Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezt a C++ kódot szerettem volna elkészíteni C#-ban. Kezdődött azzal, hogy a "DRIVE_LAYOUT_INFORMATION_EX"-et nem vette be a gyomra(ezt a végén sikerült megoldanom). Folytatódott azzal, hogy a "FindFirstVolumeMountPoint/FindNextVolumeMountPoint" nem működött. Ez helyett a "GetVolumePathNamesForVolumeName"-t kellett használnom. Aztán mikor kész lettem, és kipróbáltam 1 olyan gépen, amiben linux meghajtó is van, azt nem listázta ki, míg C++-ban igen. Rákényszerültem a natív .dll használatára, hogy legyen 1 működőképes program. Amikor ki akartam próbálni C#-ban, hogy 1 használaton kívüli pendrive-ról 1 szektort beolvasok, majd változatlanul visszaírom, akkor nem adott hibát, de tönkretette a pendrive-ot úgy, hogy újra kellett formáznom. Ezt is bele kellett tennem a natív .dll-be. Így már tökéletesen működött a pendrive írása is.
Egyik esetben sem tudtam elkerülni a natív .dll használatát, hogy hibátlanul működő binárist kapjak. Régebben írtam, hogy a C# csak játékszer a C/C++-hoz képest. Hát ha ez szó szerint nem is igaz, de azért nem áll messze a valóságtól. Egyetlen nagy előnye van: hogy gyors vele a fejlesztés. Semmi más. Egyszer még a prog.hu-n a társalgóban az egyik nick azt kérdezte, hogy miért ilyen lassú a .Net. Azt válaszoltam neki, hogy "a kényelem ára". Azóta sem változott a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest