- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #15606 üzenetére
Ezt a C++ kódot szerettem volna elkészíteni C#-ban. Kezdődött azzal, hogy a "DRIVE_LAYOUT_INFORMATION_EX"-et nem vette be a gyomra(ezt a végén sikerült megoldanom). Folytatódott azzal, hogy a "FindFirstVolumeMountPoint/FindNextVolumeMountPoint" nem működött. Ez helyett a "GetVolumePathNamesForVolumeName"-t kellett használnom. Aztán mikor kész lettem, és kipróbáltam 1 olyan gépen, amiben linux meghajtó is van, azt nem listázta ki, míg C++-ban igen. Rákényszerültem a natív .dll használatára, hogy legyen 1 működőképes program. Amikor ki akartam próbálni C#-ban, hogy 1 használaton kívüli pendrive-ról 1 szektort beolvasok, majd változatlanul visszaírom, akkor nem adott hibát, de tönkretette a pendrive-ot úgy, hogy újra kellett formáznom. Ezt is bele kellett tennem a natív .dll-be. Így már tökéletesen működött a pendrive írása is.
Egyik esetben sem tudtam elkerülni a natív .dll használatát, hogy hibátlanul működő binárist kapjak. Régebben írtam, hogy a C# csak játékszer a C/C++-hoz képest. Hát ha ez szó szerint nem is igaz, de azért nem áll messze a valóságtól. Egyetlen nagy előnye van: hogy gyors vele a fejlesztés. Semmi más. Egyszer még a prog.hu-n a társalgóban az egyik nick azt kérdezte, hogy miért ilyen lassú a .Net. Azt válaszoltam neki, hogy "a kényelem ára". Azóta sem változott a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő