH tegnap...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
vargalex
félisten
válasz aprokaroka87 #4885 üzenetére
Ahogy írtam, nálam jellemzően visszalépésnél lép ki. De van, hogy magától bezár (akár indítás után is). Nálad soha nem indul el?
Alex
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Redmi note 7 telefon.A 3.0.1 verzió elindulás után kb 1mp-vel szépen le is áll, mindenféle hibaüzenet nélkül.
A 2.3.6 verziót visszarakva, meg folyton frissítést akar a play áruházon keresztül ( folyamatosan feldobja a frissítés ablakot )
Vajon itt lehet gond, vagy még valami miatt bugzik a 3.0.1
Rom = Global EEA 11.0.8
Android verzió = Android 9 -
vargalex
félisten
Redmi Note 7, xiaomi.eu weekly rom. Más nem tapasztal olyat, hogy egy topicból vissza gombot nyomva a topic listák helyett egyszerűen kilép az alkalmazás? Illetve van, hogy magától is. Alkalmazás adatainak, illetve cache, ART cache törlésen túl vagyok.
Alex
-
-
veterán
válasz Aryon87 #4874 üzenetére
Katt. De mint ahogy st3v3np3t3r is írta, működése még nem garantált. HMS re applikálása folyamatban van.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
Aryon87
félisten
válasz st3v3np3t3r #4875 üzenetére
Akkor várok türelemmel (na jó, türelmetlenül )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
-
Aryon87
félisten
Xiaomi Mi8-on nezem most, azta mennyi ujitas van az alkalmazasban
Remelem hamarosan hasznalhatom a P40Pro-n is..
Grat a fejlesztesekert!Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tomp
félisten
válasz WhiteWalker #4870 üzenetére
Én is próbáltam ezt de így sem jó. Belépek, visszatöltöm a konfigot mire kiírja, hogy sikeres, újraindítás. Megnyitom az appot és leáll. Újra megnyitom, újra leáll majd közli a rendszer: "A PH alkalmazás állandóan leáll"
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Kérdés mindenkihez aki megkapta és frissített a
Verziónév: 3.0.1
Verziókód: 30113
Van e képfeltöltés, üzenet/szöveg szerkesztési hiba, lebegő gomb inaktivitás stb. probéma?
Illetve akik Huawei mobilon használják az említett verziót azokat külön is kérem hogy nézzék meg az említett lehetséges hibákat és jelezzék. thx -
tomp
félisten
Amióta előfizettem az appban(3.0.1), a beállítások importálástól összeomlik az app!
Azért fontos az import mert van amikor kiléptet az app teljesen és akkor a beállítás is visszaáll defaultra.
Ha importálom akkor folyamatosan összeomlik. Csak az adatok törlése segít.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
nekem is megjött az új verzió, tutijó!
egy felvetés: azt nem lehetne megoldani, hogy amikor megnyitva egy topicot az olvasatlan hozzászólásokra ugrik, akkor ne mind legyen olvasott, csak amennyit megjelenít?
gondolok arra, ha mondjuk 100 hozzászólás megjelenítése van beállítva egy oldalon, de a topicban a 180-tól kezdődően van 50 új, akkor elvileg a megnyitás után a 180-ra ugrik és lehetne lapozni még egy oldalt, de mondjuk innen egyből kilépve ne azt jelezze, hogy nincs új hozzászólás, hanem a Kedvencek között az látszik, hogy 30 (annyi, amennyit még nem nyitottam meg / lapoztam arra az oldalra). nem tudom, mennyire sikerült érthetőre fogalmazni
vagy másik opció, hogy topiconként hozzászólást megjelölni manuálisan (könyvjelző vagy ilyesmi), hogy itt tartottam az olvasásban és egy lehetőség, hogy egyből ahhoz ugrani (akár egy külön menüponttal).
a nagyon nagy forgalmú topicoknál vagy ha elejétől kezdünk olvasni egy hosszabbat, akkor nagyon hasznos lehetne bármelyik megoldás.
-
vargalex
félisten
válasz #40047616 #4860 üzenetére
Leírtad a lényeget. Az anyázós felhasználó lehet, hogy éppen megkapja első körben. Szerintem ez így nem jó. Nyilván a randomitás miatt az anyázások mértéke kordában tartható. De egy újabb javítást ismét csak a tesztelő csapat tesztel, majd megint egy másik random kör kapja meg a jóváhagyottat. És így tovább...
Nekem jó így is, csak túlságosan el van nyújtva egy teljes frissítési ciklus.Alex
-
Ármester
válasz #40047616 #4860 üzenetére
+1
Csak van akinek sehogy se akar jó lenni, mindenkinek meg nem lehet megfelelni.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
törölt tag
Most az mivel lenne jobb ha egyből kiszórnák mindenkinek ennyi változtatás után? Menne itt az anyázás az esetleges hibák miatt. Miért nem jobb hogy egy tesztelt verziót kapunk? Nem értem azokat akik ez miatt problémáznak most.
-
Madoc
veterán
válasz vargalex #4857 üzenetére
Te írod hogy te tudod, de ezekszerint mégse mert nem androidra fejlesztesz. Vagy mind egyforma? Mert akkor az előző hozzászólásom aktuális.
Szerk: Ez egyébként egy androidos app.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
vargalex
félisten
Hagyjuk, látom nem értitek, miről beszélek. Én tudom, mert magam is fejlesztő vagyok...
Alex
-
veterán
Nagyon zsír lett az új verzió, köszönöm szépen !
https://gamergep.hu/
-
Madoc
veterán
válasz vargalex #4850 üzenetére
Nagyon fáj ez neked, gondolom sokminden múlhat rajta.
72 módosítás volt az appon a 30 és az 50%-os kiadás között.
Tudom más appnál nincs ilyen.
Azóta tesztben sokadik verzióban ujabb 49 módosítás van.
Tudom más appnál nincs ilyen...[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
vargalex
félisten
Akkor biztosv teljesen véletlen az, hogy a családban lévő 7 androidos eszköz a PH-n kívül minden általunk használt alkalmazást egyszerre kap meg...
Ennek akkor van értelme, ha a fejlesztő nem bízik a tesztelő csapatban és magában. De akkor is szerintem max. 2 lépcsőben.Alex
-
Ármester
Légyszi, neki külön adjátok oda az appot, aztán nincs gond.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Bozek
nagyúr
válasz MadMancs #4841 üzenetére
Azt, hogy 10-20-30-50% kapja meg, nem a Google szabályozza, hanem a fejlesztő. Ennek viszont, semmi értelme, mert ott vannak a tesztelők.
Azt nem írtam sehol, hogy direkt szivatnak, csak azt, hogy szivatnak. Ha a főnököd 3 naponta 10%-al növelné, hogy épp ki kapja meg a havi fizetését, és te nem lenne benne a véletlenül kiválasztott emberek között, akkor nem azt mondanád, hogy szivatnak? Pedig az se lenne direkt.
-
Madoc
veterán
válasz WhiteWalker #4842 üzenetére
Na jó de te utaltad is az 5000-et amit megbeszéltünk..
-
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #4834 üzenetére
Én még várok 99%-ig, majd utána kapom meg...
-
Aryon87
félisten
válasz st3v3np3t3r #4838 üzenetére
Remélem hogy összejön, nem mintha a webes felület nem lenne jó, csak korábbi telókon megszoktam a kényelmet mióta van az app
Lényegében feltelepíthető a jelenlegi app is, csak a Google-függőség miatt nem indul el, pedig egy pillanatra látom a topik neveket is és kidob utána.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Van esély arra hogy a Google mentes Huawei-re is lesz változat? Vagy nincs tervben ilyen?
-
zoleeno1
veterán
válasz st3v3np3t3r #4834 üzenetére
Megjött hozzám is, nagyon király lett, köszönet a fejlesztőknek ezúton is
Honor Magic5 Pro
-
lasse001
senior tag
válasz st3v3np3t3r #4833 üzenetére
Nincsen. De az s20+ -on még működik. Ezért félek. Hátha itt sem fog.
[ Szerkesztve ]
-
Az össz felhasználók 50%-ának lett elérhető az új app verzió
[ Szerkesztve ]
-
-
Jelenlegi össz felhasználók 30%-nak elérhető...Lehet nektek azért nem jelzi még
-
Bozek
nagyúr
Akkor csak engem szivatnak. Itt még mindig semmi...
-
Ármester
Megjött nálam is az új vertió, rengeteg az újítás, elismerésem
Eddig tetszik, jók az uj funkciók„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
törölt tag
Na megjött az új verzió! Eddig nagyon tetszenek az újítások!
-
-
Bozek
nagyúr
Értem. De ha vannak tesztelők, akkor tényleg mi értelme, hogy csak 20-30% kapja meg?
Ami mondjuk jobban idegesít, hogy konkrétan az van lesz*rva, aki fizet. Persze összegtől függetlenül, mert nem hinném, hogy ha havi 5 ezret kapna tőlem a fejlesztő, akkor már megkaptam volna az új verziót...
-
snooze
veterán
.
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
veterán
Az appot? Bármikor. 2.3.6 bárkinek elérhető. 3.0.0? Jelenleg 20%. Majd. Vannak még hibák. Türelem. Es itt zárja le mindenki a mikor/miért/hogyan témát.
Peace.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DS39
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #4810 üzenetére
Jó, és mikor használhatjuk? Kb.
-
-
DS39
nagyúr
Egyébként erre az appra nagy szükség lesz a közeljövőben, mert ha a logout is átáll, akkor mobilon ez lesz az egyetlen használható megoldás a fórumozásra.
-
DS39
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #4807 üzenetére
Te most félre magyarázol.
Hát a felhasználók akkor fognak csekély hibákkal teli verziót használni, ha az app ki lesz adva. 😆
Azt írtad előzőleg hogy nem lesz végleges. Vagyis kiadott verzió sosem. De annak kell lenni, különben csak egy maroknyi belső teszter használja csak.
[ Szerkesztve ]
-
Előbb tedd fel azt a kérdést, hogy melyik a jobb? Használni egy hibákkal teli appot ami hemzseg a hibáktól és ezért használhatatlan vagy egy olyat amiben csekély hibák vannak és használható a csekély hibák ellenére?!
Na, az előzetes teszt ezért fontos, hogy a felhasználók normálisan használhassák az appot.
Ez a tipikus van sapka,nincs sapka esete;
Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
DS39
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #4804 üzenetére
Ha nem lesz végleges verzió, akkor mi a célja az egésznek?
Minek a tesztelés, ha utána ki sem adja? -
válasz st3v3np3t3r #4804 üzenetére
A belső tesztelők ugyan úgy a play verziót tölthetik le,
Pontosítok: nem ugyan azt a verziót kapjuk mi belső tedztelőkHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Ezt kérdeztem én is a fejlesztőtől.
Mivel appnak nincs végleges kiadása,valószínűleg sosem lesz.
A playen lévő publikus és publikus béta ugyan az. A belső tesztelők ugyan úgy a play verziót tölthetik le, de csak akkor kapja meg valaki a belső teszt verziót, ha a google fiók email címét a fejlesztő beállítja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest