Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
BProgrammer
lelkes újonc
Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok, amit szoftverfejlesztéshez szeretnék használni. Mind egyetemi, mind munkahelyi projekteken is dolgoznék rajta. Szeretném, hogy egyszerre több dolog menjen rajta akadozás nélkül (pl. Visual Studio + böngésző több füllel + skype/discord + egyéb fejlesztést segítő alkalmazások egyszerre, illetve néha akár virtuális gépet is futtatnék). A grafikai tényezőkre kevesebb hangsúlyt fektetnék, mert NEM játszani/játékot fejleszteni szeretnék, se nem akarok videót vágni.
Alapból egy 16GB RAM-ra gondoltam, 512GB SSD-re. Processzorokhoz nem annyira értek, így a userbenchmark oldalon hasonlítgattam össze őket. Ezek alapján ez a gép tetszett meg:
LINKLégyszí írjátok meg, hogy szerintetek a leírtak alapján megfelelő lehet-e a gép a zökkenőmentes fejlesztéshez, illetve, hogy kb. megfelelően lőttem-e be a szükséges paramétereket. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest