Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Az első pontra: Itt elég sokan felvállalják a nevüket a nagy nyilvánosság előtt is, tehát nem ördögtől való, amit írtam.
Amit találtam ezzel kapcsolatban a második pontodhoz(csak én pontatlanul fogalmaztam). Ezt a részt emelném ki:
A programozáshoz, a jó program írásához nem kell különleges képesség, viszont rengeteget kell gyakorolni. Elsősorban matematikai tehetséget igényel, plusz kommunikálnod kell tudni a számítógéppel.Tehát aki alapvető matematikai problémára azt mondja, hogy az nem programozás - na ő nem programozó.
harmadik pontra: Te magad írod, hogy ha tudsz, segítesz. Viszont nagy véleménykülönbség van köztünk abban, hogy ez elvárható-e mindenkitől. Szted. nem. Sztem. igen. Főleg, ha van ideje rá az illetőnek. Nem azt mondom, hogy naponta 100 kérdésre adjon megoldást, ha mind a 100-at tudja, de az, amit Te csinálsz, az szerintem elvárható.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest