Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
elkezdtem vagdosni videót, de az rfactor csomószor elszáll (amikor egy jelenetet kettévágok)
kemény 31 secig bírta, mostmár szinte mindig kifagy
-
macy
addikt
-
Speedg
csendes tag
válasz
proof88
üzenetére
Hali! Nekem jó úgy a futam kezdés ahogy a múltkor volt (20:00 szabadedzés,21:00 időmérő 21:30 futam),mert én vasárnap is csak 20:30 körül érek gép közelbe(addig teszek veszek intézkedek)
Amúgy utánna számoltam, ha minden simán megy 22:20-ra végetérhet a futam ,az pedig még jó nekem 
-
proof88
addikt
Azt meg kéne beszélni, hogy a vb-futam mikor is lesz... mert az biztosnak látszik, hogy vasárnap, és hogy előbb kezdjük este 8-nál... mi legyen? 6 vagy 7 órakor? Nekem a 7 jobban megfelelne... Speedg-ről tudom, hogy a 8 késő neki, ezért kérdezem, hogy a 7 óra az jó-e?
-
Farkas23
aktív tag
Jó Reggelt!
Remélem ma is leszünk legalább enyien, és akkor megint megyünk 1 jo kis verseny, v talán 2-t is!

Szervert elinditottam, ha akar valaki gyakorolni! Farkas23 genius 80.98.255.11
Amugy bzs72-al mivan? Mer már rég nem láttam! Jó lenne ha néha ő is benézne gyakorolni mer jövöhéten már pontokért megy a harc a pályán! -
proof88
addikt
ja értem, szóval ugyanúgy, mint amikor látszólag valaki kimegy a kanyarból egy pillanatra, aztán "visszatér", mert valójában nem jött meg időben a következő adatcsomag és a program megpróbálta megbecsülni, hol lehet az illető a pályán abban az időpontban... itt is ilyesmi lehet... no erre nem is gondoltam, de nem hangzik rosszul... de majd visszanézem én is.

-
proof88
addikt
csak az én bmw-m? mármint ilyen bedőlős?
szerk.: felvettem néhány pár mp-es videót a régi Suzukás futamból, magam fényezésére, 2 jelenetet mutatnak be több kamera állásból, remélem tetszeni fog nektek... a címe az lesz, hogy PR00F - BMW Powa! eredetileg kis gifet akartam csinálni belőle, de sztem túl nagy lesz hozzá... mjad jövő héten talán fel tudom rakni, remélem tetszeni fog

-
macy
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Köszi.
Laceen: szerintem jó lesz az is csak ezt tedd fel még hozzá: Motec plugin
-
Farkas23
aktív tag
Mit mondjak?
Sztem rohadt jó 2 futam volt!
Gratulálok mindenkinek aki részt vett! Ráadásul a 2. futam volt nagyon erős, amikor Joceel-t üldöztem! Boxban volt 1 jo kis csata is!

De a Dynoval valo csatát s fogom elfelejteni, az se volt csunya!!

-
proof88
addikt
Itt van:
első futam
második futamLaCeeN:
ezek a képek érdekesek, megnézem majd a replayt, hogy nem-e a felfüggesztés megsérülése után kezdett így menni az autó... vagy végig így mentem-e... mindenesetre a mérnökömmel elemezni fogjuk a helyzetet, a fiúk mindent megtesznek majd, hogy sikerüljön egy jó autót összerakni a futamra.

-
macy
addikt
Feldobja valaki a replayt?
-
Tomax_89
csendes tag
Bocsi srácok h kiléptem,de fenntakadtam az egyik kanyarban:S
-
Farkas23
aktív tag
Na gyertek mer most már kezdenénk az időmérőt!!!
-
proof88
addikt
Ma is 9-kor lesz időmérő, ill várunk-e valakit?

-
Farkas23
aktív tag
Nem jöttök?
Szerver még mindig megy!
Farkas23 genius 80.98.255.11 -
Tomax_89
csendes tag
Ki az aki ma jönni fog szerverre?

-
JColee
őstag
mindjárt ráírok farkasra, hogy mivan vele
kilométer hiányom van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dyno
veterán
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Jössz majd akkor te is?Mert akkor csapattársam leszel, enyém a 7es kocsi.

-
Tomax_89
csendes tag
Remélem ma is összejövünk egy páran

-
Speedg
csendes tag
Ma én csak a boxba behajtást fogom gyakorolni!

-
Sgt.Randall
aktív tag
úgy átszik nekem rf-e a williams jön be
-
proof88
addikt
kicsit felmentem Farkas szerverére, az üziket is egyből látom, ahogy elküldöm... tegnap másodpercek teltek el, mire megláttam őket...
most sikerült futni 1:33.255-öt, örülök neki... de sokat csúszik az autóm, amit kordában tudok tartani azzal, hogy tudom, mikor fog megcsúszni, és ezért azokon a helyeken elejét veszem a megcsúszásnak... de a beállításokon még hangolok.
amúgy kicsit off, de aki Gridezett, annak is feltűnt, egy szerintem bug a játékban: ha Forma1000-es autóval megyek (más nyitott kasztnisnál nem emlékszem), akkor jobban gyorsul az autó a rázóköveken... ezért mindig rámegyek kigyorsításnál, mert ahogy rámegy a kerék, csak úgy növekedik a sebesség... de ez nem a nagyobb ív miatt van... más kocsinál nem tapasztaltam ilyet... patch is fenn van, 1.2-es.
-
proof88
addikt
Amúgy ma érezhetően jobban jönnek be a web oldalak. Megint megnéztem a speed test.net-et, ma 5x gyorsabb a letöltésem, mint tegnap. De még most is elég szegényes, bár sztem ez már szokásosnak nevezhető így wifiről... ja mondjuk a feltöltésem még mindig jobb.
Tegnap:
fel: ~ 1 Mbit/s ~ 128 kB/s, gyakorlatban: ~ 200kB/s
le: ~ 0.1-0.2 Mbit/s ~ 10-20 kB/s, gyakorlatban: ~30-40 kB/sMa:
barátnőm torrentezik, így:
fel: ~ 1 Mbit/s ~ 128 kB/s
le: ~ 0.8 Mbit/s ~ 100 kB/skikapcsolta a torrentet, így:
fel: ~ 1.78 Mbit/s ~ 220 kB/s, gyakorlatban: ~ 235 kB/s
le: ~ 1.03 Mbit/s ~ 130 kB/s, gyakorlatban: ~ 270 kB/s
szerk.: a sebességmérő adatai vannak a sorok elején, de gyakorlatban azért mégiscsak jobb a letöltésem, mint a feltöltésem... most megint olyan, mint szokott lenni.
Pedig ma is ugyanúgy van minden, mint tegnap... szerintem kivételesen tényleg valami a szolgáltatóval lehetett...
-
Tomax_89
csendes tag
Sziasztok!!
Ma este is lesz futam majd? Ha igen hány óra fele?
üdv. Tomi -
Farkas23
aktív tag
-
Szabesz
őstag
-
proof88
addikt
amúgy mi lett a mai eredmény? és milyen nagyobb események voltak rajta?
amúgy ez nem az én napom...
először is, reggel úgy ébredtem, mintha kb 2 órát aludtam volna... pedig most végre megvolt a 6 óra... de nagyon szétesett agyam volt, mintha kb nem is aludtam volna éjjel...aztán zuhanyzás közben észrevettem, hogy eléggé jön a víz ki mindenhonnan a zuhanycsőből, de főleg a csapnál... és kicsit elázott a fürdőszoba már akkora, szóval utána még azt törölgettem fel, meg rongyot tekertem rá a csőre, és az lóg bele egy vödörbe, hogy oda folyjon a víz, majd jövő héten cserélni kell a csövet...
itt már nagyon ideges voltam, aztán valami rendezvény miatt úgy volt, hogy nem lesz a déltől 3-ig tartó óra megtartva, én meg nagyon beleéltem magam... idő közben leszedték a papírt, hogy a termekben az előadások elmaradnak, de bizakodtam még... de nem, délben mégiscsak megtudtam, hogy nem marad el az óra

aztán ugye bnőm gépének a hangjával is szívtam másfél órát, mire rájöttem, hogy nincs benn a kábel rendesen (alap hiba, ezért is néztem meg, úgy látszik, csak néztem, de nem láttam...), persze a hifinél volt kihúzódva pár millimétert, ott még inkább nem veszem észre...
aztán már éhes voltam, muszáj volt ennem... utána hűtő csere, kicsit hosszas volt, bár legközelebb gyorsabb leszek, csak ilyet még nem raktam fel...
aztán szenvedés a nettel...
és a mai nap folyamán nem 1x bevertem valamimet, a térdem is többször, olyan helyekre, ahová nem szoktam... szóval ez nem az én napom... erről a barátnőm tehet, mindjárt revansot veszek...
-
proof88
addikt
majd ha vége a futamnak, szóljatok és maradhatna kicsit a szerver, felmennék rá, hogy milyen a pingem... megpróbáltam kicsit elfordítani a gépet, mert most már gondolok minden hülyeségre... az új hűtőben több a fém, lehet jobban zavarja a jelet...
aztán most még azt is csináltam, hogy átraktam N-re a wifi-t, most bnőm drágalátos húga nincs itthon, szóval lehet ... -
proof88
addikt
Nem, senki más nincs csatlakozva a routerhez... ráadásul házon kívül nem is nagyon megy... kertes házról van szó amúgy. De mondom, a router csak az egyetlen gépet mutatja.
Én próbáltam már mindent, de tényleg... fura ez, nem olyan, mint amikor rá kell szólnom bnőm húgára, hogy ne torrentezzen most, ilyennel még nem találkoztam, hogy a feltöltés oké, a letöltés nem...
-
proof88
addikt
emelet választ el a modemtől és a routertől, eddig nem volt vele semmi gond...
egyébként a router felé is 1-2 ms a pingem... most megint az van, hogy a feltöltésem jó, 150-200 kB/s, de a letöltés szutyok, 10-20-40 kB/s... lehet, hogy ez vmi szolgáltató hiba akar lenni...
a tűzfal nem jelez más programot, csak az rFactort... meg most a firefoxot...
már restartoltam a routert és a modemet is... és mondom, a pingem jó a router és a gép között... mindig is jó volt így. ilyet még nem tapasztaltam, max ha torrentezett valaki, de most senki nem csinál semmit és a feltöltésem továbbra is stabilan jó... a weblapok is valahogy lassabban jönnek most be... a letöltésem szar valamiért...
menjetek nélkülem, max. a 2. futamra lehet be tudok lépni, ha lesz ma... én addig gyakorlok a saját gépen... -
proof88
addikt
fogalmam sincs, mi volt a gond, szerintem semmi... nem volt jól bedugva a hifibe a kábel... de ez miért, nem tudom... előbb dugtam be, miután kihúztam... na mind1... elcsesztem a drága időt, most kezdem cserélni a hűtőt... -
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
én is mennék, remélem sikerül addigra megoldani a problémákat... úgy jöttem ide barátnőmhöz, hogy most már tényleg ki kell cserélni a proci hűtőt, mert mindig csak halasztom... na igen, de szerdán mondta, hogy simán winamp megfagyassza a gépet, meg a Sajátgép is... na mondom most megnézem, hát nálam nem történik semmi, simán jó minden, pedig intelburntest-et is nyomtam, minden rendben... CSAK! észrevettem, hogy nincs hang!
winampban is néznék videót vagy hallgatnék mp3-at, nem jön semmi hang... játékban sincs hang... dxdiag szerint minden rendben... megnéztem mindenhol, semmilyen csúszka nincs lehúzva vagy némítva... kihúztam, visszadugtam mind2 végét a kábelnek, bedugtam a monitorba is, hátha a hifi a bűnös (monitornak van beépített hangszórója, csak nem használjuk), de nem, onnan sem jön hang...
winamp is mutatja a mozgó oszlopokkal, hogy van hang... csak hát én nem hallok semmit...most poénból átállítottam a felvételt mikrofonról a sztereo keverőre, azaz azt tudom felvenni, amit kiad a gép... hangszerkesztő progi meg mutatja a grafikonját, és hát nem igazán mutat semmit... azaz nem tud mit felvenni... miközben zenét játszok le... bár ha nagyon megnézem, érzékel valamit, valami nagyon gyenge dolgot...
szerk.: ja de, érzékeli a progi a kimenő hangot... na eddig oké, csak én nem hallok semmit... semmilyen progi nem lett feltéve amúgy... múlt vasárnap töröltem le az ffdshow meg ac3filter régebbi verzióit és a frisseket raktam fel... de utána még volt hang... kipróbáltam.
na mindegy most letörlöm őket, meg a driverét is a hangkarinak, azt felrakom őket megint.
-
Farkas23
aktív tag
Van szerver! Aki akar mehet tesztelni!!
Farkas23
aktív tag
Na akkor ma este hány ebernek jo az h legyen gyakorlo futam?
Ha 5-en vagyunk akkor már megtartjuk, legalább gyakorlunk rá!
És hány órától legyen? -
proof88
addikt
igen, arról van szó, meg néha az előtte lévő kanyarról is, ami miatt megcsúsztál itt
legközelebb figyelj jobban! 
más: az ausztrál futamon nem igazán nyújtottam jó teljesítményt, de érzem magamban az erőt, hogy jobb teljesítményt nyújtsak Malajziában. A mai nap folyamán mindenesetre a pálya gyakorlása helyett/mellett fékezési technikákat fogok próbálgatni.

-
LaCeeN
tag
válasz
proof88
üzenetére
Jaja reagál

Meló és suli mellett nagyon nem volt időm még válaszolni, de órákon olvastam a fórumot és a beszámolót is (ami mellesleg nagyon korrekt lett, grat ;) ) Írni onnan nem akartam mert nem szívesen jelentkezembe publikus gépekről sehova. Igazából nekem nagyon fel se tűnt hogy én azt ennyire levágom, mert a kerekvetőn repültem át (legalábbis nagy tempónál nálam így tűnt) de ahogy most nézem a pálya szélét jelző vonal a kerékvető előtt van és így télleg pályaelhagyásnak minősül
Ugye erről a kanyarról van szó? [link] Mármint ami felé épp csúsztam 
-
proof88
addikt
Amúgy LaCeeN reagál valamit majd a 12-es kanyarra, miért vágta le állandóan?
Ferkák nagyon firmák.
Amúgy ok, készülök.
Igazából, ha felkészülök olyan szinten, mint Melbourne-re, akkor már csak az kell, hogy a futamon is összpontosítsak, mert kicsit szétszórt voltam és hiába támadtam Farkast, többször is hibáztam mögötte... Most benyomok majd egy energiaitalt is, talán. 
-
proof88
addikt
jajj, az nem baj, az van írva h a 300-at is meghaladják... persze lehet sok benzinnel nem érsz el, csak 305-öt
itt az a lényeh, h nem 340, mint pl Monza
meg Monacoban alig van meg a 300 
de beállítás kérdése, ugye... lehet, hogy a valóságban kicsit óvatosabban gyorsítanak ki, és azért nincs meg 308 átlagban nekik.. meg nem teljesen valós képe a pályának... -
proof88
addikt
és lécci figyeljetek oda a fékhőmérsékletekre, nem szeretném, ha valakinek a fékek miatt kéne feladni a versenyt... megtankoljátok a kocsit 10 körre és végignyomtok 10 kört... közben lcd- nézhetitek, fékezésnél hogyan hevül fel a fék... 500°C körül optimális, 1500°C-nál pedig már csak fele van meg a fékezésnek... én azt mondom, 1000°C fölé ne nagyon menjen már...
ez az egyik... a másik, hogy túlmelegedésnél jobban is kopik... és elfogy, aztán annyi.
a 10 körös etapotok után, az autó beállításainál, talán az utolsó lapon, ami a felfüggesztés után van, ott kiírja, hogy hány centi maradt a fékbetétből... asszem 2.6 cm alapból, ennél kevesebb fog maradni nyilván... lehet növelni, ha nem elég, de szerintem elég, inkább a hűtést kell növelni, ha túl gyorsan elfogy!mivel rengeteg a gyors kanyar a pályán, ezért az egyensúlyra is érdemes figyelni... drasztikus változást okozhat a gyors kanyarokban, ha másik irányba viszed el a súlyeloszlást...
na ezek csak rövid jó tanácsok voltak!

-
proof88
addikt
És hogy egy másik hsz-be legyen a másik téma:
ismét összegyűjtöttem az F1Hírek-es oldalakat, melyek segíthetnek beállítani az autót Malajziára:
térkép
Timo Glock szemével
Leírás
Leírás 2.Én általában megfogadom a térképes leggyorsabb sebességes tanácsokat. Tehát most az utolsó hosszú egyenes végére van írva a max. sebesség, hogy átléphetik a 300-at... akkor szárnyakat is úgy állítom, hogy kb 300 meglegyen ott. Persze ezt a gyakorlatban is érzem, hogy a gyors kanyaroknál kevés-e vagy túl sok-e az aero-tapadás...

szerk.: és próbálkozzatok teljesen más erősségű rugókkal is, az jelent még sokat! A dugattyúk nem olyan érdekesek! A rugó puhasága a lényeg, hogy erre a pályára épp milyen a jó. A BMW M3 Challenge-ben nem lehet így hangolni a kocsit (asszem az is rFactorra épül, kísértetiesen hasonlít rá, csak kinézetre más), de kétféle felfüggesztés van... és ha megteszel mért kört, akkor utána mutatja az előző körös felvételt, szellemautóval... tehát a pályán megy az előző köröd, csak átlátszó a kocsi és nem lehet nekimenni... persze te autózhatsz tovább... és megdöbbentő, hogy folyton elengeded a standard felfüggesztéses körödet utánzó kocsit, és minden kanyarban kb utoléred és ott előződ meg, ahol akarod... pár mp-es mínuszt hoz a köridőben kb...
persze a gyakorlás fontos, itt nem mindegy hogyan lövöd be a kanyarba a kocsit, ezen a pályán is nagyon számít.
-
proof88
addikt
Ha minden igaz, akkor ma lesz meg az itthoni kormányom... viszont tesztelni csak holnap megyek szerverre, mert továbbra sem stabil a netkapcsolatom, bár már rájöttem, hogy a wifi kártya a ludas, random szakítja meg a netet, de ilyenkor nem érzékeli a többi routert sem... le kell tiltani és engedélyezni újra, és akkor látja megint a hálózatok, mindenki happy, majd random megint bontja... se új driver nem segít, se próbálkozás más beállításokkal, csatornával, etc... és nem a router a bűnös... és csak azért nem teszek vele semmit, mert úgysem lesz wifim, már felesleges, majd behozom a modemet a gép mellé.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Van szerver, ha valaki akar tesztelni!
Farkas23
aktív tag
Van szerver! Ha akar vki tesztelni. Farkas23 genius 80.98.255.11
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Nekem is nagyon teccik a szöveg, remélem máskor is irsz ilyeneket!
Van szerver! Ha akar vki tesztelni. Farkas23 genius 80.98.255.11
-
proof88
addikt
Amúgy örülök, ha tetszik, bár kicsit nem tetszik, hogy így olvastátok el, még a képekkel jobb lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Pixel 7 pro 128/8
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Grat Poof!!