Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
a 100 és a 110 azért tűrhető, majdnem optimális, úgyis változik menet közben fel meg le, de a 120 az tényleg sok. mondjuk ezen a pályán tényleg neccesek a gumik, sok a gyors kanyar benne, és alig tud a hosszú egyenesekben hűlni pár fokot. érdemes kipróbálni, hogy egy szuperlágyra optimalizált setuppal, ahol nem melegszik túl a gumi, és nem veszítesz emiatt időt, hanem már nyersz a lággyal szemben, megtankolva hány körig bírják a gumik, felrakhatod-e 15 körös futamra vagy sem. Hát igen, időigényes, de nem kell 15 kört megtenni ahhoz, hogy lásd, bírják-e majd 15 körig.
Ma már kormánnyal vagyok, de hamarosan már bármikor kormánnyal leszek majd!
macy: mi a helyzet a kormánnyal?
Amúgy LaCeen eltűnt, mi van vele? -
proof88
addikt
hány fokosak a gumik? lehet h túlmelegíted őket, nem? 115°C-tól fölfelé biztosan meglátszik az időn is, hogy romlik a tapadás... próbáld csökkenteni a rugózást, persze ez kihatással van a hasmagasságra is... én még nem is mentem ezen a pályán szuperlággyal, majd ha úgy gondolom, hogy megérett rá a setupom.

macy: logouton van írás róla, hogyan lehet házilag megjavítani...
-
JColee
őstag
szuperlággyal valamiért nem akar működni a kocsi
lággyal megyek 32.359et, szuperrel meg kapok magamtól vagy 3 tizedet
na mindegy, lépek aludni
további jó játékot -
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
Azzal is lehet jo kört menni!
mint pl. én:
Monza: kormány: 1:22.8, billentyűzettel: 1:24 vége
Szuzuka: kormány: 1:31 eleje, billentyűzettel: 1:33 közepe
egyébként ez mekkora: 355 km/h az egyenes végén és úgy látszik, nagyon jól tapad az Ascariban is!!!
macy: logitech momo racing?
-
JColee
őstag
mindenki meghalt, vagy mi?
jöjjön még valaki, van szerver -
Farkas23
aktív tag
Na akkor hol menyünk? Vagy jó szuzuka?
-
Farkas23
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Este ki jön egy jó kis versenyt nyomni?
Aki akar már most is tesztelhet, van szeró!
Farkas23 genius ip: 80.98.255.11 -
Sgt.Randall
aktív tag
jah mert?iskola?
-
proof88
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
na mi a helyzet, szeptember van, fogsz jönni gémelni?

-
Szabesz
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Mivel ez Farkas IP-je. Gondolom nincs semmi telepítve nála ami válaszolna a http 80-as porton a böngésződnek.
Ezt a játékban kell használni: a csatlakozás menüben, kis kék alapon plusz jelre katt, majd a feljövő ablakba pötyögd be, ok, és megjelenik farkas szervere. ha elsőre nem megy, 2-3x érdemes próbálkozni. -
Sgt.Randall
aktív tag
ez sztem szerver név
-
proof88
addikt
pont lopós nap volt ma, úgy látszik...
részvétem, nekem is lopták már el spirállal lekötött bringámat 2006-ban a Nagyvárad térről... de tavaly vettem egy bringát és rendes védelmet, örülök a lépésemnek, mert megérte... és így el sem viszik sehonnan sem...hallod Farkas, történt valami változás a rendszeredben, mert nekem is time out van!
-
proof88
addikt
mivel volt lekötve és honnan?
szerk.: Farkas: még egyszer légyszi ne írjál be 192.168.-tal kezdődő IP-címet, mert az mind helyi hálózati cím, azaz csak nálad érhetőek el, de kívülről, a netről más ember így nem tud hozzáférni, ilyenkor JColee-nál a saját helyi hálózatán keres másik gépet, aminek az az IP-címe... routered kiírja a WAN IP-címet, az lesz az, olyasmi amit fentebb írtál!

-
Farkas23
aktív tag
Az uj szerver neve: !!Farkas23!! genius ip: 192.168.5.16
-
Farkas23
aktív tag
Aki akar tesztelni, tesztelhet!
Remélem leszünk páran hogy tudjunk most már futamot is menni!
Szerver megy! Farkas23 genius ip: 80.98.255.11 -
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Bocsi h tegnap leléptem, de nem jött senki szerora én meg fáradt voltam ugy h mentem aludni!
Ma jön valaki? -
macy
addikt
Egy újabb 360-as Suprával. Festést én dobtam rá gyorsba, nem tetszett hogy egyszínű a verda. Mondjuk a hangja se tetszik.
-
Farkas23
aktív tag
Megjöttem! Bocsi a késésért! Jöhettek van szeró!
Farkas23 genius ip: 80.98.255.11 -
macy
addikt
-
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Igen, vezetni nem tudok de a 360-at azt nyomom

-
Farkas23
aktív tag
A szerver megy aki akar felmehet tesztelni! De nekem elkell most mennem, olyan 20:00-ra fele érek haza! Jó tesztelgetést addig!

-
Farkas23
aktív tag
Aki akar jöhet tesztelni!!
Van szerver! Farkas23 genius IP.: 80.98.255.11 -
proof88
addikt
-
Sgt.Randall
aktív tag
macy látom naon jól tod a 360

-
Farkas23
aktív tag
Üdv. Megjötem!
Ha akarjátok csinálhatok szerot!
Este van kedve valakinek jáccani? ersze nem olyan későn!
Tesztelni már most is lehet jönni mer csinálok szerot! -
puttputt
őstag
[link]
Nem voltam benne biztos, de a végére kiderült, hogy rfactor platform.
(Figyeljétek: "That was a ... "
- 2:45-től) -
macy
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
ne haragudj Farkas, de nem tudok ma menni... amúgy milyen pálya van? Jó lenne, ha majd megint lenne valamikor Szuzuka, tegnap és ma délelőtt gyakoroltam rá egy csomót.
Amúgy regeltem az oldalra.
Amúgy akit hoztál ember, nem a Dyno, hanem a másik, fog még jönni, ugye? Akkor jött, amikor nem voltam itthon. -
Farkas23
aktív tag
Nem jön senki F1-ni?
Macy nem jösz? -
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Macy! Este csinálsz szervert? Ki jön ma este játszani? Mindenkit szeretettel várunk!

-
Farkas23
aktív tag
Jó Regglet! Lesz ma valami?
-
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Megjöttem! Megyek fel szeróra! Más nem jön? Gyertek, nyomjunk 1 jó versenyt!
-
G.Franco
csendes tag
Sziasztok. Van egy olyan mod rF-ben, hogy: MeganeTrophyV2 valaki játszott már vele? El tudná nekem küldeni a linkjét?
-
proof88
addikt
Én szerintem azt a progit nem fogom letölteni, mert még ebben sem igazán értek mindent... meg úgy vagyok vele, hogy elsődlegesen én vagyok a hátráltató tényező, aztán lehet csak a kocsit állítani. Mondjuk fincsi az a kép, amit beraktál róla. Igazából lusta is vagyok letölteni.
Most úgyis jön az egyetem, nem vagyok nyitott új dolgokra, inkább a tanulásra fogok koncentrálni, az F1-et meg a jelenleg megszerzett telemetria progival és doksikkal fogom gyakorolni, persze először ugye a pályákat kell tudni. 
-
macy
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Az utóbbi pár napban a suzukai pályán nyomtuk. Egész délután volt szerver /most is van/, Spa-t tettem be, mentem is rajta pár kört pár AI-val, próbálgattam a felfüggesztést állítgatni. Letöltöttem egy másik telemetris progit, iszonyat részletes, még videót is lehet bele tenni. De például az autó magasságának az adatai nem azonosak az általad linkelt progival, szóval nem tudom melyiket kellen használni. Bár sokra nem jutottam egyikkel sem

De lehet inkább próbálgatom a többi modot, baromi jók vannak. A VLN 2005 például állat a 24 km-es nürburgringgel.
-
proof88
addikt
Na mindegy, most vacsi, utána nem tudom, lenne-e valakinek szervert csinálni... hogy melyik pálya, azt döntsétek el ti, hogy most Monza után mi a menő, mert én nem voltam ugye itt a napokban.

-
macy
addikt
Délután F1-et nézett mindenki, most meg Harry Pottert. Én meg most jöttem haza kocsikázásból, pedig nem kéne mert szar az autóm. De nem bírtam ki

Szinte csak magammal beszélgetek. Ezennel kisajátítom a totyikot

-
proof88
addikt
Üdv,
megjöttem, ha minden igaz, ma játszhatok veletek!
Visszaolvastam kb a hsz-eket, ha minden igaz, nincs semmi dolgom...
BMW-vel neveznék majd a bajnokságban. Viszont jó lenne, ha tapasztaltabbak lennénk autó követésében, kifékezésében. Volt múltkor Monzában egy 4 fős verseny, ahol oda-vissza előzgettük egymást körökön keresztül és nem volt sérülés, ilyesmi szintet kéne produkálni szerintem.
Volt azóta futam Monzában vagy gyakorlás? Kíváncsi lennék, Rico, milyen időt tudsz ott menni. Azon a pályán már nagyon kóstolgatom a Farkast!
-
macy
addikt
Na úgy látom ennek a teamnek sz@rral meszeltek. Visszamegyek Arma 2-zni.
-
macy
addikt
Agyonverném azt aki kitalálta ezeket az új F1-es autókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Peugeot, Citroën topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azzal is lehet jo kört menni!
részvétem, nekem is lopták már el spirállal lekötött bringámat 2006-ban a Nagyvárad térről... de tavaly vettem egy bringát és rendes védelmet, örülök a lépésemnek, mert megérte... és így el sem viszik sehonnan sem...

De azérd üdv. újra neked!