Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ValGerald
csendes tag
Sziasztok!
Pályaválasztás előtt állok, kb. van 1 szűk hónapom és jó lenne, ha tudnátok tanácsot adni a témával kapcsolatban.
Két szak ami főként célkeresztbe van: Programtervező informatikus, és gazdasági informatikus. Az elsőnek említett képzést duális képzés formájába célszerűbb elvégezni, vagy "csak" simán? Szvsz első, jobbnak hangzik az esetleges munkatapasztalat miatt, de nagyon számít nekem az álláspontotok. Valószínűleg ezt a szakot a Nyíregyházi Egyetemen végezném, de szóba jöhet Debrecen, Miskolc is, de közlekedés meg a közelség miatt is NYE lenne a legjobb.(meg Debrecenbe csak kiváltságosak kapnak lehetőséged duálison)
Ugye a másik szak lenne a gazdasági informatikus, ami Debrecenbe van és Miskolcon.(sajnos nem nagyon van ismerős, aki tapasztalta egyiket is)
Viszont erről a szakról, azt hallottam, hogy eléggé semmilyen, hogy se infóból nem leszel jó, se gazdaságból.
Szumma-szummárum, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, s tapasztalatotokra az említett szakokkal, egyetemekkel.Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Microsoft Excel topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Wuthering Waves
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest