Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
nem a kisodródással van a gond, hanem a visszajövetellel, ott viszont végig a tükrödben voltam... én azért nem vettem el a gázt, mert ha megnézed az én belső kamerámból, amikor közelítettem melléd, végig egy irányba mentünk nagyjából, és már nagyon közel voltam, amikor feltűnhetett számomra, hogy felém kezdesz fordulni, számomra triviális volt, hogy elmegyek melletted, aztán hirtelen mintha kiugrottál volna mellém... lehet, hogy elvehettem volna a gázt, mindenesetre nem számítottam rá, hogy feltűnsz ott mellettem olyan hamar a sóderből.
ha poénkodnék, azt mondanám azért nem vettem el a gázt, hogy minél előbb elhaladjak az utadból.
amúgy azért, mert nem éreztem, hogy be fogsz ugrani.szerk.: talán én is hibás voltam... de nem vagyok benne biztos!

-
Szabesz
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Azt a kisodródást még megvitatnám, ugyanis megcsúsztam, és ha megnézed akkor egyenesen csúszott az autó a betonon és a füvön; mikor visszaértem a betonra ahol tapadt, rögtön korrigáltam. Mellé, te nem vetted el a gázt, és ugyanazon íven fordultál tovább.
Szóval, ha lehet, nézzük/tek meg ezt az esetet még 1x. -
JColee
őstag
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23
üzenetére
Farkast kiegészíteném azzal, hogy alapvetően 10 mp-es a boxutca bünti, itt a kijáratnál 2 vonal is van, JColee-nak sikerült átlépnie mindkettőt a csíkok végénél. Mivel nem veszélyes a kijárat ezen a pályán és senki sem jött, ezért kap 5 mp-et.
Dynonál hasonló a helyzet, de mivel ő csak az egyik csíkot lépte át, ezért ő 2,5 mp-et kap érte.
Kanyar levágások:
- 11. körben 4-es
- 13. körben 4-es
- 13. körben 12-es
- 19. körben 12-esSzabesznál az 1. körös, 12. kanyarnál történő kisodródásáról van szó, amikor úgy jött vissza a pályára, hogy kis híján belém talált.
Kanyar levágások:
- 2. kör 11-es vagy 12-es
- 3. kör 11-es vagy 12-es
- 9. kör 14-esén:
- 13. kör 11-es vagy 12-esA legszorosabb időkülönbség a büntetések hozzáadásával Szabesz és én közöttem van:
Szabesz eredeti ideje: 1:01.185
én eredeti időm: 1:12.271
Szabesz büntis ideje: 1:12.685
én büntis időm: 1:12.771
különbség: 0:00.086a fenti idők perc:másodperc formában vannak és JColee-tól való lemaradást jelentik.
-
proof88
addikt
nekem is fájt aznap a fejem, de nekem előző nap fájdult meg, vasárnap bevettem dél körül egy fájdalomcsillapítót mert volt egy rakat dolgom és nem akartam, hogy zavarjon közben, aztán sikerült elalukálni 1 órára kb., estefelé már nem éreztem annyira...
Dyno meg lázasan nyomta a futamot.
Úgyhogy javulást neki és neked is!
-
Farkas23
aktív tag
Malayzia VB futam utáni büntetések:
JColee: A boxbol kijövetkör a fehér vonal átlépése miatt 5mp. büntetést kapott, azért csak anyit mer nemegyértelmü a vonalvezetés!
Dyno: 1-2 kanyar levágása miatt és a boxnál való kijövetkor átlépte az 1. fehér vonalat, ezért összesen 4,5 mp büntetést kapott.
Szabesz: Kanyarok levágásáért és figyelmetlenül pályára visszatérés, más veszélyeztetéséért összesen 11,5 mp büntetést kapott!
Proof: Kanyar levágása miatt 5 tized mp. büntetést kapott!
A helyét mindenki megtartotta, de volt szoros helyzet!
A döntéseket végül Proof-al hoztuk össze, nem volt könyü! -
Stirlitz
senior tag
Tud valaki privátban küldeni nekem egy gphungary acountot? Egyszerüen nem tudok beregisztrálni, a megerősitő levelek nem jönnek meg.
Nem tudom letölteni a kiegészitöket, ugyanis az alap rfactor lite van csak meg ezekből. -
Farkas23
aktív tag
Előreláthatóan a következő ( Bahrain) időpontja: 2009.10.18 19:00 vagy 20:00-i kezdéssel!
Akinek ne megfelelő az időpont, az jelezze!
A Bahrain-ra való tesztek a mai napont elkezdődtek!
Gyakorló futamok:
2009. 10. 09
2009. 10. 10
2009. 10. 11
2009. 10. 16
2009. 10. 17
Az 5 gyakorló futamból 1-en kötelező megjelenni!
A limit időt még nem tudjuk, de dolgozunk rajta! -
Farkas23
aktív tag
Aki akar tesztelni Bahrainra az mehet!
Farkas23 genius 80.98.74.188 -
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Ok. Este már meg mondtam h töröljetek, miután én vok a szerver nálam jobban észre vehetöbb volt, nálam folyamatosan beakadt pillanatokra, és ezér történt mind ez, de nem tom bizonyitani, másképpen hibás voltam, mindenkitől elnézést kérek, főleg töled dyno, én nem direkt löktelek ki egyik esetben se, nem tudtam mit kezdeni vele
Következő futamon jobban probálok figyelni, de ha ez a jelenség még mindig fent lesz akkor hiába figyelek a legjobban akkor se tudom elkerülni!
Itt is rohadtul figyeltem h ne menyek neki senkinek de mind a 2x beakadt nekem, amit ti persze nem láttok, és én se tom bizonyitani, mer felvételen se láccik, de élő képen én érzékeltem és ez alapján irtam! 200-as tempon nem lehet elkerülni a balesetet, ha egy pillanatra beakad, az pont elég h roszul forditsam a kormányt, de nem akarom magam védeni én voltam a hibás, a döntéseteket elfogadom!
És amugy az ujrakezdést nem miattam kértem, hanem Dyno miat, mer ha én lag miatt kiesem azt leszarom, de ez miatt nem akartam a dyno versenyét is elrontani! -
proof88
addikt
A honlapra berakott pálya térképeken nem minden kanyar van számozva, néhol bal-jobb kanyarkombináció egy számozás alatt van.
Ezért, ha kanyar számra hivatkozok, akkor eme térkép szerint teszem.Szabesz: az 1. körben a 12. kanyart majdnem levágtad, ennek elkerülése érdekében korrigáltál, ami nem jól sikerült és lementél a pályáról. Én azt mondom, hogy ennyit nem ér meg a dolog, ha valaki későn veszi észre, hogy le fogja vágni a kanyart, és csak hirtelen kormánymozdulattal tudná elkerülni, inkább vágjon át a kanyaron, mert így értékes másodperceket vesztettél el!
-
proof88
addikt
Ha F12-t nyomsz, akkor ha menti a képet, akkor lejátszik egy fényképezőgép-hangot. Ha nem csinált semmit, akkor kattintani kell az egérrel valahová, pl. az idő táblázatra és utána megnyomni az F12-t. Hogy érthető legyen: pl amikor írsz a chat boxba, hiába nyomod az F12-t, nem csinál semmit. Ki kell kattintani onnan és akkor reagálni fog az F12-re.
Én nem jelenthetem ki, hogy nem lagolt, mert mi van, ha nála tényleg lagolt? Az én replayemen tisztán látszik, hogy lag miatt mentem Tomaxnak. Nem tudom, hogy ez másnál is úgy látszik-e? Eddig ha lagoltam, akkor annak a replayben volt nyoma: pénteki vagy szombati rajtnál belagoltam és az a visszajátszásomban is látszott. Ma Tomaxnál volt lag, látszik a visszajátszáson is. Ebből arra következtetek, hogy Farkas visszajátszásán lagnak kéne látszania. Lehet, hogy ez nálunk nem látszik.
Persze ha nála sem látszik, akkor sem mondhatom, hogy nem volt lag.
Mindenesetre számomra ez az eset kísértetiesen hasonlított az 1. VB futamra, ami macy és én közöttem történt: nem láttam a 3. kanyarnál, hova tűnt, nemtörődöm módon haladtam a 4. kanyar felé és ráhúztam a kormányt, aztán hirtelen feltűnt mellettem, ezért ütköztünk is. Itt is hasonló volt: Tiéd volt az ideális ív, ő meg kisajátította a kanyart, ebből lett a baj. Ott egyértelműen én voltam a hibás.
Mindezek felett én nem tudom azt mondani, hogy nála nem lehetett lag. Mindenesetre, ha a saját replay-én meg tudná mutatni, hogy egyik pillanatról a másikra elé kerültél, az megnyugtatóbb lenne. -
proof88
addikt
Megnéztem az első rajtokat, sajnos ott nem igazán látok semmiféle lagolást.
Én elhiszem Farkasnak, hogy lagolt, alapvetően mindenkinek elhisszük, amit mond, mert miért hazudna bárki is?
Mondjuk az vicces, hogy 2. rajtnál is Dyno-val találkozott.
Amúgy Szabesz, a replayen nem tűnik úgy, mintha beugrottál volna mellém, úgyhogy tényleg lehet, hogy eltúloztam a dolgot.Mindenesetre a Tomax és én közöttem történt balesetet folyton visszanézem, nem győzök betelni vele, olyan vicces (és egyben szomorú is...).

-
Dyno
veterán
válasz
Szabesz
üzenetére
Rendben, én max havi 1K-t szánok rá, ami 10-re számolva 10K, magyarán bőven beleférünk.
(#3179) proof88:Tehát akkor jelentsük ki nem laggolt, én legalább is nem éreztem, én nem laggoltam, gondoltam főleg az eslő esetnél, ő biztos laggolt ha ilyen lehetetlen módon belém jöttde direkt hagytam neki helyet a 2-ik kanyarba.
A második esetnél agresszív voltam igaz, de kellőképpen oda figyeltem, hogy még bőven beférek oda, de hogy is mondjam, leírtál pár előzési dolgot, ugy érzem ez is kicsit oda tartozik, ő még nyugodtan arébb mehetett volna, mert volt hely és ideje is, de szombaton hasonlóan lekaszált engem és még egy alkalommal, de akkor 4en ütköztünk, na mindegy én erre nem mondok semmit, csupán látom ám én is itt a dolgot, hogy mi is történt igazából.Szerk:Egy darab screensotom sincs meg.........
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
nem, simán csak lekövettelek

Szabesz: tisztán látszik h jókor fékezett Kacsa, csak leszorító ereje nem volt... azért 3-szor belemenni valakibe, mert lag van... elég feltűnő lenne, ráadásul azon a futamon nem igazán volt lag, sőt sztem egyáltalán nem volt.
szerk2.: én intézhetem a szervert, mondjuk már alapból nem intéztetném olyannal, akinek nincs domain neve, hanem UW-s tárhelyen van... free tárhely és szervert ad bérbe? ez vhogy nem fér össze nálam. majd küldeni kell emailt azért h FSone-nal kéne csinálni a szervert.
ha gondoljátok, intézem.szerk3.: nem, intézze más, nekem van elég dolgom

-
Szabesz
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Egyébként, amikor kicsúsztam, neked mentem, megsérültél, és amiatt csúsztál ki te is?
Farkas: Keressünk egy laggmentes szervert, és nem lesz több ilyen probléma. (a multkori Kacsa és köztem lévő baleset a rajt után is lehetett volna lagg miatt - ki tudja h laggolt -e Kacsa, és amiatt volt -e az első balesete...)
Szerk: Itt van rFactor a lehetőségek között, 3-4k, nem is tűnik rossznak. Vélemény?
-
Farkas23
aktív tag
Bocsesz a mai-ért!!!!!!!!!
-
proof88
addikt
A mai futamon indulhatnak (1 gyakorló futamon való részvétel és megfelelő kör teljesítése alapján):
Farkas
Dyno
JColee
LaCeeN
macy
Tomax
Speedg
Szabesz
PR00F(9 fő)
-
Farkas23
aktív tag
Remélem senki nem felejtette el hogy ma van a VB futam!!!!
Ugy h lassan gyertek!!! -
Farkas23
aktív tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Nem vágom, de anyira nem teccett

-
Sgt.Randall
aktív tag
-
Dyno
veterán
válasz
Farkas23
üzenetére
Legutobb akkorment el a net rendszeresen egész napra amikor a digit kötötték be a házba, de utána már nem volt rosz, csak 1x 2x akkor is csak azér mer a házban elment a digi és kijöttek és miindig bele buheráltak a upc-be is!
Azért azt jó tudni, hogy általában a digi az upc kiépítéseit használja...
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Nekem sincs sok bajom a nettel, mostanság csak azér szarakszik mer emelik a netet sok helyen és ingadozik. vagyis szerintem, de amugy naon ritkán szokott elmenni.
Legutobb akkorment el a net rendszeresen egész napra amikor a digit kötötték be a házba, de utána már nem volt rosz, csak 1x 2x akkor is csak azér mer a házban elment a digi és kijöttek és miindig bele buheráltak a upc-be is!
-
proof88
addikt
válasz
Tomax_89
üzenetére
Nekem nem lenne gondom velük, ha néha nem menne el a net előzetes bejelentés nélkül. Amikor beköttettük, még középsulis voltam, 16 éves kb. Akkor néha elment a net, másnapra megcsinálták. Aztán tök jó volt, mert 1-2 évig kb sosem ment el a net. És ugye kábelnet, tehát a feltöltés sem rossz, nem lassítja a letöltés, stb., élveztem. Csak néha megint előjön, hogy elmegy a net. Mindenesetre egyértelműen jobb lesz, ha megcsinálom magamnak a hálózatot itthon is és bnőmnél is. Alapvetően jó szolgáltató szerintem nincs.
-
Farkas23
aktív tag
Én most ideiglenesen csináltam szervert, aki akar jöhet már tesztelni, mer ugyebár 7-ől van!
Farkas23 genius 80.98.74.188
Az ip cimem a net emelés során változott sajna -
proof88
addikt
Nem hoztam még be a modemet a szobámba, mert elcsesztem az időt... viszont elhoztam egy nem kellő netgear usb-s wifi kártyát, ami tudom hogy jó, most arról nyomom. Ez nem fogja megfagyasztani a gépet, mint az smc csodája.
Sebesség tesz:
szerk.: ez a net van bnőmnél is, csak ott ugye emelet van a router és a gép között... ott mondjuk a letöltés tud 15 Mb/s is lenni, mindenesetre ez az emeletre 3-4 Mb/s-re csökken sajnos. Azt továbbra sem tudom, hogy néha miért megy ez le 0,5 Mb/s-re, mint múltkor is, olyankor a weblapok is láthatóan lassabban jönnek be. De mindegy, mert majd ott is felviszem a modemet meg a routert az emeletre, úgyis jobb a router, ha fenn van. Csak azt is ugyanúgy halasztgatom, mint hogy itthon behozzam a modemet a szobámba. Mindenesetre szerintem ma nem lesz probléma a netemmel, ez így stabil lesz.
szerk2.: ott mondjuk muszáj a router, azért megy majd fel a modemmel az emeletre, van laptop a húgának is, itt gép, ott gép, lenn is van gép, tehát a kábelezést hagyjuk. Ráadásul N-es hálózatot akarok, csak a köcsög laptopok miatt még nem lehet aktiválni, majd ha lesz hozzájuk N-es wifi kártya. Itthonra meg már nem kell router, csak ugye be kéne hozni a modemet. Régebben kellett. Olyan szép világ lesz, ha ezeket megcsinálom, jó kis net lesz, kis pinggel. Csak olyan lusta vagyok, hogy az valami hihetetlen. Sok mindent elhalasztok.
Régebben jobban érdekelt a net sebessége, mert sokat CS-ztem. Abban az időben jó is volt minden, már nem CS-zek, nem érdekel annyira a ping, de mióta komolyabban nyomjuk neten az F1-et, most újra érdekel, szal megoldom majd.
-
Tomax_89
csendes tag
Már nincs sok hátra a kezdésig...

-
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Farkas23
üzenetére
Hello!
Kösz az infókat. Én eddig Race07 és RBR-t játszottam. Kevés GP4 és F1 CH is van az elöéletemben, de tényleg kevés. GP3-at viszont sokat játszottam. Az Rfactor nem ismeretlen elöttem, a HDTM modal probálkoztam , de nem jött be, ezután a clio kupás modot probáltam, az nagyon bejött, de végül is nem neveztem a clio kupába. Most jött a fura ötlett, hogy f1ben probálkozzak. Ti sokan vagytok, élvezetes lehet egy verseny, ezért jelentkeztem ide. Na és természetesen ez hazai PHálya

-
Farkas23
aktív tag
válasz
Stirlitz
üzenetére
Hello!
Szeretettel látunk!!
Ha valamit nem tudc akkor itt tudc kérdezni, de fel is vehetc msn-re és akkor tudok segíteni, ha persze van msn-ed!
Ha szeretné majd nevezni a vb-re utolag, akkor az oldalon a leirtak alapján meg tudod tenni, v a már tagok adatai alapján, ugyan az, esetleg 1v 2 dolog van plusz.
Nem tudom menyire vagy jártas a játékban, de ha nevezel, akkor ma már meg is kezdheted a bahrain pálya gyakorlását, kicsivel előrébb leszel!
Oldalon a szabályzatot majd olvasd el minden részletesen levan irva! Minden pályán lesz 1 limit idő amin belül kell lenni, és minimum 1 gyakorlo futamon részt kell venni! -
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. A csapat oldalára is beregisztráltam az este. Jelenleg épp a letöltések mennek a játékhoz.
-
proof88
addikt
Bocs srácok, tegnap hülyeséget beszéltem chaten!
Tényleg megmaradtunk a 8 órában, visszaolvastam és Speedg írta h neki mégis jó...
Mindegy, a szerver valamikor elindul, jöjjetek, aztán kezdünk, ha mindenki megvan! Minél előbb gyertek, ha lehet! -
Farkas23
aktív tag
Sorry a macy ip ciméért, elirtam!!!!
-
proof88
addikt
úbazz, most nézem tft-n a Melbourne-beszámolós képeket, legközelebb nem szabad ennyire tömöríteni, mert néhol elég zajos... a crt-vel nem vettem észre, hogy ennyire zajos lenne a kép... na mindegy, bocsi!
-
Farkas23
aktív tag
Van szerver!!! Lehet jönni!
De ha macy csinál szervert akkor gyorsba mehetünk arra is! -
proof88
addikt
Igen? Akkor lehet rád jobb hatással van, ha nincs. Előfordulhat, hogy te jobban jársz vele, mert tudsz belőle profitálni. Viszont többet kell ügyelni a hátsó gumik kopására.
Azt mondják, hogy az igazán profik jobb időt tudnak menni segédletek nélkül, mert néha-néha túlságosan hátráltathat egy-egy segédlet (értsd: századmásodpercek egy kanyarban, ilyesmi...). Ha nagy leszek, én is segédletek nélkül szeretnék menni, de egyelőre a mostani VB-ben még használom, aztán a következő VB-re mondjuk megtiltjuk az ABS-t, szép fokozatosan hozzá kell majd szokni, gyakorolni.
Ráadásul úgy tudom, hogy kipörgésgátló nélkül megnő a jelentősége a differenciálműnek, miket állítasz be rajta... persze lehet különbséget érezni TC-vel is, de nélküle még jobban megérzed a beállítás hatásait.
Nemsokára szabadedzés.
-
macy
addikt
Nabazz megöltem a totyikot.
-
macy
addikt
1.35.930-at mentem TC nélkül

-
macy
addikt
Egyébként lehet kiszabni büntetéseket is. Pl. boxutcán áthajtást, stop and go büntetést, súly büntetést. Csak körülményes verseny közben az adminnak beírkálni ha ő is versenyez

-
macy
addikt
-
Dyno
veterán
-
proof88
addikt
félek, hogy nem oldaná meg a problémát, vagy nem tudom... tegnap nem voltunk sokan, asszem 6-an... és jól ment a játék, aztán egyszer csak szétesett... fals időket mutatott, néha láttam a pályán embert iszonyatosan nagy pinggel... nem tudtam, hányadik vagyok valójában, egyszer ezt írt, máskor azt, rossz helyen jelezte a többieket hozzám képest alul, kb úgy éreztem magam, mintha leszakadt volna az ég és a rádióm is elment volna, szóval nem tudtam, mi van, csak körözgettem a pályán. először azt hittem, hogy a netemmel van baj, a verseny végén kiderült, másnak is ez volt. úgyhogy egy előzési szituációban szerintem úgy megszívtuk volna, mint a huzat... persze lehet net probléma is, dehát voltunk már 9-en is.
-
No-kia
addikt
hello! srácok vki nem akar indulnia magyar renault clio kupában? akár csapatban is?
-
Dyno
veterán
sokan vagyunk már szerintem szervert kéne bérelni.
-
Farkas23
aktív tag
-
JColee
őstag
na megjöttem, mi volt tegnap?
Farkas23 az szép, majd megnézem én is mit megyek extrán /csak hogy ne érezd annyira nyeregben magad
/ -
Farkas23
aktív tag
Új rekord:1:32.182

Extra lágyon persze! -
Farkas23
aktív tag
Bocsi mindenkitől, de a netem leállt, de most már működik rendesen!
Ugy h jöhettek vissza!!! -
Farkas23
aktív tag
Lassan most már gyertek, mer 9-től időmérő, bár addig még van 1 ora, de nembaj.
Remélem megleszünk legalább 5-en! -
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
Van valakinek külön gépe? Jó mondjuk nekem is van, csak hát routeren még nem sikerült beállítani, hogy elérhető legyen a szerver... Igaz az mondjuk az F1C-nél volt még...
szerk.: meg mondjuk én attól is tartok, hogy az rFactornak nincs elég pro netkódja, mint amilyen szinten fps-játékokban megpróbálják a lehető legjobban optimalizálni...
-
Corsa1
tag
na akkor én ma kosarazás után regisztrálok,jelentkezek és letöltögetem a cuccokat hogy tudjak játszani.
üdv all

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy azért, mert nem éreztem, hogy be fogsz ugrani.
Köszi a segitséget azért. 
Hiányoltunk!
Nem tudom letölteni a kiegészitöket, ugyanis az alap rfactor lite van csak meg ezekből.